www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

necu'

Active Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

73 Excellent

1 Follower

About necu'

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7783 profile views
 1. Ce sa va zic? Am un Les Paul Standard din 2005, cumparat prin 2013 . Nimic special la el afara de vopseaua custom a fratelui Augustin (avatar2100). Intre timp, trec anii, apar copiii care pun mana pe chitara care se face bucati. Nu-i nimic, revenim la fratele Augustin de mai sus, c umbla vorba ca e cam cel mai bun de pe la noi. Eeeh...confirm mitul conform caruia LP-ul suna mult mai bine dupa un headstock break. Fratilor, trebuie sa vas rupeti Les Paul-urile si sa le duceti la om sa vi le lipeasca la loc. A mea e efectiv alta chitara. Suna mult mai plin si mai carnos . Cantand chitara de 8 ani , m a lovit din primele secunde diferenta. Ceva poze si un clip post reparatie. Imi scuzati tinuta...sunt aproape 40j de grade afara. video-1624948002.mp4
 2. Revine la vanzare pentru un timp limitat, acest minunat si unic instrument. Este un Custom Shop Stratocaster, relic, facuta pe comanda speciala, din 2001. Ce este unicat la ea este combinatia dintre gold hardware, compound radius (7.25 - 9.5) , combinatie rara pentru sunburst, rosewood Strats. Nu ca n-ar folosi astia de la Fender CS lemne atent alese (usoare si rezonante), tratate ca la carte insa chitara avand deja 19 ani de viata, este si mai rezonanta decat atunci cand a iesit din fabrica. Chitara este in stare absolut originala. A fost montat 5 way switch-ul (piesa inclusa de catre cei de la Fender custom shop in case; detin si 3 way switchul initial, no worries). Vine cu toate accesoriile (mai putin strapul si cablul CS) Includ si arcurile pentru tremolo arm, + picioare de saddle-uri de rezerva. Se poate vedea si auzi si testa in zona Aviatiei. (ne dam pe Kemper, pe orice amp doreste clientu'). Sunetul chitarii este superb, insa depinde de cum o canta cine o canta si pe ce o canta. Nu ma grabesc sa o vand. Nu ma intereseaza schimb cu nimic Pret fix. Chitara a mai fost o data scoasa la vanzare insa retrasa dupa 2 saptamani pentru ca nu am mai avut nevoie de bani. Totul despre ea e extrem de comfortabil, rezonant, bine lucrat etc.
 3. Salut! Se vinde un pedalboard Pedaltrain Jr. E din generatia mai veche, pe vremea cand cei de la pedaltrain faceau huse cu tot cu buzunare. Sunt impecabile, nu exista rupturi, nimic descusut, a fost plimbata cu grija si atentie (cum are oricine care a dat bani pe sculele lui si vrea sa se bucure de ele cat mai mult) Dimensiunile pedalierului: 43 cm lungime, 32 cm latime. Are si gauri date pe dedesupt, pentru montarea unei surse de tip vdoo lab pedal power, decibel eleven hot stone, etc.
 4. Se vinde acest kit. L-am cumparat pentru un nou setup dar nu a mai fost nevoie asadar e sigilat. Evidence Audio Monorail cables. Predare personala in Bucuresti. Livrez in tara pe costul cumparatorului. (exclus posta romana) Pret FIX. Nu ma intereseaza schimburi.
 5. Salutare! O pedala ce nu mai are nevoie de niciun fel de introducere.. Reverburi extraordinare (spring, plate, room, modulation, chorused reverbs, cel mai bun shimmer efect ce poate fi gasit la momentul de fata, etc), Avem pedala si acumulatorul original. Nu ma intereseaza niciun schimb . Pretul este gata negociat.
 6. Am uitat sa mentionez: Are input gain control deci poate fi folosita pentru chitara, bass, clape, synth-uri, voce, tobe (microfonate, bineinteles).. si cam orice emite un semnal electric
 7. Salutare! Se vinde o pedala de delay exceptionala. Este vorba de un Multihead Drum Echo pedal menita sa imite functionalitatea sitonul unui Binson Echorec (efect folosit extensiv cu precadere de catre Pink Floyd, printre altii). E un delay care merge extraordinar de bine atat in fata ampului cat si in efects loop. De altfel, iaca si un articol conform caruia si David Gilmour o are pe pedalboard: https://dawnerprince.com/blogs/newspaper/boonar-is-on-david-gilmours-pedalboard Pedala a fost cumparata de pe Andertons, inca are 4 luni garantie (pachet complet inclusiv factura). Este in stare exceptionala. Cateva exemple auditive:
 8. Salut! Se vinde un TC Eelectronics PolyTune 2 in stare impecabila. Pachet complet! Cash!
 9. Salutare! Se vinde bundle-ul Behringer FCB 1010, in stare foarte buna, uzura normala. Pachetul contine: - Footswitch-ul FCB1010 - care are instalat si cipul UNO for Kemper; - Rockbag by Warwick; - Snake Midi IN-OUT la ambele capete (Kemper ready) de 9m, Pretul acestui bundle in magazin e in jur de 800 RON la care se mai adauga si cipul uno for Kemper care e 100 RON, deci 900 RON https://www.thomann.de/ro/behringer_fcb_1010_bundle.htm Pretul meu e 500 RON si nu accept schimburi.
 10. Salutare! Se vinde acest superb microfon dinamic supercardioid arhicunoscut in lumea instrumentistilor pretentiosi si nu numai, fiind un microfon preferat si de vocalisti datorita calitatilor extraordinare.. Microfonul e nou. L-am desigilat doar pentru niste probe de studio. Cam pe la ce pret gasiti acest microfon: Pretul meu e 600 RON si nu accept nici un schimb.
 11. Se vinde acest minunat exemplar. Este un Custom Shop Stratocaster, Relic din 2001. Nu ca n-ar folosi astia de la Fender CS lemne alese, tratate ca la carte, dar chitara avand deja aproape 18 ani de viata, este foarte rezonanta acustic. Chitara este in stare absolut originala, mai putin faptul ca a fost montat 5 way switch-ul (piesa inclusa de catre cei de la Fender). Vine cu toate accesoriile (mai putin strapul CS) Includ si arcurile pentru tremolo arm, + picioare de saddle-uri de rezerva. Se poate vedea si auzi in zona Aviatiei. Nu ma grabesc sa o vand. Pret fix (cat am platit eu pe ea, nici un leu mai mult sau mai putin). Spec sheet: Model Name: ‘60 Stratocaster® Relic® with Gold Hardware Model Number: 015-0910-(Color#) Series: Time Machine Series Body: Select Alder Neck: Maple, Early ‘60s “C” Shape, (Nitro-Cellulose Lacquer Finish) Fingerboard: Rosewood, 7.25” Radius (184 mm) No. of Frets: 21 Vintage Style Frets Scale Length: 25.5” (648 mm) Width @ Nut: 1.650” (42 mm) Hardware: Gold Plated Machine Heads: Gold Plated Fender/Gotoh® Vintage Style Tuning Machines Bridge: Gold Plated American Vintage Synchronized Tremolo Pickguard: 3-Ply Mint Green Pickups: 3 Custom ‘60s Single-Coil Strat Pickups Colors: “Thinskin” Finish: (800) 3-Color Sunburst, (Nitrocellulose Lacquer Finish) Other Features: “C” Shape Maple Neck, Shows natural wear and tear of years of heavy use, nicks, scratches, worn finish rusty hardware and aged plastic parts. Source: U.S. Fender Custom Shop Accessories: Deluxe Brown Hardshell Case (Gold Interior) COMMENTS: Uses Case P/N 0056293000 All Original Detailing, Built From Original Tooling. Shows natural wear and tear of years of heavy use, nicks, scratches, worn finish rusty hardware and aged plastic parts.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.