www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rareș Dinu

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Epiphone Les Paul Special 2

Rareș Dinu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 900 RON Localitate: Craiova Contact: 0732142888 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut ! Vand aceasta chitara, prima mea chitara electrica, din dorinta de a cumpara ceva nou,de nivel usor mai avansat. Chitara este un Epiphone Les Paul Special II Ebony.Vreau sa fiu cat se poate de cinstit in legatura cu aceasta asa ca : cel mai mare "defect" al ei este o crapatura pe grif care a fost insa reparata de un lutier,sunetul chitarii nefiind afectat in vreun fel, prezinta urme normale de uzura(zgarieturi fine de pana) si diverse zgarieturi la fel de fine pe spate, o lovitura pe body(pe margine) care nu se observa decat daca este privita chitara de sus si mici zgarieturi de headstock.Chitara are puse pe ea niste stickere (pe freturi +body) care seamana cu chitara lui James Hetfield.Cele de pe freturi insa nu au rezistat prea bine si s-au dezlipit, eu tinandu-le in loc cu scotch.Acum ramane la latitudinea dvs. daca doriti sa le pastrati sau sa le deslipiti. Amplificatorul este un Line 6 Spider IV de 15 watti care vine insotit si de o pedala FBV2 (pentru a schimba canalele amp-ului).Amp-ul este unul genial,perfect pentru incepatori fiind foarte versatil si cuprinzand o mare varietate de tonuri si efecte cu ajutorul carora puteti canta aproape orice gen muzical. Procesorul este un Behringer XV-AMP. Acesta vine in cutie cu toate accesoriile(manual,acumulator).Nu l-am prea folosit intrucat este destul de complicat, dar cat m-am jucat eu cu el sunetul sau nu m-a dezamagit, distrandu-ma cu pedala de expresie. Chitara vine insotita de strap si strap-lock-uri Dunlop.Amplificatorul vine cu cablul de alimentare,cablul pentru a conecta pedala,un cablu pentru chitara si,desigur, cu tot cu stickere . Un scurt review : Chitara m-a surprins inca de cand am cumparat-o, fapt care m-a facut sa ma decid sa o aleg pe aceasta dintre alte cateva optiuni.Are un sunet cald bun pentru clean, dar perfect pentru un distors specific lui Slash.Cand schimbam doza pe cea de bridge avem un sunet complet diferit excelent pentru niste metal .Dupa cum am spus si mai sus,chitara suna excelent cuplata la acest amplificator care in ciuda puterii lui nu prea mari e suficient pentru a trezii vecinii din somn la jumate din volum.Pe langa clean/overdrive/distors acesta are si echo/chorus/reverb/phaser care il fac cu atat mai distractiv. Pretul total pentru aceste obiecte noi ar fi undeva la 1300 lei si asta aproximat in minus.Avand in vedere toate cele de mai sus si accesorile de care obiectele vin insotite ,consider ca 900 de lei este un pret cinstit pentru acest pachet perfect pentru un incepator sau un intermediar. As dori sa schimb decat cu o chitara electro-acustica sau BOSS RC-30. Pozele prezita toate defectele enumerate mai sus si toate obiectele din anunt.O sa revin si cu niste poze pe lumina zilei.
  2. E o trupa din Craiova care din pacate acum nu mai exista si asta e singura inregistrare a piesei de pe youtube. Ma puteti ajuta sa descifrez macar acordurile de la inceput?Mie imi suna un Em si un Am dar parca nu se potrivesc.
  3. Salut!Caut si eu un amp intre 30-60W (nu pe lampi) cu urmatoarele pretentii : -Clean foarte bun(vreau sa cumpar pedale deci nu ma intereseaza prea mult canalul de od/distors insa ampul trebuie sa functioneze bine cu pedalele) -Difuzor de 12" -Fx loop -Intrare casti (optional) -Sa se incadreze in cam 800 lei(nou) sau 600(sh) -Vreau sa il folosesc intr-un apartament cel mai mult timp insa imi trebuie si pentru repetitii cu trupa. Cam dupa ce firme ar trebui sa ma uit in cumpararea unui amp ca acesta si ce recomandari ati avea?
  4. Salut RGC!Apelez la voi intrucat am nevoie de un sfat.In momentul de fata am un Line 6 Spider IV de 15W cu un footswitch + un Behringer Xv-amp si o chitara Epiphone Les Paul Special 2.Acestea au fost extraordinare pentru inceput,dar am inceput sa ma gandesc acum,in al 3-lea an de cand cant la chitara,ca este nevoie de un upgrade,insa nu stiu cu ce sa incep,Am avut cateva auditii (nu pot fii numite concerte pentru ca si spatiul si numarul publicului a fost mic) unde "sculele" mele au facut fata insa in viitorul apropiat as vrea sa pot sa am macar o cantare intr-un pub.Intrebarea mea este : ar trebui sa-mi caut un amp mai bun(mai puternic),o chitara mai buna(aceasta este cam entry-level) sau un procesor mai bun(sau mai multe pedale-ma cam atrage aceasta idee)?Imi place mult distorsul de pe line 6,iar xv-ampul are niste overdrive-uri si alte efecte(delay,reverb,chorus,wah) destul de bune insa line 6-ul are un procesor de efecte incorporat si nu le prea pot combina pe cele 2.Care ar fi recomandarea voastra si ce anume mi-ati recomanda(specific)?
  5. Va rog sa intrebati daca aveti vreo nelamurire sau doriti detalii suplimentare
  6. E posibil sa fi aparut problema asta in timp?Am chitara de 2 ani si acum e prima data cand aud zgomotul asta... Am rezolvat problema ))....am schimbat priza in care era bagat amp-ul.Era un prelungitor.
  7. Salut ! Am observat de curand ca am un zgomot de fond atunci conectez chitara la amp.Nu am observat mai demult pentru ca nu cant la un volum foarte mare si nu se auzea.Am incercat sa gasesc originea zgomotului.Cand opresc volumul chitarii,se opreste si zgomotul.Mai mult,volumul acestui zgomot scadea cand atingeam corzile sau o parte metalica a chitarii.Am descoperit daca ,atunci cand e bagat in chitara ating partea de metal de la capatul cablului zgomotul se opreste de tot.Este cablul de vina?Doar ce l-am cumparat...
  8. Vand procesor Behringer XV AMP cu pedala.Procesorul este ca nou,vine cu cutie,alimentator,manuale de instructiuni.Il vand deoarece vreau sa imi cumpar unul mai bun.Procesorul este perfect pentru incepatori,avand numeroase efecte precum overdrive,delay, wah wah, chorus, flanger, reverb, noise gate, compressor,tuner cromatic si multe altele.Nu am cantat prea mult pe el pentru ca am cantat mai mult pe chitara acustica si nu am avut nevoi de acesta.A stat mai mult in cutie,deci este intr-o conditie foarte buna.La cerere pot adauga si poze cu acesta. Pentru mai multe detalii puteti intra aici: http://www.behringer...ucts/LX1-X.aspx Pretul din magazin il gasiti aici : http://www.esound.ro/Behringer--XV-A...ger,p-665.html. Un demo/review gaisit aici : http://www.behringer...ucts/LX1-X.aspx Contact : 0732142888 Pret : 200 lei
  9. Salut! De curand am reusit sa dobor chitara(care era in suport).A cazut cu fata in jos pe parchet si astfel s-a crapat neck-ul.Nu pare atat de rau crapata,inca suna bine si nu sunt probleme cu acordajul,dar se simte crapatura atunci cand cant.Este nevoie de un lutier sau pot sa fac ceva singur in legatura cu asta?
  10. Va salut dragi membri ai forumului RGC.Am intrat intr-un concurs pe site-ul www.metalhead.ro pentru a castiga un backstage pass la OST Festival.Este un concurs foarte strans si orice like ma poate ajuta.Trebuie doar sa intrati pe link-ul urmator si sa dati like la poza.Va multumesc din suflet si va raman dator.Rock on \m/ http://www.metalhead...-cid267-l1.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.