www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gbcristian

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gbcristian

  1. Salut! Caut o pedala care poate sa comute intre 3 variante: A, B sau A+B; ceva in genul la ce am atasat de pe thomann, Vreau sa dau pe ea in jur de 100 ron, pentru mai mult deja gasesc noi
  2. Salut, Am dat-o, nu mai e valabil
  3. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://ibanez.wikia.com/wiki/GRGA11 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ibanez GRGA11 corp basswood, neck maple, fretboard rosewood. Chitara a fost achizitionata in 2011 si folosita pana in 2012 de atunci n-am prea mai pus mana pe ea. A fost mereu in acordaj EADGBe cu corzi de 9 ,are nevoie de un set nou de corzi la cel actual una e rupta. Dau cu ea si o husa textila. Pickup cover-ul poate fi scos si knoburile inlocuite cu cele originale la cerere. Schimb cu noise gate.
  4. Pret: 250 RON negociabil Localitate: Bucuresti Contact: pm Link producator: http://www.zoom.co.jp/products/g1n Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor zoom g1xn (versiunea cu pedala) in stare foarte buna, vine cu adaptorul lui si cutia in care a fost cumparat.
  5. Poze cu chitara+ gigbag-ul cu care vine
  6. Pret: 1200 RON (negociabil) Localitate: Bucuresti Contact: pm Link producator: http://ibanez.wikia.com/wiki/RG370DX Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara Ibanez RG370DX neagra o am de aproape 2 ani si nu a fost modificat nimic .Are corzi de 10 si acordata EADGBE. Ca uzura are niste zgarieturi fine de la pana pe langa doze in rest nimic. In curand o sa pun si poze
  7. Misiune indeplinita! Este bagat in cabinetul de 8 ohmi si MERGE! M-am jucat vro 30 de minute pana acuma si e o bestie! Inca o data multumesc de ajutor!
  8. Cabinetul meu are un difuzor, Asta e de pe forumul lor: You need to always run both outputs with the 150HD's, otherwise if one output is not connected to an 8-ohm speaker load, transformer damage to that 75-watt output side will occur eventually. Iar asta e de la o conversatie cu unul de la suport: You would need two 8 ohm mono cabs to have the proper Ohm load. In concluzie, nu mai inteleg nimic voi imi spuneti o treaba si pe net gasesc altceva
  9. Ok, nu vad de ce e nevoie de ironii. Asta am citit pe forumul line 6 si nu era contrazisa de nimeni. Multumesc pentru ajutor o sa-l bag in cabul de 8 ohmi si sper sa mearga
  10. Asta am inteles, dar am citit undeva ca daca nu conectezi una din mufe se ard circuitele
  11. Deci pot folosi un cabinet de 4 ohm cu ambele outputuri conectate la el (gen cu un cablu in Y)? sau unul cu rezistenta mai mare de 4 ohmi?
  12. Salut, Tocmai ce am primit un amp line 6 spider IV 150 HD si cand sa-l bag in cabinet am vazut ca e stereo la 8 ohmi, intrebarea mea este ce alternativa am la cabinetul stereo line 6? pot folosi un cabinet mono sau doua(unul pentru fiecare iesire), daca da de ce rezistenta?
  13. Salut, Am nevoie de corzi la 12 stringul acustic si nu stiu ce sa aleg, stock a venit cu elixir ( chitara lag) care mi-au placut, dar sunt 120 de lei si mi se pare cam exagerat, ce corzi imi puteti recomanda, se justifica pretul la elixir (n-am termen de comparatie pentru ele si nici nu stiu cat dureaza avand in vedere ca au fost stock)?
  14. Salut, Ce stiti despre samplelurile de la thomann? Vreau sa compar 3 chitare de la ei de pe site si nu stiu daca ma pot increde in aceste sampleluri, sunt puse la misto sau chiar sunt folosite instrumentele respective, le inregistreaza pe toate cu acelasi echipament si aceleasi setari( amp, microfon, etc)? M-am uitat si pe youtube, dar nimeni nu inregistreaza cu acelasi amp, setari ca sa le pot compara decat in cazuri de "x vs y" ce sunt rare.
  15. Inteleg ce zici si sincer nu m-am gandit la asta, dar sigur si forta cu care apesi afecteaza, desi cu cat apesi mai tare cu atat ar trebui sa vibreze mai putin coarda pe fret deci aici e un paradox. Uite ce zice un lutier despre capo http://www.premierguitar.com/articles/Understanding_Frets_and_Fret_Wear (la sfarsitul articolului)
  16. De cand mi-am dat seama de ce fac am lasat-o mai moale cu apasatul (joc de cuvinte), dar tot apas destul de tare, vreau freturi rezistente pentru a le schimba mai tarziu (adica in multi ani de folosinta), nu neaparat pentru ca apas atat de tare ca le tocesc intr-un timp scurt si vreau sa previn chestia asta. Ce am vrut sa spun este ca la mine o sa se toceasca un pic mai repede decat in mod normal si as vrea chitara asta sa ramana neschimbata(nestricata) cat mai mult timp. Hai doar sa spunem ca vreau sa se toceasca freturile greu.
  17. Salut, Am un buget de maxim 1000 euro si as vrea o chitara pentru metal. As vrea un model LP alb sau negru mat cu binding cu doze EMG 81/60 sau 81/85. De preferat ar fi sa aiba: 25.5 , string thru, neck thru, dar nu tin neaparat la astea. Momentan ma uitam pe la guitarshop sa vad ce pot sa testez si am vazut cateva ESP si un charvel mai ieftin. Nu vreau sa-mi cheltui tot bugetul pe chestii ca signature series, cu desene sau overpriced, chestie e sa fie o chitara care-mi place nu ma deranjeaza sa nu dau toti banii pe ea . Tin neaparat sa aiba o constructie de calitate mai ales la freturi (sa fie rezistente), am tendinta sa apas tare cand cant si se tocesc. Ca sa pot sa le testez ar trebui sa aiba un distribuitor la noi, la unii cred ca pot face comanda daca nu au pe stoc.
  18. Voiam sa stiu daca e un risc pt chitara
  19. Nu, doar eram curios, gandindu-ma ca poate, daca simt nevoia, sa stiu pana la ce grosime pot pune corzile (eu cant acuma pe corzi de 10). Nu vreau sa sune ca hetfield sau altcineva pentru ca atunci mi-as pierde calitatea de "muzician" si as fi doar un imitator (opinia mea), eu doar incerc sa invat de la chitaristii pe care ii apreciez, nu ca ar fi rau daca as putea canta ca hetfield. Daca ma apuc sa port sutien, ma interesez si te anunt . Multumesc pentru raspunsuri, stiu sa umblu la truss rod deci nu e panica, dar nu cred ca voi risca o chitara ieftina cu corzi de 11.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.