www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bachmaninov

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    none ATM

bachmaninov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Am vorbit pe yahoo. Inttre timp, up.
  2. drakar - ai PM muzicabuna - ai e-mail.
  3. sorry, dar nu ma intereseaza. Caut in continuare o trupa din zona pop-rock / synthpop / powerpop / brit-pop, sau rock / metal progresiv preferabil melodic, axata in mare parte (daca nu exclusiv) pe creatie.
  4. pierdut minte. O declar nula.
  5. @vrockmetal - nu sunt interesat de trupe de cover. @dodorel - sorry, dar cum ziceam si in primul post, nu sunt interesat nici de trupe in formare, si nici sa particip la formarea unei trupe. Caut sa ma alatur unei trupe deja existente. Multumesc pentru interes!
  6. Pianist / clapar / producator din Bucuresti, cu experienta, caut trupa. Ce caut : o trupa din zona pop-rock / synthpop / powerpop / brit-pop, rock / metal progresiv preferabil melodic, axata in mare parte (daca nu exclusiv) pe creatie. Caut o trupa deja formata, cu un "plan de bataie" bine definit, si cu dorinta de a nu "o freca" pe la sali de repetitii ani de zile pentru 3 piese. De asemenea, ma intereseaza sa ma alatur unui proiect alcatuit din oameni maturi (atat ca varsta, cat si creier). Nu sunt interesat de : alternativ, post-rock, shogaze, indie, emo, funk, dub, southern rock, blues, cover bands, hip-hop (in orice forma a sa). Despre mine : 31 ani, am lucrat cativa ani de zile ca si "om" de studio / session musician in diferite studiouri, am cantat in diferite formule de jazz, si cu diferite trupe de cover multi ani (motiv pentru care NU mai sunt interesat de trupe de cover), absolvent de Conservator (desi asta nu are nici o relevanta), detin scule proprii, si aparatura de studio in cazul in care se doreste productia unui album, dar nu exista fonduri pentru Abbey Road (evident, free of charge pentru eventuala trupa careia ma voi alatura). Rugamintea mea este ca eventualele oferte sa-mi fie transmise prin PM pe acest site, si voi raspunde prompt. De asemenea, pentru oricine doreste mai multe informatii / detalii legate de activitatea mea, le poate solicita tot via PM. Multumesc pentru intelegere.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.