www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marturii In Forma De Chitara

Recommended Posts

Posted

Salutare. Vin la voi cu o problema.

La vara m-am decis sa ma insor si tema nuntii este, desigur, chitara. :) Problema este ca nu gasesc marturii legate de tema, adica brelocuri, insigne... orice care sa aibe forma unei chitari. :) Am nevoie de 60-70 de bucati si sa nu fie foarte scumpe. Stiti unde as putea sa gasesc asa ceva?

• Like 1
Posted

La vara m-am decis sa ma insor...

Wow, chiar cã e o problemã ! Jeez ! Ia un pix urgent ºi noteazã ºi sunã-mã ! 0731.... sau nu, mai bine dã-mi un mail la metalpow... sau nu, mai bine dã-mi un PM, sã vorbim, sã-ți explic, poate mai salvez ceva. Fac tot ce e necesar sã salvez un confrate... Acum, nu ezita, pânã nu e prea târziu... Inele, pantofi, rochii, apoi scutece, copii, copii mici, copii mari...

Adio chitãrealã :

( sare automat direct la sample, la minutul respectiv... )

Glumesc, prietene ! :)

Baftã , casã de piatrã ºi "Welcome in the club, man !". Sã-ți iasã nunta aºa cum îți doreºti !

ªi sã pui poze, dacã tot ai adus vorba...

Casã de piatrã ! :beerchug:

.

• Like 6
Posted

Multumesc, multumesc. Teoretic nu are ce sa fie rau, nu? :yay:

Nu ar trebui, dar astea au un forum ma, pe care vorbesc intre ele si se sfatuiesc... "Cum sa-l mai intep pe al meu azi? iar si-a luat chitara-n carca si iar vine la 3 acasa ranga". Si se gaseste o dracoaica careia sa ii vina vre-o idee trasnita si uite asa reusesc ele sa ne intristeze grav. Si uite asa devenim noi niste mielusei, baieti de casa, imbracati frumos si ne-o trage ca-n reclama apoi... "Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit"

• Like 2
Posted

La vara m-am decis sa ma insor si tema nuntii este, desigur, chitara. :) Problema este ca nu gasesc marturii legate de tema, adica brelocuri, insigne... orice care sa aibe forma unei chitari. :) Am nevoie de 60-70 de bucati si sa nu fie foarte scumpe. Stiti unde as putea sa gasesc asa ceva?

La vara m-am decis sa ma insor

Adica ..vara trecuta te-ai decis sau in vara ce vine te vei decide ?

Inca nici nu te-ai insurat si esti deja derutat....hehehe...sa vezi mai incolo ...dupa zilele de miere vin anii de GROAZA ..TEROARE ...psihica ,

In orice caz in sfarsit te realizezi si ajungi "cineva " !!!

"....Cineva ar trebui sa duca gunoiul ..,...cineva ar trebui sa plateasca curentul , apa , .cineva .sa dea cu aspiratorul sa repare prizele ,,,sa se mai ocupe si de casa nu numai zdranganitul la chitara si prietenii toata ziua .!!!..Ce-s eu ? slujitoare sa tot adun dupa tine ..cineva ar trebui sa duca copilul la bazin sa inoate sa fac asport !!.....si mai lasa "rgc.ro" ala copilu nu si-a facut temele la mate ...ia mai ahuta si tu prin casa ...Ti-au intrat banii pe card ? Bezi ca trebuie ........ .Cineva !!!!!!

Oricum te insori sau nu te insori peste 10 ani o sa-ti para rau !!

Neaparat sa te inscri la cursuri de AUTOAPARARE !!!

Hehehehehe

Curaj !!!

La comanda sunt multe firme care fac "breloc"-uri , insigne , ecusoane ...etc ..

• Like 5
Posted (edited)

"....Cineva ar trebui sa duca gunoiul ..,...cineva ar trebui sa plateasca curentul , apa , .cineva .sa dea cu aspiratorul sa repare prizele ,,,sa se mai ocupe si de casa nu numai zdranganitul la chitara si prietenii toata ziua .!!!..Ce-s eu ? slujitoare sa tot adun dupa tine ..cineva ar trebui sa duca copilul la bazin sa inoate sa fac asport !!.....si mai lasa "rgc.ro" ala copilu nu si-a facut temele la mate ...ia mai ahuta si tu prin casa ...Ti-au intrat banii pe card ? Bezi ca trebuie ........ .Cineva !!!!!!

Uite asa ajunge si Ramurel, CINEVA.

Casa de piatra si intelegere totala.

Edited by impaiatu
Posted

Uite asa ajunge si Ramurel, CINEVA.

Corect ! ... cã altminteri... :P

Dar, dacã tot suntem la capitolul ãsta, hai sã-i facem instructajul de Protecția Muncii complet lui Vali, nu de alta, da' sã nu zicã cã n-a ºtiut...

Deci, pe lângã replica aia scrisa de karpi, cu "te insori sau nu te insori peste 10 ani o sã-ti parã rãu !!", care, dupã mine, tre' scrisã-n piatrã sau mãcar sa primeascã statut de axiomã ( îmi amintesc cã a fost prima replicã auzitã atunci ºi mi-a rãmas ºi mie-n minte :)...) ar mai fi de reținut faptul ca nevasta e uneori ca un lift fãrã butoane... Te-ai urcat ºi nu ºtii încotro mergi, în jos sau în sus... Sometimes it's a f'ckin' roller-coaster... :P

PS : Sã adaug, legat de ceea ce am scris, ca-n filmele de la Hollywood : "Aceste cascadorii sunt efectuate de profesioniºti ! Nu încercați acasã !" :)

Baftã !

;)

.

• Like 2
Posted

:yay: Hai ca sunteti haiosi. :respect:

Stiu si eu un chitarist insurat si cu copil si nevasta ii spune sa mai lase chitara. :)

Pe de alta parte, logodnica mea ma pune sa ii cant pentru ca ii place. :D Chiar ma lasa sa merg si la cate un jam session cu niste prieteni. :)

Karpi, ai dreptate, nu a fost exprimarea cea mai fericita. :)

• Like 1
Posted

Pai sa dea barbosu' celest sa fie bine!

Tin minte ca dupa prima casatorie eram intr-atat de sigur ca nu o sa mai repet greseala asta incat la un an dupa divort m-am mai insurat odata! Vai de capu' meu!

Acuma stiu sa dau cu aspiratorul, sa gatesc, am fost campion la proba de infasat-viteza si la alte asemenea probe.

Io nu zic ca nu-i bine, dar nici bine nu e! :))

Dumnezeu sa-ti aiba-n paza bietu-ti suflet! :)

• Like 4
Posted

Văd ultimele postări de pe-aici şi mă simt ca Robinson Crusoe când l-a descoperit pe Vineri ... :D

Deci nu-s singur pe insulă... Reconfortant de ştiut... :)

Vali, nu te lua după noi ! Noi mai facem mişto ... într-o bună zi, după un număr de ani, o să ai şi tu "dreptul" ăsta şi să ştii de pe-acum că te vom primi cu braţele deschise în mijlocul nostru...

:P

.

• Like 2
Posted

Ramurel, face cineva misto aici? :huh:

Da ! Probabil ai înţeles că făceam mişto de Vali sau ceva... Nu, deloc, nici nu mi-aş fi permis ! Mă refeream că facem mişto ( mă rog, eu cel puţin, ca să nu implic şi pe alţii fără voia lor ) de neveste şi de căsnicie la modul general... :)

.

Posted (edited)

Da ! Probabil ai înţeles că făceam mişto de Vali sau ceva... Nu, deloc, nici nu mi-aş fi permis ! Mă refeream că facem mişto ( mă rog, eu cel puţin, ca să nu implic şi pe alţii fără voia lor ) de neveste şi de căsnicie la modul general... :)

Ai luat-o-n serios!!! :biglaff: :biglaff:

Bre, sunt solidar non-burlacilor, stiu cum e si prin ce trece un astfel de barbat. Am cativa colegi la birou, 24-27 de ani, ii aud ca la vara fac nunta, ca m-am gandit s-o cer, ca tu de unde ai cumparat inel... le-am zis, bai, voi sunteti normali?? Muta-te 6 luni cu ea si apoi vezi daca mai vrei!

249385_3362546242158_1325756485_n_zpsa7670beb.jpg

Bai , dar chiar asa rele sunt femeile ? :lol:

Da, nu-ti recomand! ;)

Edited by George M.
Posted

Ai luat-o-n serios!!! :biglaff: :biglaff:

Bre, sunt solidar non-burlacilor, stiu cum e si prin ce trece un astfel de barbat. Am cativa colegi la birou, 24-27 de ani, ii aud ca la vara fac nunta, ca m-am gandit s-o cer, ca tu de unde ai cumparat inel... le-am zis, bai, voi sunteti normali?? Muta-te 6 luni cu ea si apoi vezi daca mai vrei!

249385_3362546242158_1325756485_n_zpsa7670beb.jpg

Parca sunt descris eu acolo, cu diferenta ca sunt insurat de ceva vreme.:) Deci se poate.

• Like 2