viobio Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Facem o asemenea intilnire vara aceasta? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Eu ma bag Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Ar fi bine după 15 August,eu atunci pot. Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Ar fi bine după 15 August,eu atunci pot. Sam,o facem în același loc?Cu porc AC/DC! Gelu,George,Asasinul de cârnați, voi ce păreri aveți? Ar fi bine după 15 August,eu atunci pot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Mama.... Ce ecou! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorbog Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Vă salut! Mi-ar face plăcere să mai cunosc din membrii comunităţii RGC. Anul trecut m-am cam ofticat că nu am participat la întâlnirea organizată de Sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Din punctul meu de vedere e OK in acelasi loc ca sa nu ne mai batem capul cu cazarea. Plus ca daca mergem la loc stiut, evitam surprizele de orice fel. Iar locatia e faina, mie mi-a placut. Si da, dupa 15 august e perfect din partea mea, chiar si mai spre septembrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 (edited) Este ok si pt mine . Locatia de anul trecut este foarte misto. Edited May 28, 2015 by ggg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Asasinul de carnati se baga, daca ne nimerim bine cu data. As prefera si eu catre septembrie. Si am sa incerc anul asta sa nu ma mai cazez la Pensiunea Sam™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Vin si eu daca se baga si bunul meu prieten art_vandalay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Stati linistiti ca v-ati speriat degeaba. Nu vin oricum. Am glumit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 O rugaminte,nu poluati acest topic cu mistocareli ieftine ,oricum nr de camere e limitat. Sam,Gelu,Asasinu,ramane aceasi locatie,si mie imi place,luam doar cazare? Ne gospodarim noi cu mancarea,bere sa fie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Refresh my memory (că durează până frunzăresc thread-ul anterior): unde a fost locația? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Pentru cine nu a asistat la discutiile de anul trecut dar vrea sa participe, asta e pensiunea: http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_conacul_vanatorului-c51955.html Oricine e binevenit, in limita locurilor disponibile. Ma rog, pe baza experientei de anul trecut nu prea-mi fac mai iluzii ca le vom ocupa pe toate dar cine stie... Personal mi-ar placea sa ne strangem cati mai multi. Iar baietii lui Vio, chiar daca multi nu prea sunt vizibili pe RGC, sunt oameni de nota 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Salut, mi-a atras Sam atentia cu topicul asta, ca nu stiam, nu prea mai am timp pentru forum. Eu intre 14-30 august nu voi fi in tara, in restul w-end-urilor sunt bucuros oricand sa ne reintalnim. La fel ca si voi, prefer acelasi loc. Iar ca un inginer, nu reinventez apa calda... listele de cumparaturi le mai avem, pe mail, toata logistica e pusa la punct deja. Vrea cineva ciupercute champignon cu piciorul de 14 mm, le aduce, pentru siesi. Zau ca ne-am consumat mult anul trecut si n-as repeta partea intai a experientei. Camil, mai esti cu Cristina? Daca da, ad-o. Daca nu, ad-o. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Stiu ca-s off-topic da' ma roade o curiozitate: ce-i ala "porc AC/DC"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Eu zic sa nu va mai deranjati cu gatit/cumparat la comun, fiecare sa-si aduca ce ii treubuie. Esential e sa se anunte cate camere trebuiesc rezervate (nu ca sa vedem daca avem toti loc) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Camil, mai esti cu Cristina? Daca da, ad-o. Daca nu, ad-o. Inca ma mai sufera. Vad de o conving sa vina sa te sufere si pe tine Mai ardem o votare? Eu m-as duce pe ideea de noptile 2-3 septembrie Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 (edited) Încercăm să facem întâlnirea pe 4,5 Septembrie,cu plecarea 6? Edited May 29, 2015 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 Pensiunea are 12 camere,eu rezerv 6 camere,mai rămân 6. Dacă rămâne stabilit în Septembrie,o sa sun la pensiune săptămâna viitoare,eu zic sa luam doar cazare,cu mâncarea și băutură ne organizam noi,nu merita sa luam mâncare, se gătește prost acolo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 Stiu ca-s off-topic da' ma roade o curiozitate: ce-i ala "porc AC/DC"?Un fel de porc Iron Maiden!Porc pregătit în iad,cam patru ore,porc la proțap. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Imi place 4-6 septembrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 1-15 septembrie e OK si la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 (edited) 1-15 Septembrie pare-a fi ok pentru mine. Prestez cu placere si ca ajutor de bucatar. Daca joaca cineva tenis si/sau pingpong sa-si aduca sculele. Edited June 15, 2015 by Posho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Mai spre 15 septembrie , ar fi ok si pt mine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Noutati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Eu din pacate voi avea doua weekend-uri ocupate in septembrie, pe care nu am cum sa le reprogramez pentru ca ambele implica niste persoane care vin in tara doar in perioada respectiva.Unul din ele este 18-20 septembrie, al doilea urmeaza sa-l aflu. Ce pot sa sper e ca intalnirea sa nu se suprapuna cu niciununul din ele, altfel cu parere de rau va trebui sa ma retrag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 4-6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Sunt plecat pana la data de 6 sept . Dar incepand cu urmatorul weekend ar fi ok . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Si eu sunt pe alte meleaguri in 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Si eu sunt pe alte meleaguri in 5-6 E plecata si Cristina pe aceeasi data? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts