Liviu.Pop Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) Inca un "uichend". Am mai completat o etapa: imbracarea cutiei. Ca material, m-am gandit sa nu pun tolex. Am gasit o varianta mai ieftina: o haina de piele luata cu 10 lei de la piata de vechituri Am dezmembrat-o si am potrivit-o pe cutie. Lipeala am facuto cu prenadez. Dupa echipare, cutia arata in felul urmator: Avantajul pielii fata de tolex este ca se intinde mai mult si am putut sa dau forma rotunjita la masca din fata. Saptamana asta o sa ii mai dau gurile si o sa pun pe sasiu ce este de pus, poturi, mufe, LEDuri, etc, ca pe final de saptamana sa o pot trimite la maestrul lampagiu, intru desavarsirea lucrarii. Edited August 26, 2013 by transilvanpop 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Imagini din faza prefinala, luate cu telefonul pe lumina insuficienta. Azi ampul a plecat la Bucuresti. Pielea din haina aia veche chiar i-a dat un aer vintage. Butoanele pe poturi vor fi chickenhead, le voi pune doar la final. Cand va fi gata o sa pun imagini mai de calitate si mostre de sunet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Atasez layout-urile pt fețe, in imagini nu prea sunt citibile.Fetze head.pdf Au fost printate pe imitatie de metal zgariat. Din pacate suportul pe care le-am lipit este un plastic prea moale, la orice apasare se deformeaza si raman sechele. Se vede o linie in poza 1, unde a ajuns o sarma sub amp in timp ce statea culcat si a lasat o urma pe fata acestuia Peste autocolantele printate am pus si o folie mata, pt protectie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ampul a ajuns la mine ,miine incepem constructia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Atasez layout-urile pt fețe, in imagini nu prea sunt citibile.Fetze head.pdf Au fost printate pe imitatie de metal zgariat. Din pacate suportul pe care le-am lipit este un plastic prea moale, la orice apasare se deformeaza si raman sechele. Se vede o linie in poza 1, unde a ajuns o sarma sub amp in timp ce statea culcat si a lasat o urma pe fata acestuia Peste autocolantele printate am pus si o folie mata, pt protectie. Am observat ca acolo,pe spate,la"constructori"ai trecut si numele meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Esti autorul lucrarii , nu puteam sa te omit. Chiar daca lucrarea sufera o oarecare metamorfoza, tot tu ai fost initiatorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) Ampul e gata Seara trecut a fost "forjat" de George Patranoiu(GXG) si Costica Sandu (Damigeana),au repetat pe el Multumesc lui Sorin pt poza,am ramas "orfan' de telefon(display defect) si de aparatul foto(uitat in avion ) Diseara o sa duc ampul la cintarea celor din trupa Tribut,au ,o sa cinte Costica pe el. Edited September 20, 2013 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Sa ne zici impresii, ce le-a placut in mod deosebit, ce ar mai fi asteptat de la amp (nu prea cred, dar ... ma rog, mai stii?), etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Blues Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 L-am cantat si eu azi putin. E un amp foarte versatil, care suna foarte bine si pe clean si pe drive. Nu-ti mai trebuie decat o boxa care sa-l puna bine in valoare. Sa-l canti cu placere! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Am cantat si eu azi pe el si cum spunea si mr. blues este foarte versatil este ok si pt blues si pt metale are drive suparat rau eu zic ca o sa iti placa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) George & Decebal ,probeaza ampul L.P. 50H (asa am botezat eu ampul) Edited September 22, 2013 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 "L.P." si "50" am idee de unde ar putea veni, dar de "H" nu ma pot dumiri. Lumineaza-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) Head, maybe? Edited September 22, 2013 by Septi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Head, maybe? "izact'." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Si eu am testat ampul ieri. Cum au spus si colegii de mai sus, suna foarte bine. Din pacate, nu am putut testa ampul pe clean cu un strat pe doza din neck, ar ti fost ideal, insa, l-am testat pe doze SC in antifaza (cam astea sunt pozitiile dupa care ma orientez cand testez un clean) si suna foarte bine, atos cu atac, cu alte cuvinte, punea in evidenta foarte bine trasaturile chitarei. Pe canalul doi..., nu mai este nimic de spus. Gain cu caruta, sunet compresat, compact. Se pliaza perfect pentru orice tip de metale, pana la bluse. Am fost surprins ca se poate face si solo foare usor, lucru pe care nu l-am intalnit la multe ampuri, foarte multe au nevoie sa fie atacate de un OD, compressor, boost etc. Singura obiectie, pe canalul doi, pentru solo, eu as prefera sa fie foarte putin mai "moale" sunetul, mai usor de manevrat, oricum se canta foarte usor pe el, dar m-am obisnuit cu preul meu, unde asa este. Una peste alta, cred ca Liviu ar trebui sa se considere norocos ca este/o sa fie proprietarul acestui amp, ca nu mi se pare peste alte ampuri de firma, cu preturi astronomice. Toate cele bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Eu am facut greseala sa stau in fata cabinetului cand headul a fost cantat . Mi-au cazut nadragii de pe mine. Un super amplificator ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Multumesc baieti pentru review-uri Se pare ca Vio s-a intrecut iar pe el insusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Am ridicat azi obiectul muncii. Dupa o fugitiva testare am ramas cu o impresie foarte placuta, insa o parere definitiva o sa mi-o fac dupa ce voi testa ampul pe indelete si intr-o stare de spirit si de oboseala mai buna decat cea in care am fost azi. Am primit bonus si o cutie pentru pedala de schimbat canalele. O sa o completez acasa. Multumesc viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Ampul a ajuns acasa cu tot cu mine, au sosit si knob-urile, acum e aproape finalizat. Va mai suferi mici ajustari la look. L-am probat cu LP-ul meu. Brum zero. Sunt incantat si de canalul de clean, dar distorsul este de vis si il pot controla extraordinar de bine din potul chitarii, asa cum am dorit. De la drive aproape zero la unul atat de saturat ca nu ai ce face cu el. Inca nu l-am testat cu Ibanezul, ale carui doze sunt mult mai bogate in armonici, ca nu-i acasa, dar ma gandesc cum tre' sa sune. Gata. N-am cuvinte. Tre' sa mai rezolv un cabinet pe masura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 (edited) Deci a iesit ce doreai?! Daca esti multumit tu ,trebuie sa le multumesc si eu urmatorilor cu care am testat si bibilit ampul,fara indicatiile si parerile lor erea greu sa fac ampul sa sune asa , Decebal Robescu - bure73 ,pareri si indicatii canalul clean George Patranoiu - GXG ,pareri si indicatii canalul lead (pantere) Costica Sandu ,dat cu parerea despre amp Paul Sima - Syma77,pareri si indicatii canalul clean,canalul lead,70% din amp este setat dupa indicatiile lui Paul Valeriu Nastasescu - ValeChitara ,parereri si indicatii canalul lead George - Mr.Blues ,parere despre amp tuturor ( nu va fac nimic moca ) Edited September 27, 2013 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 In schimb poti sa-i cinstesti cand deschizi PL500-le, ca va ajunge sa va torpilati toti deodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverremind Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Pare sa fie un amp pe cinste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Este! Ce i-as putea reprosa ampului, dar asta nu poate vio sa rezolve, este faptul ca nu are un chitarist mai bun. Insa faptul ca ii sunt posesor poate fi o motivatie sa trag mai des de corzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 In schimb poti sa-i cinstesti cand deschizi PL500-le, ca va ajunge sa va torpilati toti deodata PL500XL nu ne poate dovedi,cam toti avem antrenament pt "jocurile olimpice" in materii de PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 imi permit sa am oarece rezerve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Blues Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Sa-l canti cu placere! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Mulţam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 PL500XL nu ne poate dovedi,cam toti avem antrenament pt "jocurile olimpice" in materii de PL Totusi cred ca ai dreptate. E prea mic PL500 XL ca sa va torpilati toti. Poate un XXL facea fata. Eh, cu alta ocazie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Am uitat sa pun ultimele poze, dupa face lifting Sunt pe un alt topic dar aici le e locul. Sample nu pot pune deocamdata, ca l-am trimis la un amic sa il exploateze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts