Popular Post hemmy Posted February 13, 2013 Popular Post Posted February 13, 2013 am o chitara veche sovietica, al carei grif era stricat, rasucit, fara trussrod iar tastele tocite, tastiera era dintr-un lemn moale vopsit negru ca abanosul dupa incercari nereusite de al indrepta si retasta m-am suparat l-am aruncat la gunoi si am facut altul din ce aveam prin subsol niste stinghii de cires si fag tastiera am folosit o plinta din larice foarte tare , stiu ca nu e tone wood dar de experienta merge, oricum e mai bun decat cel original, am laminat cinci sipci doua cires, trei de fag, am facut canal pt trussrod cu dalta am introdus tija si apoi am inchis canalul cu o sipca subtire de brad am lipit totul cu titebond si apoi cioplit si slefuit pana am ajuns la profilul care imi place , tastiera are radius de 10, inlayuri din cupru, urmeaza sa comand taste si sa tastez 17
FiveseveN Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Tare, are "personalitate"! Ne poți spune ce unelte ai folosit pentru stabilirea curburii tastierei? Și ce-ai păâit la mână?
hemmy Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 mi-a facut un tamplar un sanding block cu radius de 10 inch, la mana mi-a alunecat dalta acum 2 luni si am ajuns la urgenta, bine ca nu faceam treaba pe genunchi a lot of blood sweat and tears in treaba asta 1
Sympthom Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 mi-a alunecat dalta Ouch.. Gatul arata foarte bine si chiar apreciez ca e homemade si cum a zis FiveseveN , are "personalitate"
George M. Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 mi-a facut un tamplar un sanding block cu radius de 10 inch, la mana mi-a alunecat dalta acum 2 luni si am ajuns la urgenta, bine ca nu faceam treaba pe genunchi a lot of blood sweat and tears in treaba asta Vai de mine, scuipa-n san, Doamne fereste!! Eu am patit la fel acum 5-6 ani: mi-a alunecat dalta, si tot la urgente am ajuns. Aceeasi mana, aceeasi zona, numai ca putin mai sus, pe police. Am fost mai norocos ca tine: tendon extensor sectionat... operat si timp de 2 luni handicapat. Bine... apoi refacerea tendonului s-a produs cam intr-un an de zile.
Matei Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Baieti cand va mai accidentati dati un semn...ca eu cu asta ma ocup. Scuze de offtopic
Liviu.Pop Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Baieti cand va mai accidentati dati un semn...ca eu cu asta ma ocup. Eu vad ca se descurca si singuri On topic: Daca oricum nu e tone wood, poti sa-l dai pe tastiera cu un lac epoxi, pentru rezistenta.
Crypto Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Vai de mine, scuipa-n san, Doamne fereste!! Eu am patit la fel acum 5-6 ani: mi-a alunecat dalta, si tot la urgente am ajuns. Aceeasi mana, aceeasi zona, numai ca putin mai sus, pe police. Am fost mai norocos ca tine: tendon extensor sectionat... operat si timp de 2 luni handicapat. Bine... apoi refacerea tendonului s-a produs cam intr-un an de zile. stai, ceva nu inteleg, cum naiba tii dalta a.i. sa te poti accidenta in zona aia. Din cate stiu, o dalta se foloseste cu ciocanul, si se tine... ca un joystick.
sam Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Ca tot ati redeschis topicul, pana la urma Matei e medic sau lutier ca sunt confuz? Simpatic griful Edited June 7, 2013 by sam
Recommended Posts