Guest Cristian Antonesei Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Salut, am o intrebare am o pedala de distors rocktron silver dragon pe lampi, acum vreau sa imi iau o alta pedala, dar sincer nu stiu ce tip de pedala mi ar folosi mai tare acum.Nu detin fonduri sa imi fac din prima un pedalboard complet.Deci am o rugaminte sa ma sfatuiti dupa un distors ce urmeaza sa imi iau:)Ampul meu e unul mic iar la repetitii cu trupa cant pe un amp de clapa, asa ceva am inteles de la cel al carui amp ii oricum nu are pe el gain delay reverb.Mersi:)eu m am gandit ca mi ar folosi acum un delay voi ce spuneti:)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Te-ai gandit bine, cu singura conditie sa il si folosesti. Dupa drive in general delay-ul e cea mai folosita pedala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 De ce nu aștepți până identifici necesitatea întâi, cum e logic? Având în vedere că te monitorizezi printr-un amplificator cu bandă largă, cred că mai folositor ți-ar fi un cabsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahoisescu Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 cred ca depinde ce canti. eu sunt mai mult pe ritm si cam deloc solo. dupa distors, urmatoarea mea pedala a fost un wah. apoi un phaser. insa din povestea ta cred ca ai mai multa nevoie de un amp de chitara . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Daca tu nu sti de ce ai nevoie, de unde sa stim noi. Ia-ti un procesor, combina acolo toate tipurile de efecte(ampsim/stompboxsim etc), vezi ce combinatii iti plac, dupa care iti iei pedalele respective(daca nu te satisface procesorul). Numai cu pedale, fara un amplificator "capabil" n-ai ce face. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristian Antonesei Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 pai cant intr o trupa symphonic metal...dar ma rog mai vreau sa ma bag intr un proiect in care sa cant melodic death metal...:)Am o alta intrebare phaser ul se foloseste in solouri..?.ca am observat ca face chitara sa sune destul de fain:)chiar is intr o dilema totala;)) Cam ce amp mi ar trebui si in ce buget sa faca treaba adica sa se auda la repetitii si in concerte mici gen in cluburi?:)Totusi trebuie sa intreb si eu pe cineva, ca prin oras la mine nu am pe cine. Nimeni nu are un amp bun, pana acum nu m o prea interesat ca , cant de aproximativ 9 luni si am evoluat frumos pot sa zic ca pot face solo uri si de la metallica;))Am ajuns sa ma chinui la shreduri:) Nu vreau sa imi iau procesor ca nu imi place cum suna, suna foarte artificial pentru ca am vazut la colegul meu de trupa ca el are procesor;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) You're a twat (firstly) Secondly, trebuie sa stii ce vrei. De exemplu, eu am stiut ce sa reglez unde, si ce pedala pentru a scoate aceste 2 tonuri a unor 2 oameni diferiti, Batio sau George Lynch, si asta cand foloseam numai pedale modificate sau setate/reglate de mine mb tn.ogg kiss of death test right.ogg Deci, pana nu stii si o iei in gluma si smileys de mess, assess your priorities. Tu ai stii ce sa folosesti sa scoti ceva anume si de ce si cum? Ma indoiesc.Ai stii cum trebuie sa reglezi un eq? Cum interactioneaza fiecare pedala unde si de ce e pusa ,,acolo''? Trebuie sa ,,cunosti'' pedalele si efectele cumva mental incat sa iti faci o imagine care dupa e transpusa fizic, aplicabil. Procesorul suna prost nu spune nimic. Cumpara-ti niste pedale gen compressor, booster, od, eq,mai multe, si atunci o sa iti faci o idee. Edited November 20, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Nu vreau sa imi iau procesor ca nu imi place cum suna, suna foarte artificial pentru ca am vazut la colegul meu de trupa ca el are procesor;)) Ia-ţi acustică. Orice electrică printr-o staţie va suna "artificial". 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) pai cant intr o trupa symphonic metal...dar ma rog mai vreau sa ma bag intr un proiect in care sa cant melodic death metal...:)Am o alta intrebare phaser ul se foloseste in solouri..?.ca am observat ca face chitara sa sune destul de fain:)chiar is intr o dilema totala;)) Cam ce amp mi ar trebui si in ce buget sa faca treaba adica sa se auda la repetitii si in concerte mici gen in cluburi?:)Totusi trebuie sa intreb si eu pe cineva, ca prin oras la mine nu am pe cine. Nimeni nu are un amp bun, pana acum nu m o prea interesat ca , cant de aproximativ 9 luni si am evoluat frumos pot sa zic ca pot face solo uri si de la metallica;))Am ajuns sa ma chinui la shreduri:) Nu vreau sa imi iau procesor ca nu imi place cum suna, suna foarte artificial pentru ca am vazut la colegul meu de trupa ca el are procesor;)) parerea mea este sa mai ai rabdare cu tine..cultiva-ti intii urechea si repeta cit poti de mult,dupa acea investeste din piesa asta poti ghici pe ce se cinta??,pedale,procesor,amp??? piesa este un test tras la prima mina -TEST.wma Edited November 20, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) parerea mea este sa mai ai rabdare cu tine..cultiva-ti intii urechea si repeta cit poti de mult,dupa acea investeste din piesa asta poti ghici pe ce se cinta??,pedale,procesor,amp??? piesa este un test tras la prima mina A license is required to play this file The file you are trying to play was ripped (copied) from an audio CD. During the ripping process, the file was "protected." This limits the number of computers on which the file can be played. To play the file on this computer, you must download a license (a process known as "license migration"). A license acts an electronic key that allows you to "unlock" a protected file and play it. To download a license for this file, click Download License. Asta se aude ! Asa ca .....nu mai conteaza ce cu ce si prin ce este inregistrat/ redat /cantat . Edited November 20, 2012 by karpi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) parerea mea este sa mai ai rabdare cu tine..cultiva-ti intii urechea si repeta cit poti de mult,dupa acea investeste din piesa asta poti ghici pe ce se cinta??,pedale,procesor,amp??? piesa este un test tras la prima mina sa-mi bag.. nu merge convertorul Edited November 20, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 (edited) pai cant intr o trupa symphonic metal...dar ma rog mai vreau sa ma bag intr un proiect in care sa cant melodic death metal...:)Am o alta intrebare phaser ul se foloseste in solouri..?.ca am observat ca face chitara sa sune destul de fain:)chiar is intr o dilema totala;)) Cam ce amp mi ar trebui si in ce buget sa faca treaba adica sa se auda la repetitii si in concerte mici gen in cluburi?:)Totusi trebuie sa intreb si eu pe cineva, ca prin oras la mine nu am pe cine. Nimeni nu are un amp bun, pana acum nu m o prea interesat ca , cant de aproximativ 9 luni si am evoluat frumos pot sa zic ca pot face solo uri si de la metallica;))Am ajuns sa ma chinui la shreduri:) Nu vreau sa imi iau procesor ca nu imi place cum suna, suna foarte artificial pentru ca am vazut la colegul meu de trupa ca el are procesor;)) Toate pedalele se pot folosi la tot felu de efecte doar gustul tau artistic sau "cerintele " genului de muzica cantata impune unele "bariere ". rezolvarea este sa cumperi /incerci pe rand toate pedalele existente .sa le compari sa le incerci sa vezi ce poti folosi. Mai realizabil ar fi un soft daca ai un PC bunicel cu o placa de sunet buna ...ceva "guitar rig" ...si incerci toate simularile pana ajungi sa vezi ce-ti trebuie .(Incerci in sensul ca inregistrezi mixezi , masterizezi c sa vezi care tip de sound /pedala simulata ar fi mai OK ,, Edited November 20, 2012 by karpi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristian Antonesei Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 ah bine atunci o sa incerc cu guitar rig sa vad.Am o intrebare ce sa fac sa mi se auda chitara, adica mi ar trebui ceva jack-usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts