www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metal Head In

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Metal Head In last won the day on January 17 2022

Metal Head In had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Timişoara

Recent Profile Visitors

9110 profile views

Metal Head In's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

46

Reputation

  1. Un strap de chitară de la Levy's , din piele , white , made in Canada , foarte puțin folosit , este practic ca nou . Îl dau că mi-am luat între timp alte trei identice pe negru ca și culoare , care se asortează mai mult ca și culoare cu chitările pe care le am . Transportul prin Poșta Română este inclus în preț , mai jos aveți poze .
  2. Foarte puțin folosit , este în ambalajul original , cheltuieli poștale de transport incluse în preț , mai jos aveți și poze . Îl dau fiindcă mi-am luat unul pe negru .
  3. Nu au fost folosite niciodată , sunt în ambalajul original , cheltuieli poștale de transport incluse în preț , mai jos aveți poze .
  4. Una din cele mai faine pedale de wah ca și ton de la Dunlop în opinia mea . Sună foarte bine pe clean parts și la fel de bine pe high gain parts . De asemenea sună foarte bine pentru piese gen Jimi Hendrix stuff . Este în stare foarte bună și perfect funcțională . Transportul prin Poșta Română e gratuit . Dacă vreți prin Fan Courier pot trimite dar în acest din urmă caz vă achitați transportul . Îl dau pentru motivul că nu prea folosesc wah deloc și doar stă aiurea pe pedal board . Mai jos aveți și poze . Feel free to ask any questions .
  5. După cum spune titlul vând capace potențiometre pt. pedale Boss vintage style , sunt set de 3 buc. Nu le dau separat , sunt varianta vintage alea ce au șurub de alamă în lateral și se prind prin înșurubare (vedeți pozele mai jos) . Sunt foarte calitative , potrivite pentru pedale Boss vintage cum ar fi Boss CE2 (chorus) sau Boss SD1 (super overdrive) dar merg și la alte pedale sau dacă vreți să construiți diverse clone iar pot fi foarte utile . Prețul este de 65 ron pentru întreg setul iar transportul prin Poșta Română este inclus în preț .
  6. PREŢUL SCADE LA 70 RON pe bucată (TRANSPORT PRIN POŞTA ROMÂNĂ INCLUS) .
  7. Am două bucăți , sunt noi , în ambalajele originale , le-am luat din UK dar nu le voi mai folosi . Sunt pentru a bloca un tremolo block pentru a face un bridge tip Floyd Rose sau Schaller , dacă vreți , să meargă doar în jos , devenind astfel mai ușor de controlat . Prețul este de 85 ron pe bucată . Transport prin Poșta Română inclus în preț . Am pus poze și link mai jos .
  8. Un switch PROEL (made in Italy) de foarte bună calitate , făcut complet din metal , cu led-uri , TRS (stereo) jack și 5 metri de cablu foarte bun . Este echivalentul switch-ului de la Marshall (cel cu două butoane) sau ENGL Z4 . Poate fi folosit cu orice amplif. care solicită mufă TRS (stereo) pentru a comuta între canalele amplifului sau funcția suplimentară de reverb on / off sau boost on / off , în funcție de ce opțiuni are acel amplif. Dacă luați un ENGL Z4 vă costă 388 lei asta fără transport . Acest switch italian PROEL nu este mai jos ca și calitate decât ENGL dar îl puteți lua la un preț extra bun și face același lucru , este durabil și mai silențios decât ENGL sau Marshall . Transportul prin Poșta Română este gratuit . Dacă vreți prin Fan Courier este posibil dar în acel caz transportul îl achitați voi (aprox. 30 ron) .
  9. Niște piese vintage originale , diverse branduri , de foarte bună calitate , ce pot fi folosite pentru a modifica , repara , restaura sau construi diverse efecte de chitară . Majoritatea sunt noi și nefolosite (NOS - new old stock) , doar unele care le-am și notat mai jos sunt puțin folosite dar în perfectă stare de funcționare . Poate găsiți ceva care vă trebuie , transportul cu Poșta Română inclus în preț . Dacă vreți prin Fan Courier este posibil dar în acel caz transportul îl achitați voi (aprox. 30 ron) . Nu vând părți individuale doar întreg pachetul , care conține următoarele componente (vedeți și pozele de mai jos) : Mullard Tropical Fish capacitors : 0.01 uF (10 nF) - 3 buc. - noi 0.01 uF (10 nF) - 3 buc. - folosiți puțin dar în foarte bună condiție de funcționare 0.012 uF (12 nF) - 3 buc. - noi 0.012 uF (12 nF) - 1 buc. - folosiți puțin dar în foarte bună condiție de funcționare 0.047 uF (47 nF) - 6 buc. - noi 0.047 uF (47 nF) - 1 buc. - folosiți puțin dar în foarte bună condiție de funcționare 0.056 uF (56 nF) - 2 buc. - noi 0.056 uF (56 nF) - 2 buc. - folosiți puțin dar în foarte bună condiție de funcționare Mullard Mustard capacitors : 0.001 uF (1 nF) - 2 buc. noi Wima capacitors : 0.01 uF (10 nF) - 9 buc. - noi Vishay capacitors : 0.020 uF (20 nF) - 5 buc. - noi Allen Bradley carbon comp. resistors : 9 buc. (1MOhm) - noi 9 buc. (4.7 KOhm) - noi 18 buc. (22 KOhm) - noi Philips 1N4148 diodes - 11 buc. - noi Fairchild 1N4148 diodes - 14 buc. - noi
  10. Iti recomand la pretul de 100 - 150 de euro sa gasesti pe net un Rocktron Intellifex (original blackface) made in USA . Putina lume cunoaste insa Rocktron Intellifex a fost primul procesor de rack din lume scos de Rocktron pe piata in 1992 , cu tehnologie de procesare a semnalului de 24bit , mega calitate , iar efectele scoase suna extraordinar de muzical si melodios cu o adancime deosebita , spre deosebire de alte procesoare . Este o scula vintage dar e made in USA si nu se compara cu multe din ziua de azi mai ales daca vedem raportul calitate / pret . Asta daca doresti doar efectele de baza de ex. delay , chorus si reverb , calitatea efectelor digitale pe 24bit fiind recunoscuta pt. claritatea lor si performantele ce se pot obtine . Daca vrei efecte analogice atunci e mai bine sa te orientezi spre pedale , sau sa-ti cumperi un Rocktron Replifex care este tot ca si colegul sau insa facut mai mult pt. a imita efectele produse de diverse pedale analogice spre deosebire de colegul sau Intellifex . Are delay si reverb de asemenea dar nu cu aceasi adncime ca si Intellifex . Depinde acum ce iti doresti mai mult . Parerea mea ca la banii aia sunt cele mai bune scule ce le poti lua , made in USA si profi . Ideea e ca dupa aia va trebui sa-ti mai cumperi si un midi controller pt. a-l conecta la proc. sa poti schimba diverse setari si efecte de la picior .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.