Rareș Dinu Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Salut! De curand am reusit sa dobor chitara(care era in suport).A cazut cu fata in jos pe parchet si astfel s-a crapat neck-ul.Nu pare atat de rau crapata,inca suna bine si nu sunt probleme cu acordajul,dar se simte crapatura atunci cand cant.Este nevoie de un lutier sau pot sa fac ceva singur in legatura cu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 S-ar putea sa te coste mai mult reparatia decat costul unei chitari noi SH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) la domnu ursu de la guitar shop a venit cineva cu un neck crapat si reparatia l-a costat in jur de 500 de lei. Acum gandeste-te ca , in juru sumei asteia te va costa reparatia pentru ca necku nu poate fii lipit trebuie facuta nustiu ce smecherie , ma rog. Dar pentru un epi special 2 nu cred ca se merita o reparatie. Edited July 4, 2013 by Radu.Sirbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbcristian Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Poti sa-ti iei un gat nou de pe ebay si sa-l inlocuiesti, dar trebuie sa ai grija la scale si cum se potriveste in neck-pocket. Asta in cazul in care imi amintesc bine si modelul este bolt-on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Ba` da slabe sunt neck-urile de pe epiphoanle astea! E al nu stiu catelea pe care-l vad aici crapat/rupt. Eu n-am "reusit" sa rup la straturile mele niciunul si n-am decat ieftineli de genu hora, HB, unul homemade cu grif chinezesc de pe ebay si un flyghtech si de n-au luat alea la trante, cazaturi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) Strat-ul are neck dintr-o singură bucată, nu are scarf joint-ul care a cedat în exemplul de mai sus și multe altele. Edited July 4, 2013 by FiveseveN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Ba` da slabe sunt neck-urile de pe epiphoanle astea! E al nu stiu catelea pe care-l vad aici crapat/rupt. Eu n-am "reusit" sa rup la straturile mele niciunul si n-am decat ieftineli de genu hora, HB, unul homemade cu grif chinezesc de pe ebay si un flyghtech si de n-au luat alea la trante, cazaturi... Nu e vorba de material, e acelaşi lemn, aşa cum zice şi 57, problema e la construcţie. LP e o chitară prost gândită, cu toate astea, e cel mai vândut model de chitară. s-a crapat neck-ul. Ai putea încerca să urmăreşti o licitaţie în genul ăsteia, poate ai noroc să prinzi un preţ bun. Nu ştiu dacă gâtul de la SG se potriveşte la LP. Sunt gâturi destul de greu de găsit pentru că majoritatea modelelor LP sunt set neck. S-ar putea să ieşi mai ieftin decât cu reparatul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Am mai spus-o printr-un post nu mai stiu cu ce ocazie. Am vazut de curand un Epiphone LP Special II second cu 250 de ron, cumea in stare acceptabila. Daca il caut prin istoric cred ca pot sa-l si gasesc. La banii astia nu stiu zau daca merita sa te mai chinui... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts