edy_wheazel Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Salutari! Am o intrebare pentru cei care isi construiesc carcase pt. pedale, ce fel de lac folositi pentru protectia carcaselor? Dupa ce am urmat sfaturile de pe forum si mai multe experimente am realizat prin corodare carcasa din atasament care va gazdui un Klon Centaur, insa as dori sa protejez cumva carcasa cu un lac sau vopsea mai transparenta si nu m-as lasa pe mana vanzatorilor din magazinele de profil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zan Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Eu folosesc spray de lac mat transparent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 Intrebari: Ce model? De unde il cumperi? Este destul de rezistent pentru a fi "calcat in picioare"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Dacă-l dai direct pe metal, ideal e să cauți unul pentru metal. Deși am folosit odată lac pentru parchet bicomponent și văd că a supraviețuit 8-9 ani fără să sară sau măcar să se zgârie. PS: s-ar putea să mai fie un thread de genul ăsta, sounds familiar. Dacă nu, sigur găsești informații pe DIYSB etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 sunt spray-uri cu diverse culori si lacuri la Lidl sau Kaufland. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 In general lacurile la spray nu sunt prea rezistente. Eu as folosi un lac auto, bicomponent adica cu intaritor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 Multumesc. Ceva model anume? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Nu stiu, eu nu vopsesc metal. Mergi la un vopsitor auto si intreaba-l ce iti recomanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Windrider Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 lac 2vok(in baza nitro) la 1 parte lac o jumatate parte intaritor.fara diluant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 Lacul si intaritorul se cumpara separat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Nu vreau sa spun prostie dar ce ar fi daca l-ai lasa fara lac? Aluminiul nu se rugineste . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Windrider Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 (edited) Lacul si intaritorul se cumpara separat? daca il iei in cantitati mici de la un magazin /laborator de vopsele auto nu cred ca faci nici o afacere sa iei doar lacul pt ca intaritorul intra in pret. daca iei la cutie intreaga intaritorul are pret separat. ps:de la ce ai gasit cutia de aluminiu pt efectul tau? @baltazar.aluminul nu rugineste dar oxideaza ,isi inchide culoarea spre gri cenusiu ar fi bine sa il slefuiesti bine cu smirghel 2000 si apa inainte sa i dai lac.capata un aspect de oglinda daca este slefuit bine(chiar polishat) Edited April 10, 2014 by victor_petrescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 ps:de la ce ai gasit cutia de aluminiu pt efectul tau? Se gasesc in comert, le comand on-line de pe site-uri autohtone. Din pacate nu se poate spune acelasi lucru despre switch-uri 3PDT. Cred ca pana la urma le voi duce la o firma pentru a le vopsi electrostatic. La cate chimicale am deja in casa, fix niste lacuri mi-ar lipsi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 3pdt am comandat de pe ebay sau aliexpress. Daca dai comanda anuntama si eu vreau cateva Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 3pdt am comandat de pe ebay sau aliexpress. Daca dai comanda anuntama si eu vreau cateva Deocandata am un anunt la mica publicitate pentru cumpare, inca nu am primit semne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 @baltazar.aluminul nu rugineste dar oxideaza ,isi inchide culoarea spre gri cenusiu Pai asta ar fi ideea. Arata mai bine la cele corodate sa para un pic mai batrane. Eu dau un strat f subtire de lac doar la carcasele unde dau cu negru pt accentuarea efectului 3D si vintage. Folosesc spray cu lac mat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 Am fost astazi la un magazin dedicat si am cumparat un spray negru si unul cu lac. Urmeaza sa fac experimente, victima va fi centaurul din primul post. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Ai gasit 3pdt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 Nu, de aceea nu am in proiect pedale noi. Le scot de pe unde pot si le mut de pe o pedala pe alta, plus ca il suspectez pe kinder ca mi-a pierdut un switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Fii atent eu am dat comanda la 10 bucati din care 5 o sa le am de vanzare. Saptamana trecuta le-am comandat din China intr-o luna ar trebui sa apara. daca n-o sa gasesti pana atunci am sa am eu de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Iti pot eu imprumuta 1-2 bucati, pana vin ale lui Baltazar, si apoi imi dai altele. Sau i le platesti lui Baltazar acum, eu iti trimit 3pdt-urile, iar el mi le da cand ii sosesc. Cum doriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 (edited) Multumesc pt. oferta, o voi avea in vedere! Astept si eu o comanda cu raza lunga de actiune de la baietii cu mult orez in meniu. Edited April 29, 2014 by edy_wheazel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts