www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrei91

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Band
    Orange Toast
  • Gear
    Schecter Solo 6 Custom; Marshall AVT50 combo; TC Nova Delay & Drive, Barber parallel compressor, Ernie Ball Jr. Volume Pedal

Recent Profile Visitors

4723 profile views

andrei91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Oradea Contact: 0751 43 56 50 sau martin.andrei91@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Yamaha GL-1 Guitarlele. Astept ofertele dumneavoastra.
  2. daaaaa inteleg ce zici...nu am nimic cu magazinul si asa, sunt baieti de treaba, aici e vina mea. O sa incerc sa vad daca se poate modifica sau decat sa ma chinui poate o vand si imi caut ceva alt model ) de data asta mai atent. Am vorbit azi cu cei de la magazin si mi-au zis ca ei incearca sa vada daca se poate rezolva cumva. Nu merg la OPC pentru ca sincer aici e vina mea nu a lor . E o invatatura de minte sa fiu mai atent pe viitor )) ... Oricum mersi mult de raspuns.
  3. practic nu mai pot face nimic? nu l-am luat din oradea....am pus comanda acum o saptamana si cei de la magazin mi-au adus case-ul..ei fiind intermediarii
  4. nu stiu cum e faza cu, comisionul...dar corect ar fi sa pot trimite...din moment ce comandat de la ei, fie prin magazin intermediar sau nu nu am platit nici un avans nimic asta-i faza
  5. nu omule ... am cumparat un case de la Thomann , prin comanda la un magazin din Oradea. Produsul vine de la Thomann cu adaos din partea magazinului de aici . (nu mai platesc aia 30 de euro).
  6. mi-am comandat un case de chitara si nu se potriveste deloc...si cand am pomenit de retur , mi s-a zis ca thomann nu mai accepta asa ceva din partea pietei romane )
  7. Faza e ca mi-am cumparat ceva printr-un magazin care face comenzi la Thomann.
  8. Buna baieti ! Am auzit azi o chestie , nu stiu daca e adevarata dar am zis ca va intreb si pe voi. E adevarat ca Thomann nu mai accepta produsele din Romania ? Vorbesc de faza cu primirea banilor inapoi in decurs de 30 de zile . Mersi mult !
  9. http://www.thomann.de/gb/neutrik_nys224_bg.htm sunt bune astea ? facute de Rean...cica sunt ceva companie care s-a tras din Neutrik.
  10. as vrea sa imi fac unul de 5-6 metri cam asa de la pedale pana la combo si eventual sa imi iau in plus pentru patch-cable daca ar merita. Oricum mersi frumos baieti de reply ! apreciez
  11. http://www.senia.ro/cgk-122-cablu-instrument-cordial-713-3 http://www.senia.ro/cik-122-cablu-instrument-cordial-715-3 in afara de rezistenta care e diferenta ?))
  12. imi zici si mie te rog cateva recomandari in privinta specificatiilor la cabluri ? mersi !
  13. Salut ! Are cineva un site de unde as putea sa imi cumpar niste cablu pentru a-mi confectiona un cablu pentru instrument ? Mersi !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.