www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lasa-Ma Sa Fuck ! New Song

Recommended Posts

Imi place, atat videoclipul, cat si piesa. Felicitari.

Nu stiu daca am inteles bine finalul. Sa inteleg ca gagica il impuscase pe un alt individ inainte sa-l injunghie pe al doilea? Adica sunt doua personaje diferite prin ochii carora se vad lucrurile respective?

(Ma simt ca bunica-mea cand ma intreba: "Cine e criminalul?")

• Like 1

Ah. Acum am vazut ca scrie si la sfarsit. Chiar credeam ca este videoclipul facut special pentru piesa. Ma gandeam ca nu stiu sa arate mai bine vre-un videoclip al unei piese romanesti. :lol:

Acum se leaga toate cele.

In orice caz, intrebarea mea tot ramane, cu toate ca originalul are partea de inceput care apare si la sfarsit, dar probabil ca gasesc raspunsul pe iutub acum. :D

In orice caz, intrebarea mea tot ramane, cu toate ca originalul are partea de inceput care apare si la sfarsit, dar probabil ca gasesc raspunsul pe iutub acum. :D

Aham, m-am prins acum de smecherie. E mai complicat ca sunt alte faze in a doua parte, acum am observat ca face tipul exact pe dos ca in prima parte. Oricum, marfa filmuletul.

Nu stiu daca am inteles bine finalul. Sa inteleg ca gagica il impuscase pe un alt individ inainte sa-l injunghie pe al doilea? Adica sunt doua personaje diferite prin ochii carora se vad lucrurile respective?

Nu, bre ! Concluzia e că, odată ce-a pus una mâna pe tine ( conform regulii "Orice bărbat îşi găseşte aleasa inimii, însă numai după ce ea pune ochii pe el" :P ), oricum o suceşti şi-o-nvârteşti şi să vrei s-o dai în marşarier, nu mai ai scăpare. Dracu-i al tău !

:)

.

• Like 2

Na.......... vad ca mai mult povestiti despre video decat despre muzica ... Suntem totusi pe comunitatea de ghiaristi aici !!!

De ce chitara sau cum suna,nu zice unu nimic ? Deprimant...

Nu ca ar fii cine stie ce ,dar totusi...

Ce tin sa mentionez e ca STIU ca sunt multe greseli si inperfectiuni,ca nu fac genu de editare audio cu mouse ,adica *farmacie* si sunt mix-uri facute in cateva ore,ca n-am rabdare sa fac *farmacie*....

Daca o sa scoatem vreodata un album, o s-o faca cel ce v-a mixa.

Pana atunci e doar un DEMO,gratis pe net.

Sa ne-auzim mai bine !!

DAN TUDOR

Edited by DAN Tudor

• 3 weeks later...
Guest masterguys

Dan Tudor, esti dus cu pluta, dar faci muzica buna. De fapt poate d'aia faci muzica buna. Rup usa pana nu ma gasesti pe topic si ma injuri. :)