www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

florinmarinoiu

Active Members
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Ramnicu Valcea

Recent Profile Visitors

8929 profile views

florinmarinoiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

157

Reputation

 1. Frumoasa lucrare. Poti posta si cablajul? L-as incerca si eu
 2. Frumoase lucrari. Spor la treaba!!
 3. Felicitari!!! Sunetul este bun.
 4. Trebuie sa fac o precizare:traful de iesire a fost calculat de Gelu.Am avut si eu ceva incercari dar au fost diferente...destul de mari. In afara de mine si Gelu nu a mai fost implicat altcineva,deci nu ai pe cine banui. Foarte frumoasa lucrarea pana acum. Spor la treaba!!!
 5. Verifica componentele din etajul final.Sunt doar cateva rezistente si condensatori. In pinii 3 si 5 parca sunt 2 diode care duc in pin 4.Verifica-le sa nu fie in scurt sau intrerupte. Verifica cu atentie cablajul sa nu ai o intrerupere undeva. ".................Daca nu opream ampul in 2 scunde mai pierdeam inca un final la cat de repede si tare sa incins..............." S-ar putea sa il fi pierdut... Spor la treaba, Florin.
 6. Intr-adevar cam scumpa. As fi interesat de o Doina Concert care sa arate bine si sa o modific dupa una din schemele lui Vio.
 7. Sau: -cabluri: http://e-audio.ro/cabluri-si-conectori-cablu-la-metru-c-44_369_405.html -mufe: http://e-audio.ro/cabluri-si-conectori-mufe-conectori-c-44_369_626.html
 8. Prin vara anului trecut,gasisem la cineva din Craiova o Doina Concert care arata foarte bine la exterior+interior.Perfect functionala,fara modificari. Cerea 300 lei. Pana m-am hotarat a vandut-o . Si acum imi pare rau ca nu m-am miscat mai repede.
 9. Confirm si eu ce a spus @picnic. Ordinea firelor nu conteaza.Firele vin in primarul transformatorului(220 Vac). Sa nu faci operatiunea cu amplificatorul alimentat la retea. Spor la treaba!! Cu stima, Florin.
 10. In urma cu ceva timp amplificatorul s-a intors acasa,din scurta vizita petrecuta la Gelu.Nu a venit singur.A venit insotit de un tub 6P3C cadou de la Gelu. Multumesc . Ma voi apuca sa ii fac o carcasa pe cinste. Va fi amplificatorul meu de studiu. Voi veni cu noutati.
 11. Sunt super sasiurile . Am avut mana buna.
 12. Ar fi foarte utile niste pareri in legatura cu sunetul amplificatorului.
 13. Nu avem voie sa ne inspiram din nicio schema?Trebuie sa fie conceptie proprie? Tot respectul pentru initiativa!
 14. Da.M-am mai uitat pe niste scheme...Este "inspirata" dupa Soldano Super Lead Overdrive 100W?Oricum a doua incercare nu se pune.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.