icandrei

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

15 Good

About icandrei

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

2,195 profile views
 1. Vand amp hibrid Orange Micro Terror MT20 (pre-amp pe lampa), cabinet Orange PPC108 (1x8") si cablu Cordial CPL 1.5 PP. Ampul a fost cumparat in urma cu aprox. 2 luni si este in garantie inca 20 de luni. Cabinetul este cumparat de pe forum si este impecabil. Pretul in magazin pentru amp, cabinet si cablu este de 1090 lei.Prefer predare personala. Poate fi vazut/auzit in Bucuresti.
 2. Cumpar MXR Distortion+
 3. icandrei

  vând Novation Bass Station II

  Synth-ul este al unui prieten asa ca va rog sa-l contactati direct pe el la numarul de telefon afisat in anunt. Poate fi vazut si auzit in Constanta. Estetic si functional perfect, folosit doar in casa. Este in garantie pana in luna Septembrie.Inclus in pret gigbag si alimentator.
 4. Sunt interesat de un Blues Cube Hot (30W) sau ceva similar, fara efecte si alte nebunii, pana in 50W si difuzor de 10"/12".
 5. .Arata si functioneaza perfect. L-am cumparat acum doua zile de la un coleg de pe forum, dar mi-am dat seama ca am nevoie de altceva. Speaker: 8" (Way of the world) Power handling: 20 W Impedance: 8 Ohm Dimensions (W x H x D): 260 mm x 255 thomann mm x 135 mm Weight: 3.5KG
 6. Multumesc pentru oferte. Cabinetul l-am gasit la Painter si headul il voi lua din magazin. Multam!
 7. Caut urgent un Micro Terror cu cabinet 8" (PPC108). Ma intereseaza si headul/cabinetul separat. De asemenea sunt deschis si la alte variante de dimensiuni mici.
 8. Fara probleme, folosit foarte putin.
 9. Cumpar EHX Bad Stone, doar varianta nano sau Polyphase XO.
 10. CryBaby/Pulsar/Memory Toy pleaca. Ramane EHX Random Tone Generator si VFE Vomit Hound
 11. Schimb cu head Orange Micro Terror sau Orange Crush 20 combo sau un alt amp mai mic. De asemenea ma intereseaza si urmatoarele pedale:MXR Distortion +EHX 360EHX Bad Stone NanoEHX Polyphase XOEHX Wailer WahOfer diferenta daca este cazul.