www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marshall Vintage Jmp Master Model Mkii (50W)


A-1
 Share

Recommended Posts

De vanzare un MARSHALL de colectie - JMP MASTER MODEL MKII (50W), made in England, an de fabricatie 1975.

A fost COMPLET reconditionat in 2007, si este in stare absolut perfecta de funtionare. Luna asta am schimbat intreg setul de lampi, atat putere cat si pre-amp. E in posesia mea din 1995 si in afara de lampile care trebuiau schimbate la 1 an jumate nu am avut niciodata vreo problema cu el.

Cunoscatorii stiu ca o piesa cu care nu prea te mai intilnesti, asa ca nu doresc sa-l dau doar ca sa scap de el.

PRET: 800 Euro.

 

post-16884-0-40779600-1313754727_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • 1 month later...

Sorry, prin negociere nu pot sa scad 25% din pretul intreg. Daca o sa dai un search scurt pe ebay o sa vezi ca putinele ocazii in care gasesti un amp identic in stare f buna sunt in jur de 1500 $, adica pe la 1100 euro. Sunt intr-un fel constrans sa-l vand (cu adevarat), dar in nici un caz nu vreau sa scap de el, in special dupa ce am investit serios si in reconditionarea completa.

Fenderul de care zici tu il gasesti intr-adevar intre 500-600 de euro nou, adica la jumate din pretul unui Marshall JMP.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Poze (din interior :) )? Ce lampi are in el (preamp+putere)? Sunt potential interesat, posibil spre toamna (aug-sept) sa am banii. In ce a constat reconditionarea lui completa? Piese originale? Ce a fost schimbat?

Edited by adi1334
Link to comment
Share on other sites

Probabil ca nu saptamana asta, dar sper urmatoarea sa reusesc sa ajung sa o deschid si sa fac niste poze; tot atunci o sa vad si ce lampi are, anual primesc seturi noi pentru 3 ampuri diferite asa ca nu mai stiu ce am pus ultima oara.

Cat despre reconditionare sincer nu mai stiu... a fost acum 5 ani sau mai bine... Initial se prajisera pinii unde intra mufa de alimentare cu curent; apoi am dus-o la cineva care are un atelier de modare/customizare de ampuri de toate felurile, persoana s-a uitat in ea, mi-a spus ce ar trebui facut, eu oricum doaream sa-i fac un upgrade etc. I-am zis "omule, o vreau ca noua, comanda ce e de necesar, fa-o si da-mi nota de plata". Tin minte ca tot atunci a montat si un switcher de impedanta (4-8-16 ohm) ca sa poate fi legata la absolut orice tip de cabinet. Intr-adevar, cand a terminat-o era chiar ca noua, aveam senzatia ca e cu totu alt amp in sensul bun.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

M-ar interesa un schimb cu EVH 5150 III 50 W Head (varianta mica)

E un model relativ nou, asa ca nu stiu citi dintre cei care au apucat sa-l cumpere vor deja sa scape de el, dar daca exista cineva in situatia asta sunt primul inscris pe lista. Achit diferenta cuvenita si suport si costurile de transport.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

sunt interesat,dar ma cam ingrijoreaza partea cu "complet reconditonat " ...ai facut asta la Cluj? La cine? Poti pune ceva poze cu interiorul? Te-ar interesa eventual un 5150 prima varianta ,cu block letters?

Link to comment
Share on other sites

^

Zici ?

 

Atunci iata si pozele promise, stiu ca am intarziat cu ele, dar numa pe drumuri am fost.

 

midnight rider, nu stiu cum sa iau legatura cu tine, ti-am scris 2 mail-uri la adresa de pe site-ul tau, am incercat destul de des si aici pe mesaj privat dar fara succes. Te rog mult da-mi o solutie daca vezi postul asta, e destul de urgenta treaba.

 

2012102617350560.jpg

20121026172639705.jpg

20121026173131450.jpg20121026173146881.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Decand am cumparat-o (prin 1995 ) sigur nu. Ce a fost inainte de asta n-am nici cea mai vaga idee; daca persoana de la care am luat-o spunea adevarul, doar el a fost singurul ei proprietar.

Totusi, notiunile mele vis a vis de domeniul electronic sunt modeste asa ca nu as putea sa intru in detalii.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Decand e la mine NU s-au efectuat modificari asupra Amp-ului.

Reconditionarea a fost facuta acum aproape 6 ani la un atelier privat de modare/customizare de ampuri din Cluj, n-am nici cea mai vaga idee daca s-a inlocuit atunci vreo piesa in afara de lampi. Ce stiu sigur e ca a fost montat un nou switch-er pt impedanta.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 3 months later...
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...
 • 8 months later...
 • 1 month later...
 • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.