www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrei91

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andrei91

  1. Pret: 0 RON Localitate: Oradea Contact: 0751 43 56 50 sau martin.andrei91@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Yamaha GL-1 Guitarlele. Astept ofertele dumneavoastra.
  2. daaaaa inteleg ce zici...nu am nimic cu magazinul si asa, sunt baieti de treaba, aici e vina mea. O sa incerc sa vad daca se poate modifica sau decat sa ma chinui poate o vand si imi caut ceva alt model ) de data asta mai atent. Am vorbit azi cu cei de la magazin si mi-au zis ca ei incearca sa vada daca se poate rezolva cumva. Nu merg la OPC pentru ca sincer aici e vina mea nu a lor . E o invatatura de minte sa fiu mai atent pe viitor )) ... Oricum mersi mult de raspuns.
  3. practic nu mai pot face nimic? nu l-am luat din oradea....am pus comanda acum o saptamana si cei de la magazin mi-au adus case-ul..ei fiind intermediarii
  4. nu stiu cum e faza cu, comisionul...dar corect ar fi sa pot trimite...din moment ce comandat de la ei, fie prin magazin intermediar sau nu nu am platit nici un avans nimic asta-i faza
  5. nu omule ... am cumparat un case de la Thomann , prin comanda la un magazin din Oradea. Produsul vine de la Thomann cu adaos din partea magazinului de aici . (nu mai platesc aia 30 de euro).
  6. mi-am comandat un case de chitara si nu se potriveste deloc...si cand am pomenit de retur , mi s-a zis ca thomann nu mai accepta asa ceva din partea pietei romane )
  7. Faza e ca mi-am cumparat ceva printr-un magazin care face comenzi la Thomann.
  8. Buna baieti ! Am auzit azi o chestie , nu stiu daca e adevarata dar am zis ca va intreb si pe voi. E adevarat ca Thomann nu mai accepta produsele din Romania ? Vorbesc de faza cu primirea banilor inapoi in decurs de 30 de zile . Mersi mult !
  9. http://www.thomann.de/gb/neutrik_nys224_bg.htm sunt bune astea ? facute de Rean...cica sunt ceva companie care s-a tras din Neutrik.
  10. as vrea sa imi fac unul de 5-6 metri cam asa de la pedale pana la combo si eventual sa imi iau in plus pentru patch-cable daca ar merita. Oricum mersi frumos baieti de reply ! apreciez
  11. http://www.senia.ro/cgk-122-cablu-instrument-cordial-713-3 http://www.senia.ro/cik-122-cablu-instrument-cordial-715-3 in afara de rezistenta care e diferenta ?))
  12. imi zici si mie te rog cateva recomandari in privinta specificatiilor la cabluri ? mersi !
  13. Salut ! Are cineva un site de unde as putea sa imi cumpar niste cablu pentru a-mi confectiona un cablu pentru instrument ? Mersi !
  14. Detin un Nova Drive si sunt foarte multumit de el, dar am auzit de la cineva ca Fulldrive-ul ar fi mai dinamic :-??...de aceea intrebam
  15. Salut baieti ! Vreau sa aflu si parerea voastra cu privire la aceste doua pedale Va multumesc !
  16. ideea e ca am nevoie de 3 iesiri de 9 v izolate si nu as fi dat 500 de lei pe o sursa doar pt atat ... Mersi mult de raspuns ! apreciez diferenta intre surse ma gandesc ca nu este, numai ca mno nu prea am ce face cu atatea iesiri .. Mersi de raspuns
  17. Salut ! Sunt in cautare de o sursa OK la un pret bun. Am gasit aceste 2 modele de la Harley Benton si m-au facut putin curios. As vrea sa cer cateva pareri pe forum in cazul in care le-a folosit cineva sau cunoaste pe cineva care are, si cam ce parere si-a facut dupa ce le-a folosit. Mersi mult !
  18. Mersi mult de raspuns Razvan ! Mersi mult Five !
  19. Exact pentru aia vreau sa imi iau o pedala. Cand pornesc OD-ul sau Distorsion-ul impreuna cu un compressor , incepe galagia . La clean nu am nici o treaba asa.
  20. Mersi de reply ! M-am mai documentat si toti pomenesc de un singur lucru : faptul ca afecteaza in mod negativ tonul daca folosesti un noise gate. In ce masura iti afecteaza tonul? daca nu insist prea mult cu detaliile
  21. Salut ! Vreau sa imi cumpar un noise gate bun dar din pacate chiar nu am avut contact pana acum cu o pedala de genul. Incerc sa cer un sfat si aici, pentru ca sigur sunt cativa care au folosit astfel de pedale si imi pot da un sfat bun in privinta alegerii. Pe internet am observat ca multi se rezuma la NS-2 de la Boss, MXR Noise Clamp si MXR Smart Gate. Voi ce parere aveti ? Va multumesc !
  22. degeaba ii scumpa chitara daca ii defecta "creanga"
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.