icandrei

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About icandrei

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Bucharest

Contact Methods

 • Yahoo
  ic_andrei@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Ionescu Andrei
 • Scule
  Fender Jazzmaster

  EHX Little Big Muff π '78
  EHX Pulsar XO
  EHX PolyPhase XO
  EHX Flanger Hoax
  EHX HOG v1
  EHX Random Tone Generator v2
  DOD 240 Resistance Mixer
  Feedback Looper

  For sale:
  EHX Memory Man Hazarai

Recent Profile Visitors

1,782 profile views
 1. vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster HSS (MIM)

  S-a dat Jazzmasterul, deci iese de la vanzare. Multumesc!
 2. vând [EXPIRAT] Fender Jazzmaster HH

  Sold!
 3. vând [EXPIRAT] Fender Jazzmaster HH

  Problema cu switch-ul este rezolvata.
 4. vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster HSS (MIM)

  Schimb cu un hollowbody, exclus Ibanez.
 5. vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster HSS (MIM)

  Din motive de transparenta am postat serial number-ul. Ma indoiesc ca e cineva dispus sa dea 2000 de lei pe o chitara fara sa stie ce cumpara. Intr-o alta ordine de idei, chitara a fost cumprata acum 3 ani, din magazin si a stat in husa ei pana anul trecut cand a fost folosita de mine ocazional, in casa. Abia aseara i-am dat jos folia de protectie de pe spate si de pickguard.
 6. Pedala are o probema cu switch-ul. Presupun ca este vorba de un contact slabit undeva. Asa am primit-o in urma unui schimb de la un stimat utilizator al forumului. Poate fi vazuta in Bucuresti.
 7. vând [EXPIRAT] Fender Jazzmaster HH

  Switch-ul nu functioneaza pe pozitia pickupului din neck. In pozitia de mijloc se aud ambele doze, deci cel mai probabil este vorba doar de un contact. Stickerele nu ascund nici un defect si pot fi date jos cu usurinta. Poate fi vazuta/auzita in Bucuresti. Specificatii: Series: Modern Player Body Material: Mahogany Neck: Maple, "C" Shape String Nut: Synthetic Bone, 1.650" (42 mm) Fingerboard: Rosewood, 9.5" (241 mm) Radius Frets: 21 Medium Jumbo Scale Length: 25.5" (648 mm) Hardware: Chrome Bridge: Adjusto-Matic Bridge with Vintage Style "Floating" Tremolo Tailpiece and Tremolo Lock Button Tuning Machines: Vintage-Style Pickup: Seymour Duncan SH-4 (Bridge) Pickup: Modern Player Humbucking (Neck)
 8. Chitara este aproape noua si poate fi vazuta/auzita in Bucuresti. Vine impreuna cu un suport de podea, un strap si o husa Fender soft, care, din pacate, are fermoarele stricate. Specificatii: Body Type: Solidbody Body Material: Alder Neck Material: Maple Neck Shape Modern C Fingerboard Material: Rosewood, 9.5" radius Nut Material: Synthetic Bone Bridge/Tailpiece: Synchronized tremolo Tuners: Cast sealed tuners Neck Pickup: Standard Strat Single-coil Middle Pickup: Standard Strat Single-coil Bridge Pickup: Standard Humbucker Controls: Master Volume, 2 x Tone, 5-way pickup selector
 9. Cum spune si titlul, caut looper un EHX 360.