www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/18/18 in all areas

 1. 2 points
  Vand un preamplificator pe lampa cu trei canale, clean, rhythm si lead, foloseste 4x12AX7 (3 lampi sunt EHX si una Bugera - cea mai luminoasa), comutarea de la un canal la altul se poate face printr-un intrerupator de pe panoul frontal sau prin footswitch (am renuntat la a mai face un sistem rack pentru chitara si nu am mai comandat footswitch-ul, am numarul de tel. al constructorului daca este cineva interesat de achizitia unitatii si doreste un control prin pedala sau se poate construi de oricine se pricepe la asa ceva, banuiesc ca nu e complicat). Lampile sunt in stare foarte buna, a fost folosit doar ocazional, probe si chestii din astea, sunt primul proprietar, l-am cumparat de la constructor nou-nout, se poate folosi si prin loop cu un combo sau un head, alimentare la 220V. Are un clean foarte bun, canalul de rhythm are un crunch gras iar lead-ul este pe distorsiune high gain. Pretul este fix 500 lei, nu fac schimburi, trimit in tara bine ambalat, nu exista o unitate asemanatoare pentru a face o comparatie in bani (numai lampile costa 200 lei), se vinde cu un pret mai mult decat bun. Maine 17.05.2018, ajung in Bucuresti, zona Auchan Titan, daca vrea cineva sistemul rack sa-mi trimita un mesaj cu nr. de tel. pana in ora 06:00 dimineata, pot aduce rack case-ul, este greu, are lampi si nu costa nimic la transport.
 2. 2 points
  Nu știu dacă vrei să te complici cu floyd, iar prețul cerut e mare, cu tot cu procesorul ăla. La banii ăia găsești un RG.
 3. 2 points
  Copilul îl întreabă pe tatăl lui, ce înseamnă politică? Tatal îl pune pe genunchi si începe să-i explice aratînd exemple: - Fii atent, eu aduc banu în casa, deci Eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grijă de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tău are grijă ca totul să fie în regulă, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE şi cu toţii muncim ca Tu, POPORUL, să te simţi bine şi să nu-ţi lipsească nimic. Iar Frăţiorul tău de cîteva luni este VIITORUL nostru comun. Copilaşul retine tot ce a auzit şi merge la culcare. În timpul nopţii se trezeşte că frăţiorul lui a făcut caca în scutec şi plînge. Se ridică şi vrea să-i zică mamei ce se întîmplă, dar aceasta doarme atît de adînc că nu reuşeşte s-o trezească. Intră să-i spună babysitterului dar tatăl lui tocmai se hîrjonea cu ea în pat în timp ce bunicul lui trăgea cu ochiul prin fereastră. Nimeni nu-l observă, aşa că merge înapoi în pat. Ziua următoare tatăl lui întreabă dacă poate să spună cu propriile cuvinte ce înseamnă politica. Copilaşul îşi aminteşte de cele văzute noaptea şi răspunde: - POLITICA este cînd CAPITALISMUL profită de CLASA MUNCITOARE în timp ce SINDICATUL priveşte neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu bagă în seamă POPORUL, iar VIITORUL nostru este în rahat.
 4. 1 point
  Combo pe tranzistori Peavey TNT 130, fabricat in USA, in anii '80, pentru chitara bas, in stare perfecta de functionare. Pret negociabil.
 5. 1 point
  Se vinde una bucată SX. E o chitară excepțională, cântată de cei mai cunoscuți chitariști din lume, după cum puteți vedea din imaginile atașate. Am primit oferte serioase, Malmsteen vroia să-mi dea un Ferrarri pe ea, dar la drumurile din România am zis pas. Așa că e la 450 de lei pe RGC. Ca modificări, chitara a primit o doză rails chinezească, un sistem tremolo Fender MIM cu bloc mare, cheițe Wilkinson și un nut din os. Are ceva urme pe tastieră, așa a avut de nouă, nu influențează cu nimic cântatul, sunt doar optice defectele. Montarea cheițelor s-a făcut cu scule de apartament, găurile fiind mărite cu 2mm, așa că nu vă așteptați la găuri perfecte, dar sunt perfect funcționale, suporții cheițelor fiind bine fixați. Acțiunea din poze e pe bune, nu bâzâie, nu are fretbuzz reglată la mai aprox. 1,5 mm la E-ul gros și vreo 1 la cel subțire. Chitara vine însoțită de cheițele originale, doza bridge originală și sistemul tremolo original. Mi-e cam greu cu trimisul prin curier, neavând o cutie de chitară, dar v-o pot trimite cu gâtul separat de corp și cu un set de coarde. Transportul e asigurat de mine, prin curier, plata se va face în avans, în cont bancar. Dacă nu vă place chitara, mi-o trimiteți înapoi și vă restitui banii, fără probleme.
 6. 1 point
  Un set popular deja, zebra finish, DiMarzio Tone Zone (bridge) si Air Norton (neck) In stare excelenta, cumparate de noi si montate intr-o singura chitara. Pentru neck am gasit inclusiv cutia si factura de la Guitar Shop, pentru bridge mai caut, insa nu promit ca o gesesc. Vreau sa trec la ceva "Custom Shop level", sa mai incerc si altele, acesta este motivul pentru care doresc sa le vand. Detalii suplimentare gasiti pe www.dimarzio.com Pretul meu este 600 lei. Nu le vand separat, inca mai cant pe ele. Seymour Duncan YJM Fury, Yngwie Malmsteen Signature, bridge position Cumparata de pe forum pentru un proiect nou, insa nu am apucat sa mai construiesc vreun stratocaster, si m-am decis sa o dau. Stare foarte buna, culoare "parchment white". Pentru cei care doresc un "ou" in plus la doza clasica de bridge DiMarzio HS3, asta e solutia. https://www.seymourduncan.com/pickup/yjm-fury-strat-set Pretul meu este 250 ron. 4 Seasons Pickups, Rick Graham Signature, neck position O doza excelenta, Alnico III, un ton cald, plin de armonice, mai multe detalii puteti gasi pe pagina producatorului: http://www.4seasonspickups.com/?page_id=1107 Stare foarte buna, pretul meu este 300 lei. Toate preturile sunt fixe si includ transport prin Fan Courier. Se pot vedea si proba in Iasi, oricand. Nu doresc schimburi de nici un fel. Multumesc.
 7. 1 point
  Vand un set de Paf Dimarzio 36 humbucke-re, dozele se afla in stare bună de funcționare. M-ar interesa schimburi cu pedale de drive sau booster : Maxon od 808, Boos od 1, Fulldrive 2 ( varianta premosfet) Xotic bb preamp, Ac booster, Ep booster,Suhr Riot Shiba Drive.....chiar si un pedalboard.
 8. 1 point
  Un lucru sa-l ai in minte tot timpul - decat o chitara noua din magazin de 1000 de lei, mai bine una second care cand a fost noua a costat 2000.
 9. 1 point
  Multumesc frumos ..da ..voi vedea ..cind faci un lucru cu pasiune trebuie sa iasa asa cum ti-ai propus.Va salut !!
 10. 1 point
  Linkul trimis e un veneer (furnir). Il modelezi la abur si il lipesti pe orice alt material, fie un capac de doza plastic ori capac fabricat din lemn mai ieftin. Daca vrei sa frezezi un capac dintr-o singura bucata de artar bookmatched s-ar putea sa te coste destul de mult. Spor.
 11. 1 point
  Având în vedere că cei de la Cort fac chitarele Ibanez, cel puțin în zona asta de preț, o părere destul de bună, aș zice eu. Nu te mai uita la ce scrie pe headstock, că sunt toate la fel. Chiar nu prea sunt diferențe. Că-i Cort, Harley Benton, Squier, Ibanez, e absolut irelevant. Toate sunt cântabile, reglabile, sunt chitare bune, care nu mai au nici o treabă cu chitarele ieftine de acum 20 de ani.
 12. 1 point
  schimb atomic amplifire versiunea cu 3 butoane pe cea cu 12. ofer si diferenta desigur.
 13. 1 point
  Un tip vine la bar şi cere o bere. Barmanul, când îl vede, începe să râdă isteric. -Ce râzi, mă, de mine? întreabă ăsta. -Bă, eşti cel mai urât om pe care l-am văzut în viaţa mea. Eşti îngrozitor de urât. Cred că e imposibil pentru tine să ai parte de vreo femeie. -Eu n-aş fi aşa sigur. Fac pariu cu tine că pot să combin orice femeie din barul ăsta la alegerea ta. -Gata, moşule. Uite, fac pariu cu tine că blonda aia cu ţâţe mari, care stă la masă cu prietenul ei de 2 metri, nici nu stă de vorbă cu tine. -Ok. Se duce ăsta, se aşează la masă cu blonda şi cu prietenul ei şi, 5 minute mai târziu, pleacă cu blonda din bar. Barmanul e complet uluit. Se duce la masă, se aşează lângă tipul de 2 metri şi îi spune: -Frate, e naşpa rău ce s-a întâmplat. Nu mai înţeleg nimic. Ce dracu i-a zis, ce i-a făcut? -Nu ştiu, frate, nu i-a zis nimic, pur şi simplu stătea acolo şi-şi lingea sprâncenele.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Solo-ul de intro, dar si cel final sunt superbe!
 16. 0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.