www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/08/19 in all areas

 1. 1 point
  Salut! Vand un Carvin DC135! Chitara e in stare exceptionala, fara zgarieturi, lovituri. Este setata impecabil cu corzi de 10-46. Este un model special, pentru ca, spre deosebire de modelul DC135 normal, are headstock de H2, model semnatura Allan Holdsworth. Doza de bridge a fost inlocuita cu una Motor City Pickups, model Afwayu folosit de Jerry Cantrell și Ty Tabor. Specificatiile sunt urmatoarele: 2 Carvin twin blade pickups - http://www.kieselguitars.com/products/TBH60 1 Motor City Afwayu Humbucker - http://www.motorcitypickups.com/products/afwayu.htm Swamp ash body with fully rounded body edges. Tung-oliled finish Floyd Rose tremolo system with Floyd locking nut clamp One coil splitting switch Allan Holdsworth 2+4 headstock No top inlays - side dots only. 10-46 strings 14’’ ebony fretboard radius Sperzel locking tuners Dunlop strap locks Guitar case from fitted ABS Snagg microchip equiped Neck through type Nu ma intereseaza schimburile de nici un fel! Pretul este in euro!
 2. 1 point
  Boss katana 50, unul dintre cele mai apreciate amplificatoare tip modelling in categoria lui de pret. Prezinta 5 tipuri de amplificator ( acoutic, clean, crunch, lead si brown) si ogramada de efecte de la overdrive la flanger si wah, trei dintre acestea pot fi folosite simultan. Output reglabil de 0.5/25/50w. Sunetul poate fi customizat si mai mult conectand amplificatorul la pc. Difuzor de 12", suna bine si la volum scazut, home practice etc. Motivul vanzarii este dorinta de a trece la o solutie mai compacta (usb interface cu amp sims), neavand foarte mult spatiu disponibil. Vanzare in Iasi, pret fix.
 3. 1 point
  Vand Fractal FX8 in stare impecabila. Are cutia originala, user manual, pedala de expresie Boss FV-500H si humbuster cables. Nu accept schimburi!
 4. 1 point
  PRS Tremonti, USA, 2015, Charcoal Burst. Cântată, insa decent, fostul proprietar a lasat câteva semne, mai ales pe spate, probabil a cantat-o live. Sunt foarte greu de surprins in poze, chitara este neagră si foarte lucioasă, prinde reflexii balamuc si aparatura profi de facut foto de produs nu am, deci m-am descurcat si eu cum am putut. Tastele sunt impecabile, nu necesită nici un fel de intervenție. Poate fi setată cu aproape orice 'string action', grija la detalii depăşeşte imaginația la PRS-urile actuale. Incredibil de rezonantă, zici că-i hollow body, desi este plin. Cu părere de rău o pun aici, pe forum, însă am adunat prea multe chitări în ultimul timp, şi se pare că tot la straturi mă întorc, regulat, orice aş încerca. Inițial am căutat o chitară de tip Les Paul, însă fără neajunsurile care vin la pachet la Gibson (acces facil la tastele de dupa octavă, grif mai comod, finisaje de top) şi a depăşit toate aşteptările. Bridge fix, aşa am vrut, totul este original. Atenție, este modelul mai nou de Tremonti signature, mult ímbunătățit de cei de la PRS, m-am documentat mult înainte de a o lua. Nu-s vreun fan Mark Tremonti, nu am fost niciodată, însă instrumentul este senzațional. Doza de bridge sună foarte agresiv si modern, insă răspunde foarte bine la potul de volum şi se pot aborda multe genuri muzicale cu uşurință. Doza de neck este un PAF clasic, cu un voicing uşor vintage, all rounder perfect. Demo-uri se gasesc pe YT din belşug. Preț UŞOR negociabil, include transport in orice localitate. Nouă costă undeva in zona de 3500€, prețul meu cred ca este de bun simț, având in vedere că nu e chiar 'mint condition'. Ca şi schimb, doar amplificatoare boutique, in aceeaşi marjă de preț. Mulțumesc.
 5. 1 point
  Michael Kelly Patriot Decree Caramel Burst Cumparata noua in 2018 din Germania si folosita numai in casa. Chitara are setup si este in stare perfecta. · Top: Flame Maple · Body: Mahogany · Body Binding: 5-ply white - black · Construction: Set Neck · Neck: Mahogany · Neck Binding: Single-Ply White · Fretboard: Rosewood · Fretboard Radius: 12" · Number of Frets: 22 · Inlays: Pearl Bones · Headstock: Traditional MK Electric · Scale Length: 24.75 in / 628.65 mm · Nut Material: Synthetic Graphite · Nut Type: Standard · Nut Width: 43mm · Electronics: 2 volume, 2 push-pull tone (coil tap), 3-way toggle · Neck Pickup: MK PAF-Plus · Bridge Pickup: MK PAF-Plus · Hardware Finish: Chrome · Tuning Keys: Grover · Bridge Type: Tune-O-Matic / String Thru
 6. 1 point
  DYI lyric video la o piesa noua Dara Project, enjoy!
 7. 1 point
 8. 1 point
  Al doilea episod de semi-hollow e gata: În afară de acesta, gâtul e pe cale să se contopească cu tastiera (Bocote), ce are ambele fețe la fel de exuberante, dintre care nu mă pot decide:
 9. 1 point
  Salutare, deoarece nu mai folosesc aceste doze, este vorba despre Dimarzio Tone Zone F-Spaced folosit in mod normal in bridge si un Dimarzio Steve Lukather Transition Neck F-Spaced. am decis sa incerc si altceva. Sunt interesat sa le schimb cu : Dimarzio IBZ (neck & bridge), IBZ USA (dozele dele Ibanez-urile vechi), Dimarzio DP100 Super Distorsion, Crunch Lab, D-Sonic, Seymour Duncan modelele mai noi Nazgul/Sentient/Black Winter/Alpha/Omega, si poate si alte ciudatenii. Tone Zone-ul dupa cum se vede si in fotografii are firul mai scurt dar pentru cine doreste il pot prelungi , in rest se afla in stare impecabila. Transition-ul a fost montat intr-o chitara cu prindere direct in lemn iar filetul de prindere in rame s-a strica, prin urmare am lipit sub piciorusele doze alte picioruse de la alta doza si acum se poate folosii din nou in rame. Defectul este doar estetic si practic nu se vede cand doza este montata. In principal sunt interesat sa le schimb insa ele sunt si de vanzare la 230 lei fiecare sau 450 impreuna. Multumesc
 10. 1 point
  Promotia s-a terminat, prețul revine la 1750 euro.
 11. 1 point
  Nu e chiar genul meu. De abia aștept sa mai progresez la asta:
 12. 1 point
  M-am "jucat" si eu ieri cu chitarele facute de Roberto. Spun ca m-am jucat pentru ca nu sunt chitarist profesionist, neanalizand chitarele din punct de vedere al frecventelor, de cum se blenduiesc mediile cu inaltele si ti se topesc in gura, cum se deghizeaza dozele chinezesti in DiMarzio si alte sf-uri. Le-am analizat din punct de vedere al calitatii constructiei, cum se simte la mana si (cel mai subiectiv si important) cum arata. RG-like-ul are un fretboard de iti cade fata. E o bucata groasa de lemn (granadillo parca), care arata in mare fel. Sunt chitare cinstite, ce nu ascund defecte, din punctul meu de vedere mult peste ce gasesti in magazine in gama <3500lei. Sunt comode, au sustain, nu zbarnaie, nu fasaie, stau in acordaj, sunt intonate corect, construite solid. Ca nu au bridge nu stiu de care si doze de $$ mi se pare mai putin relevant. E o chestiune de gust iar din punctul meu de vedere cea mai importanta componenta a unei chitare "e degetele". Sper sa se tina de chestia asta, eu zic ca are potential iar ideea pe care am incercat sa i-o transmit e ca poate incerca si realizarea unor modele "istorice" 1:1, asa, doar ca sa incerce si zona asta a boutique-riilor si a chitaristilor pretentiosi la nostalgii. Roberto, multa bafta!
 13. 1 point
  Intra unu' intr-un magazin de surplusuri militare. - Buna ziua, aveti pantaloni de camuflaj? - Avem, dar nu-i gasim....
 14. 1 point
  - Soldat Popescu, nu te-am văzut astăzi la lecţia de camuflaj! - Mulţumesc, domnule colonel!
 15. 1 point
  Vand un Texas Special Fender cu pot-uri si switch-uri Fender USA, montate pe corp si gat de Squier Affinity. Era gandita ca un proiect de chitara care sa fie back-up-ul meu pe scena, insa mi-am luat un alt back-up. Switch-urile si pot-urile sunt luate acum o luna de la GuitarShop, toate de Fender USA. dozele sunt luate de la user-ul Blackthorne acum 2 luni. Corzi de 9, montate azi, Dunlop.
 16. 0 points
  Legendarul Fender 65 Deluxe Made in USA (seria istorica blackface ca si twin reverb) Difuzor de 12 Jensen ,full lampi (plus lampi separate pt rectifier si reverbul pe arc),direct la prize europene 230, 22w dar are gura in decibeli sa acopere orice toba clasica(ca orice lucru de calitate consuma putini wati pierderi putine pe circuit si randament maxim in decibeli), excelent ampul in zona covers si cel mai bun raport putere in decibeli vis a vis de greutate !!! Impecabil,husa originala,plimbat la cantari numai cu masina personala . Mare ton ,mare amp ,laudat in toate rewiurile !!! Il folosesc in aceasta filmare:
 17. 0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.