www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

betta93cosmin

Active Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Acoustic Duo

Recent Profile Visitors

11137 profile views

betta93cosmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

65

Reputation

  1. Vad ca nimeni nu are curaj Imi place mult .... chiar foarte mult ! ai o voce destul de multifunctionala Succes in continuare.... Incearca la Vocea Romaniei !
  2. Felicitari pentru structura si modul in care ai postat anuntul !!!!! . Spor la vanzare ! Este o chitara foarte faina si are un pret bun !
  3. prin ce judet vine Where the cold wind blows!!! asta ? ))
  4. bine ar fi daca ai face un pret pentru fiecare sa stie lumea (iar D200 are doar 7500 de cadre ? E de generatie destul de veche si nu cred ca are doar atatea )
  5. specifica te rog bugetul,,,,, eu am o chitara acustica veche ibanez ...800 de lei daca te intereseaza (exemplu ) ........deci pune un buget te rugam
  6. Din pacate nu te-a ajutat nimeni.... Ideea este ca amplificatoarele pentru chitara electrica sunt destinate chitarelor electrice nu electroacustie Pentru a avea un sunet bun (amplificat), exista amplificatoarele special create pentru electoacustice Daca probezi chitara ta pe un amplificator de chitara electrica la un volum mai ridicat se va produce efectul feedback (microfonie) Uite sa iti dai seama cum va suna cu un amplificator destinat electroacusticii
  7. aici si specificatii : The all white Stagg Strat is strikingly clean looking, and particularly eye catching. There is no denying it is a very attractive guitar. It has 21 frets, a solid body, and its neck is made of maple-wood, while the fretboard is made of a dark, rich Rosewood. Obviously, it is modeled in the body shape of a Strat. It is extremely durable, surviving all forms of knocks and bumps. It has three single coil pickups and as standard comes with a whammy bar. For its price, the guitar has a lot of nice features, providing a beginner with a good opportunity to familiarize themselves with the ins and outs of a good quality guitar. Overall, its a very nice looking guitar, with a multitude of appealing features.
  8. Vand corp maple....provenit de pe un stagg de clasa mai mare , mai exact din seria aceasta : http://humanpercepti...tocaster-Review Practic este o chitara fara grif. Specific , ca am suruburile de la grif si partea de metal care vine pe corp......Accept si diverse schimburi..desii prefer banii 250 RON
  9. Trebuie sa rogi un admin sa iti mute topicul in sectiunea "Mica publicitate > chitare electrice" P.S Cunosc chitara...suna binisor !...Recomand cu incredere !
  10. gresala mea .... nu prea m-am adaptat cu aceste cuvinte luate de la americani si transpuse in limba romana
  11. Saluatri cautam colegi tineri pentru un proiect amplact (covere) 0761234003
  12. Felicitari pentru initiativa... Am invatat si am auzit lucruri pe care nu le-am mai confruntat pana acum , si se invart in capul meu tot felul de idei care ma macina si ma fac sa ma gandesc la trecut.......Mai astept si alte postari.....Daca nu se poate ?! .....Trimitemi Pm cu ce mai ai ..... Toate cele bune !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.