necu'

Active Members
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

64 Excellent

1 Follower

About necu'

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard 2005
  Squier Stratocaster Classic Vibe 60's
  Marshall JCM800 2205 - 50W

Recent Profile Visitors

6,547 profile views
 1. Salutare! Se vinde acest looper de oameni mari. Este extraordinar de simplu si intuitiv de folosit. Ofera toate solutiile posibile pentru oricine este interesat de subiectul looping. Vine si cu footswitchul care e extrem de important pentru live looping cand ai manutzele ocupate (e vandut separat in mod normal) . E practic nou. A fost luat acum un an pentru ca astea erau necesitatile unui anume proiect muzical, dar intre timp nu s-a mai intamplat si am de recuperat niste investitii. Cateva caracteristici unice: - panning + fadere pe trackuri, adica posibilitatea de live mixing; - posibilitatea sa incarci un drum lop si sa-l separi pe cele 4 trackuri (kick pe un track, snare pe un track etc) - Calitatea inregistrarilor e studio standard WAV 44.1 Khz / 16-bit - intrari si iesiri stereo. - Memoria e extensibila pana la 32GB (vine cu un card de 4GB standard) Nu voi intra in mai multe detalii vis a vis de tot ce poate face intrucat cine stie, cunoaste deja. Exista pe net o tona de review-uri, demo-uri etc. Quick Specs: Adjustable loop speed Reverse recording Playback Built-in metronome Monitor output Headphone output Import WAVE files, aux in, overdub or punch in/out recording MIDI Clock sync as master or slave USB output Incl. 9.6 V / DC 200 mA power supply Preturi orientative: THOMANN: 2416 RON (looperul) + 600 RON (FS) + 100 (shipping) = 3116 RON looperul in sine: https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_45000_multi_track.htm?ref=search_rslt_45000+looper_307301_0 - footswitchul: https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_45000_foot_controller.htm?ref=prod_rel_307301_0 Pretul pentru tot pachetul: 2400 RON Se poate proba in zona Aviatiei.
 2. REDUCERE TEMPORARA DE PRET: 5800
 3. Preturi actuale de pe la magazine: - Andertons UK: 165 lire (881 RON + 20RON shipping) https://www.andertons.co.uk/mad-professor-silver-spring-reverb-pcb-pedal - Thomann: 921 RON + 100 ron shipping ULTIMUL PRET: 400 RON
 4. Mai nou il putem proba la sala de repetitii unde nu avem restrictii de volum.
 5. Multumesc mult pentru aprecierea statiei, Marcian!
 6. Salutare! Dupa aproximativ 3 ani, a venit vremea sa facem mai mult spatiu in casa si sa micsoram rigul. Asadar, scot la vanzare un Budda Superdrive 30 (era pre-Peavey) putin mai special De punctat: - point to point hand wired; - effects loop-ul este extraordinar. - slave out and switchable speaker outputs (4/8/16). - Are o modificare facuta in fabrica si anume controlul volumului preampului pentru canalul clean (adica relgarea a cat headroom poti avea pe canalul de clean) - knobul singuratic din dreapta inputurilor. Este un reglaj absolut necesar din punctul meu de vedere iar adaugand asta la un amplificator si asa extraordinar, nu poate fi decat bine, sporind versatilitatea lui. E statia cu care timp de aproximativ 3 ani am complexat multe persoane datorita tonului extraordinar pe care-l are (L-am folosit cu un LP Standard si cu un Stratocaster). Am calatorit impreuna prin multe locuri si am adunat amintiri foarte frumoase. Husa am facut-o la comanda la putin timp dupa achizitionarea ampului iar ca design, SRV s-a luat dupa mine, sa fie clar. Este un amplificator simplu de folosit, are 2 canale, fara efecte, fara alte circuite care ar scadea din puritatea tonului . Canalul de drive are 2 tipuri : Normal (vintage - Marshall bluesbreaker type) si Modern ( mid scoop ). Canalul de clean are Brite switch (un fel de trebble boost - in combinatie cu pozitia 2 si/sau 4 a unui Stratocaster, e exact ce trebuie). Nu are zgarieturi, lovituri, nu bate, nu troncane, nu scartzaie, nu bazaie. Are 19 kg si ca idee, e mai usor decat un fostul meu head Marshall JCM 800 Avem footswitch modular (adica poti baga si scoate cablul din el) , amplificatorul si husa...4 chestii!!! Amplificatorul poate fi vazut / auzit in zona Aviatiei. Pretul este gata negociat...si anume: cer exact cat am platit pe el acum 3 ani :6300 RON sau 1390 euro.