Guest attheend Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Caut niste fonduri ca sa-mi iau chiatar noua electrica...sau bass. Prefer bass. Accept oferte .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 +1000 internetz for you, kind madam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 is this REAL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 N-am decat tobe de dat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OratioMentis Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Sa sugerez un serviciu, chiar si part-time? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 (edited) Caut niste fonduri ca sa-mi iau chiatar noua electrica...sau bass. Prefer bass. Accept oferte .... Cauti servici,Anuță! Edited August 13, 2011 by radu_guitar96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta93cosmin Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Cand am vazut prima oara..."Caut fonduri"..ma gandeam ca e pentru un gest de caritate....nu ca sa iti iei tu chitara noua:)))...nimeni nu ne-a ajutat ca sa ne luam scule...asa ca pune banut cu banut la saltea....pentru ca pe criza asta nu iti va da nimeni........Euu cel putin din anunt asta am inteles ca vrei..acum nu stiu tu daca chiar asta ai vrut sa spui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Fa un videoclip cu cateva milioane de vizualizari prima data si apoi ti-or trimite aia de la gibson un les paul...sau un bas daca preferi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Asta e varianta chitaristica a "I'm a girl. Now go get me a drink!" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Not sure if troll... Consideri ca meriti? poate ma ofer eu sa te ajut in cazul in care meriti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest attheend Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 CUMPAR CHITARA, NU VREAU BANI. . WTF . vreau sa vad la kt se ridica un pret de chitara... nu nou, sh. Cand am vazut prima oara..."Caut fonduri"..ma gandeam ca e pentru un gest de caritate....nu ca sa iti iei tu chitara noua:)))...nimeni nu ne-a ajutat ca sa ne luam scule...asa ca pune banut cu banut la saltea....pentru ca pe criza asta nu iti va da nimeni........Euu cel putin din anunt asta am inteles ca vrei..acum nu stiu tu daca chiar asta ai vrut sa spui? nu, am vrut sa vad niste preturi de chitare... preturi pt chitare noi am mai vazut, nu scumpe, dar vreau sa vad una sh kt este, aici, ptrc pe situ asta se priecep Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 (edited) Atunci holbeaza-te la mica publicitate: http://forums.rgc.ro...tare-electrice/ Vezi ce e interesant, iar dupa ce ai cat de cat o idee revii cu intrebari, Succes! Edited August 16, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OratioMentis Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Atunci holbeaza-te la mica publicitate: http://forums.rgc.ro...tare-electrice/ Vezi ce e interesant, iar dupa ce ai cat de cat o idee revii cu intrebari, Succes! E grele astea cu internetii si interesul. Dar na, poate a invatat ceva din ce i-ai spus, desi m-ar mira, dupa stilul de abordare, pe model "ba, ia sunati-ma, sa stiu ce preturi este la voi, care sunt". Ma rog...poate gresesc eu, da' m-as mira Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 CUMPAR CHITARA, NU VREAU BANI. . WTF . vreau sa vad la kt se ridica un pret de chitara... nu nou, sh. nu, am vrut sa vad niste preturi de chitare... preturi pt chitare noi am mai vazut, nu scumpe, dar vreau sa vad una sh kt este, aici, ptrc pe situ asta se priecep ii ok atunci.... ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fratzila Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 CUMPAR CHITARA, NU VREAU BANI. . WTF . vreau sa vad la kt se ridica un pret de chitara... nu nou, sh. nu, am vrut sa vad niste preturi de chitare... preturi pt chitare noi am mai vazut, nu scumpe, dar vreau sa vad una sh kt este, aici, ptrc pe situ asta se priecep Mai, din cate am vazut eu, topicul asta se numeste CAUT INSTRUMENTISTI nu CAUT FONDURI, deci in primul rand nu inteleg de ce postezi aici. De apreciat este faptul ca ai totusi un simt al ridicolului si ca vazand ca postul tau nu a avut rezultatul scontat si ca lumea pe-aici e mai inteligenta decat cei care iti platesc shoturile si taxiul, ai incercat "sa te scoti" ca sa zic asa. Ma rog, poate nu e asa, poate doar mi se pare dar percep o anumita diferenta intre a spune "CUMPAR CHITARA, NU VREAU BANI. . WTF . vreau sa vad la kt se ridica un pret de chitara" adica am nevoie de ajutor / informatii / sfaturi / sugestii sau cum vrei tu sa spui si "Caut niste fonduri ca sa-mi iau chiatar noua electrica...sau bass" adica astept niste banuti de la voi / fac o mica cheta / fac o colecta / cersesc sau cum vrei tu sa spui. Ar fi bine sa clarifici si partea cu "chiatar noua" si "nu nou, sh" ,nu de alta dar poate o fi vreun binevoitor care ar vrea sa te ajute cu ceva sfaturi/bani (inca nu imi e clar) si o sa fie putin derutat pentru ca din cate stiu, "nou" si "sh" nu prea inseamna acelasi lucru. Sper ca nu am deranjat, doar mi-am exprimat anumite nelamuriri. FOND, fonduri, s.n. [...] Valoare materialã reprezentatã prin bani sau prin alte bunuri economice acumulate sau rezervate pentru un anumit scop. Ansamblu de mijloace financiare și materiale cu o anumitã distribuție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 :lol: fuck*n' smart..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blink-blink Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 ok!!!!! daca to sta treaba asa imi fac si eu curaj...................................... BASSIST CAUT FINANTATOR(PREFERABIL PATRON DE ECHIPA DE FOTBAL), GROUPIES CAT MAI MULTE, MASEUZE, GRADINARI, BODIGARZI SI TAT TACAMU )))))))))))))) .......sus se ajunge prin munca nu prin postarea de anunturi poate iti rezolva cineva problemele:D peace and love:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Cererea ta "caut fonduri" s-ar putea rezolva pozitiv daca ar fi vreun coleg cu doleanta "caut funduri" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Cererea ta "caut fonduri" s-ar putea rezolva pozitiv daca ar fi vreun coleg cu doleanta "caut funduri" foarte tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Caut piscina insotita de casa cu parter, fara etaj, living, 4 dormitoare, curte interioara, studio dotat cu tot ce trebuie si... (foarte important) fara chirie. Doritorii sa-mi trimita un PM aici sau dupa colt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 imi caut bicicleta Pegas disparuta acum 20 de ani.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bachmaninov Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 pierdut minte. O declar nula. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristanu Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29 DO NOT FEED THE TROLLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts