www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crossroads

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Country of Dracula

Other Information

  • Band
    THE CROSSROADS www.thecrossroads.ro
  • Gear
    Ibanez RG-750 Made in Japan, Ibanez (hand made), Zoom G5, Zoom G92tt, Zoom 8080, Roland Bolt 30 Tube Amp, Ibanez Jemini Distorion, Boss DS1, Boss DD2, Bad Horsie II Wah & more.

Recent Profile Visitors

4140 profile views

Crossroads's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

66

Reputation

  1. Black & White 100% custom pickups - Custom preamp
  2. Chiar o sa ma abtin de la astfel de comentarii... Satch & Such - Aceeasi chitara cu alte tonuri. Cristi Dobrica - Recording Studio: - S.A.E. Institute Cristian Gugu - Cinematographer
  3. Satch & Such - Aceeasi chitara cu alte tonuri. Cristi Dobrica - Recording Studio: - S.A.E. Institute Cristian Gugu - Cinematographer
  4. Vlahopol Guitars with Tesla Pickups Song name: Sexy Funk - Composed & played by Mike Vlahopol Guitar specs: Sharky I - Deep Ocean - Swirl Finish Bridge: Floyd Rose Licence - Made in Korea Wood: European Ash Pickup configuration: H-S-H Bridge: VR-EXTREME - 10 Ko Middle: PLASMA-RS1 - 7.4 ko Neck: VR-EXTREME - 8.4 ko VR EXTREME - http://teslapickups.co.kr/shop/item.p... - One of the pickups with more agressive sounds in our Vintage Reflection Series, the VR-Extreme’s are designed specifically for the shredder, these pickups offer the clarity of a bell, without compromising the tone. The VR-Extreme pickup is carefully made with American made plain enamel copper wire and ceramic magnets. The coils are wax potted for stabilization to insure the complete, clean reproduction of sound. Equipped with 4 wire leads that give the player endless tonal possibilities. THE PLASMA - RS1 - http://teslapickups.co.kr/shop/item.p... - is the answer for those musicians who have guitars equipped with single coil pickups, yet demand a fuller and clearer tone. The Rail-Humbucker design allows the installation of a humbucker without altering the single coil equipped guitar. This full range pickup allows the user to achieve natural balanced tones, even clarity and the quality one would expect from TESLA. The Plasma-RS1 is available in neck, middle, and bridge positions that are balanced perfectly. Plasma-RS1 pickups are carefully made with American made plain enamel copper wire and ceramic bar type magnets. The coils are wax potted for stabilization to insure the complete, clean reproduction of sound. Equipped with 4 wire leads that give the player endless tonal possibilities. Special Thanks to: - Tesla Pickups, - D'Addario Strings - S.A.E. Institute, - Cristi Dobrica - Audio Engineer - Mike Vlahopol Junior - Guitar player & beloved son - Cristian Gugu - Cinematographer Vlahopol Guitars, Tesla Pickups, Mike, Vlahopol, Decebal Badila, Cristian Gugu, D’Addario, Guitar Pickups, Custom Pickups, Vr, Extreme, Plasma RS1, Disclamer! I do not own this backing track - Original backing track by - Root Backing Tracks
  5. Iti multumesc frumos Gelu pentru suport si sprijin. Cei care vor sa vada chitarele atit la Musik Messe cit si la Thomann sa ma caute pe facebook. Ma opresc ca sa nu deturnez natura postului tau. ne auzim la telefon.
  6. ACUM esti si vacar si prost dar rau de TOT.. chitara din filmare este CU SCHALLER MADE IN GERMANY... Am pe site o alta chitara.. care are vibrator made in KOREA... Chitara cu seria #009 - are tremolo Made in Germany - http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/guitar-009 Chitara cu seria #003 - scrie pe site ca are tremolo Made in Korea - http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/guitar-10 Faptul ca una e cu mai mult Albastru si alta cu un albastru mai deschis - NU inseamna ca este aceeasi chitara .. Du-te ia un abecedar si invata sa citesti!
  7. ESTI PRAF - NICI NU O SA-MI BAT CAPUL CU TINE! Cearta-te si cu Michael Angelo Batio ca el are de 24Ko ... Edit 1: Cumpara Tu Tremolo Schaller de 280 de euro si vinde-l cu 15euro - deja dai dovada de MUULTA dar multa idiotenie in ceea ce zici )) Edit 2: si NU, fa-ti un bine si NU mai scrie! EDIT 3: Parerea ta, este una care chiar NU ma intereseaza DELOC! Multumesc!
  8. Salut, si daca mai pui si citi bani dai pe taxe daca cumperi si din tari NON UE..... te ia durerea de cap... dar oamenii nu inteleg asta. Or sa vada daca se apuca vre-unul sa cumpere el materiale sa vada singur la cit ajunge chiar si de dragul unui calcul mai amanuntit... pina atunci fiecare crede si face ce crede el mai bine.. Esti unul din putinii care intelege cum sta treaba, mai sint citiva... sa vada cineva cit da pe o bucata de lemn INTREAGA de clasa AAA sau AAA+ si pe urma sa adauge lucrurile facute 100% custom + Transport + Taxe Vamale + manopera + Profit + 35% procetul unui magazin + 3% impozit pe rulaj + 24% TVA Atunci sa-i vad pe domnii care vorbess pe aici tare si vehement. Cind vrei si ai timp urmareste noul canal de You tube unde voi posta sper din ce in ce mai des demo-uri si revewi-uri si specificatii - https://www.youtube.com/user/VlahopolGuitars Multumesc de aprecieri..
  9. Crisman - Cris Guitars Felicitari pentru ce incerci sa faci... indiferent daca mie imi plac sau nu!Iti doresc mult succes in tot ce faci!
  10. Hai ma, ca esti haios rau... ) Stii cite feluri de categorii de lemn sint mai ales cele pentru instrumente sau cele de chitara? Lemnul pe care il import costa o gramada de bani si vine in multe cazuri la lemnul mai scump cu certificat... Dar acum ce o sa zici tu... eu iti zic ca mari producatori de multe ori dau tepe dar nu tipati la ei.. tipati la mine ca tine )) Mai zi cu drobul de sare ca imi place ... DACA CUMPERI tu o chitara de la mine si se crapa lemnul??? ... Mai, mai... 1. Daca iti crapa eu rezolv problema pt ca nu imi permit sa imi fac un renume prost asa cum incercati voi sa-mi faceti .. si nu pot sa dispar dupa ce am vindut o chitara pt ca vreau sa mai vind.. da probabil nu ai cum sa intelegi acest fenomen... 2. daca mie imi este garantata calitatea lemnului .. iau chitara de la client si io dau in cap exportatorului care mi-a trimis mie lemnul initial.. 3. chitarele mele nu au garantie 2 ani .... au cit vreau eu pt ca pot ) .. minim 4 ani .... singurelele lucruri care "s-ar ptuea" strica sint: potentiometri, switchul, suruburile de la menghina, suruburile de la tremolo, daca chitara are asa ceva.. Astea oricum sint lucruri care cad la o chitara dupa citiva ani... IN rest nu prea are ce sa se strice.. oricum folosesc cei mai buni potentiometri de pe piata si cele mai tari switchuri.. am 2 modele de switch in 5 pozitii - nu are NIMENI in Romania astfel de switchuri.. 1 - double layer cu 12 pini 2 - quar layer cu 24 pini - cu astfel de switch-uri poti sa faci orice splituri iti trece prin cap.. - au contacte argintate si nici nu se gasesc prea usor Switch-ul original de pe Ibanezul meu de 4000$ m-a tinut aproape 16 ani.... dupa ce l-am inlocuit tot cu unul original m-a tinut doar un an... 1 an... asa ca.. asta se intimpla in 2014 - Atita timp cit primesti certificat de garantie nu conteza cum te cheama.. - cu incercatul se rezolva pt cei care vor cu adevarat sa incerce si / sau sa cumpere ... Asa cum am putut rezolva si cu unul din primii mei clienti care era de aici de aproape din IRLANDA... deci nu-mi zice mie cum se poote face, ca stiu deja.. - Am deja o intelegere cu cineva - este doar o chestiune de timp si assa ceva nu se face peste noapte. Ca sa poti lasa un stoc de 15 - 20 de chitare unui magazin inseamna sa blochez eu o suma MARE de bani pt niste baieti care NU au bani dar ar vrea aibe motiv sa faca misto in continuare.. Aia care au bani ma cauta si daca sint seriosi INTOTDEAUNA se gasesc solutii... - si Da DEOCAMDATA sint un produs de nisa... nu ma sperie si nu ma jigneste.. .Toti au inceput de undeva.
  11. PAVA... a tacut ma baitu' cu chitara de 133 euro cu tot cu TVA... Il invit pe simpaticul tinar dar nu numai pe dinsul .. la un calcul de aritmetica elementara... de clasa a - I - a... daca chitara costa 133 euro in magazin la thoman... cit costa defapt chitara. si cit ar costa productia unei astfel de chitare... ia sa vedem mintile luminate de pe RGC... pfff... ma bufneste deja risul..
  12. Culmea ca si mie mi-a adus cineva o chitara sa ii "fac ceva"... si culmea este tot in zona ta de pret doar ca dupa 1 an de viata chitara arata cam asa.. vezi poze... Cum ziceam lemn uscat la luminare sau la chibrit... te las pe tine sa chicesti firma - ca eu nu vreau sa o spun... Repect chitara are doar un an... sa iti zic eu ce sint cu dungile alea care au inceput sa sparga lacul ? ) Succesuri nebanuite cu chitarele de 100 - 200 -300 de euro... De trimis chitara NU situ daca o pot trimite... DAR... sint sanse sa apar eu prin Timisoara, Oradea, Arad.. si daca vin vei avea ocazia sa testezi ce vrei si cum vrei.. cu placere.
  13. Este punctul tau de vedere si pot sa il respect, Pe de alta parte de aia ne-a facut Dumnezeu sau extrateresti diferiti, altfel erau cu totii Pentium V... Si nu eu nu ma dau inapoi de la a-mi apara onoarea. Sint pui de DAC pe jumate Grec... De aia in Romania o ducem cum o ducem ca fiecare tace si admira cit de mult si-o ia vecinul lui.. si zice bine ca nu mi-o oai eu.. pina intr-o zi si-o ia si el... intram pe un alt "tarim" ... care tine de altceva.. Cu stima
  14. CUm ziceam intr-un alt post.. sa coste maxim 238 euro cu TVA inclus... Sa aibe lemn uscat cu "smar feounul", taste din sirma de cupru, doze facute pe tricicleta in drum spre vapor, si tot asa... Doar ca el are mare dreptate.. CLIENTUL ARE DREPTUL SA ALEAGA CE VREA EL! Lacziko, NU ai cu cine, stimabile!
  15. ]Acum un an NU am fost militaros si I-am lasat pe "puradeii" sa zica ce vor... Acum am decis ca nu este cazul sa inghit mizerii ale unor PSEUDO-CHITARISTI doar pentru ca ei pozeaza in "potentialul client" si este OBLIGATORIU sa aibe ei dreptate.. Norocul meu ca TU NU AI FoST, NU ESTI , SI NU VEI FI NICIODATA in firma mea.. Oricum nu ai rezista nici la inteviu. pt ca te-as intreba citeva lucruri si mi-as demonstra mie foarte repede, ca nu stii prea multe nici tu. Altfel NU ai fi vorbit asa.. AU fost FOARTE MULTI CHITARISTI FoARTE BUNI din Romania care au fost sceptici la chitarele mele - ZIC AU FoST pt ca dupa ce au cintat si-au schimbat parerea... Si pt cultura ta generala nu sint "militaros" doar combat prostia cu decenta.. Pe principiul "vorbesti frumos, vorbesc frumos" .. se mai numeste legea TALIONULUI... Ideea cu Crestinismul in care Isus spune: "Daca iti da cineva o palma, intoarce si celalalt obraz..." nu prea are ce cauta aici.. si sa nu uit.. Un foate bun prieten mi-a spus.. "Intoarce si celaltalt obraz, dar nu uita ca NU ai decit 2 obraji"... asa ca... Unii de aici seamana ura, vor culege ce au semanat!!!...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.