www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crossroads

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Country of Dracula

Other Information

  • Band
    THE CROSSROADS www.thecrossroads.ro
  • Gear
    Ibanez RG-750 Made in Japan, Ibanez (hand made), Zoom G5, Zoom G92tt, Zoom 8080, Roland Bolt 30 Tube Amp, Ibanez Jemini Distorion, Boss DS1, Boss DD2, Bad Horsie II Wah & more.

Recent Profile Visitors

4139 profile views

Crossroads's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

66

Reputation

About Me

ABOUT ME?    -    smile.gif

 

M-am apucat de chitara ep la 14 - 15 ani..  prima mea chitara a fost o chitara din lemn de cires ruseasca cu 7 coarde pentru care nu gaseam niciodata corzi...  ohmy.gif)

Inainte de chitara am cochetat cu toba cam 1 an de zile. instrument care imi place si acum .... am avut si un profesor foarte tare.. care intre timp a incetat din viata.

 

in 1986 mi-am facut cu citiva colegi de liceu trupa de rock...  ne alergau profesorii prin liceu, sa ne tunda...   ;o) ca eram rockeri satanisti "vezi doamne"  - noroc ca facind sport de performanata de mine nu prea se luau desi aveam parul foarte lung pe vremea aia...  ;o)

 

in fine, am trait niste vremuri..   ;o) - cine stie... cunoaste ;o)

 

nu exista mouse, monitor, cd, dvd, internet, taburi, forumuri si alte lucruri folositoare de genul asta..  nu gaseai nic macar corzi...  nu exista notiunea de corzi de 0.8 sau de 0.9 in schim in lod de mobil aveam telefon  public cu fie si mai tirziu telefon fix. ;))

 

existau corzi HORA    ( PUNCT ) - coarda MI subtire se facea din sirma de arc de avion - o sirma oteliata cate imita coarda de 0.9

 

mai tirziu eram unul dintre putinii care aveam corzi VINCI adude de un prieten din afara si asa mai puteam ajuta prietenii apropiati..  ohmy.gif)

 

CHITARE?  LOL

 

nu erau decit chitare facute la reghin cam la fel de proaste ca cele de acum - ma refer la cele electrice.  poate un pic mai proaste..

 

in afara de trupele mari care mai avea chitare Jackson - (vezi Adi Ordean)  sau altii cu Fender erau considerati pe buna dreptate ZEI... O chitara era peste 50.000 lei vechi comunisti ...  In conditiile in care o dacie costa 70.000 lei iar un apartament cu 2 camere 100.000 lei...

 

Asa ca, copii de acum- scuzati cacofonia .. ar trebui sa fie foarte multumiti...

 

ca sa scoti o piesa de la Deep Purple stricai o caseta sau un vinil... il punea-i pe repeat pina iti venea boala pe tine..   ;o)

 

in fine..  acum avem di tati...

 

mai multe detalii pe www.vlahopol.com

 

respect la toti

Mike

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.