• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Kroaton

Newcomers
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About Kroaton

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Nume
  Vladimir

Recent Profile Visitors

1,569 profile views
 1. vând

  Da. Ma puteți contacta la 0726.625.364
 2. @vektor Salut. Da, inca este valabil dar nu stiu daca se pupa împreuna HK si cu acesta, mai ales fara modificări (nu ca asta ar fi mare brânza). Astept un telefon.
 3. vând

  Pret: 150RON Localitate: Bucuresti Contact: +40726625364 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Folosit doar pe la repetitii, nu cred ca a prins concerte. Nu ma intereseaza schimburile.
 4. vând

  Am uitat complet de pedala asta. Sus. 350 de RON.
 5. vând

  Pret: 50 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40726625364 Accept schimburi: Nu accept schimburi Folosite dar in stare buna de functionare. Am primit multe telefoane pentru ele dar cumva tot nu au plecat. Sus!
 6. vând

  Pret: 80 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40726625364 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparate de pe Ebay acum ceva vreme. 80 de RON, se vand doar impreuna.
 7. Multumesc pentru oferta, dar chiar nu sunt interesat de schimburi. Am renuntat la chitara din lipsa de timp si preampul sta degeaba. O seara faina.
 8. vând

  Am tot fost prins cu filmari si am uitat complet de poze. Am facut acum cateva rapid (am reusit sa rup si mi-ul din ultima octava). Modificare de pret: 1300 de RON
 9. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40726625364 Link producator: http://www.ebay.com/itm/Ekspromt-Vintage-Sovietica-Analogico-Overdrive-Compresor-Pedal-De-Guitarra-URSS-estradin-/321965943591?_ul=AR Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand compresor si overdrive "Elise Impromptu" facut in 1993 la fabrica Estradin din Ucraina. Functioneaza cu adaptor de +15v. Predare personala in Bucuresti sau FAN Courier in toata tara (cumparatorul achita transportul).
 10. Pret: 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40726625364 Link producator: https://marshallamps.com/products/pedals/gv-2-guvnor-plus/ Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Uitasem ca mai aveam cateva pedalute din fosta colectie de pus la vanzare. Guv'Norul functioneaza perfect (a vazut multe concerte) dar acum ceva vreme s-a rupt in doua capacul de la potentiometrul de volum alaturi de jumatate din acesta (volumul este mereu la 10). Se poate repara foarte usor, dar nu am timp de asa ceva. Predare personala in Bucuresti sau FAN Courier in toata tara (cumparatorul achita transportul).
 11. Intre timp am pierdut si am regasit pedaluta. 50 de RON.
 12. Pret: 1600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726625364 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bass extended range (35") Peavey Cirrus 5 BXP, corp maple/walnut (artar/nuc), bubinga top, neck-through, fretboard din Pau Ferro, EQ activ, 18v - 1600RON - Bucuresti.
 13. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40726625364 Accept schimburi: Nu accept schimburi Multe moduri diferite (reverse, ping pong, multitap), tap tempo, si una dintre cele mai bune simulari de tape delay facute vreodata.