Guest david_stevevai4ever Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Buna! Cover live SteveVai-for the love of god. Sunetul la un moment dat incepe sa fie cam nasol dar isi revine in 20-30 de secunde, iar parte cea mai importanta cred eu ca se aude foarte bn, sper sa va placa. http://www.youtube.com/watch?v=f7GL1UUNjQQ
Sto Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Sa-mi bag p*** ce shred ai in tine. Chiar ai numa' 14 ani, cum scrie la profil?
Guest david_stevevai4ever Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) Sa-mi bag p*** ce shred ai in tine. Chiar ai numa' 14 ani, cum scrie la profil? Fac 15 in 12 zile. (Observ ca dupa convertire s-a mai dus din calitatea sunetului, dar e acceptabil cred eu) Edited May 16, 2011 by david_stevevai4ever
Inubis Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) Beast cover, ca de obicei. Si pana la urma i-ati batut? Edited May 16, 2011 by Gothic Fighter
Guest david_stevevai4ever Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) Beast cover, ca de obicei. Si pana la urma i-ati batut? ) Nu i-am batut. ) Edited May 16, 2011 by david_stevevai4ever
Guest arosulescu Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bravo. Lãsând la o parte mici scãpãri, cred cã esti pe drumul cel mai bun. Da-i înainte!
karpi Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Buna! Cover live SteveVai-for the love of god. Sunetul la un moment dat incepe sa fie cam nasol dar isi revine in 20-30 de secunde, iar parte cea mai importanta cred eu ca se aude foarte bn, sper sa va placa. http://www.youtube.com/watch?v=f7GL1UUNjQQ Foarte frumos ...bravo !!
George Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Foarte tare David. Esti fantastic. Cu vocea cum stai? Ar fi bine sa ti-o lucrezi si vocea daca cumva nu o faci deja, si o sa te ajute tare. iti doresc o cariera cel putin ca a lui Kotzen, care plecat tot din shred, si-a pus bazele tehnice solide si a ajuns aici:
gadjo Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 poc un ibanez in dinti la cocalari tare clipul sub toate aspectele
Guest david_stevevai4ever Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) David, lasa baletul, ai treaba cu chitara. Treaba foarte buna. Tehnica nu-ti pune probleme, nuantele interpretarii le stapinesti, poti incerca in paralel si compozitii proprii. Viata e prea scurta ca s-o irosesti cintind doar muzica altora. Fii tu insuti. Ai cu ce Din toamna cand ma duc la liceu in Ramnicu Sarat o sa imi caut baieti de o trupa si o sa incep sa facem muzica noastra. Va multumesc foarte mult pt aprecieri! Edited May 16, 2011 by david_stevevai4ever
Nenea Rau Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Este foarte posibil sa te pacalesti in draci, lasandu-te tras in jos de "alti baieti". Lasa-i pe "alti baieti" sa face ce or vrea ei, iar tu trage mai departe pe ceea ce simti ca te atrage. Nu moare nimeni daca nu iti faci "trupa" acuma. Prinde momentul si baga mai departe studiul individual care te-a adus pana aici, si crede-ma ca nu este un nivel de jos, ci unul chiar de sus de tot, avand in vedere si varsta ta. Baga mare, si dupa aia iti alegi tu cu cine sa canti, nu sa te multumesti cu ce gasesti pe drum. Bafta si cel mai al dracului respect! 1
overdrive Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zid frate!Eu zic sa mai continui singurel o perioada si apoi sa cauti trupa.
ggg Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) David, ai mult potential. It's almost perfect ... Acum la capitolul "datu' cu parerea" zic si eu,.... ca mana stanga este foarte bine dar ai mare grija la mana dreapta. La 32-imile alea nu te infige ca MIG-ul sa zbârnai corzile ca la mandolina.Ai rabdare si exerseaza alternate-picking ca sa se auda distinct, fiecare nota. Se observa ca ai studiat serios stilul de interpretare a lui Vai. . Dar nu te rezuma numai la el.Sa asculti cat mai multa muzica este la fel de important ca si studiul individual. Succes pe mai departe. Edited May 16, 2011 by ggg
felixanu' Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bravo, David! esti pe felia care trebuie si, pe linga atatea chestii mult mai importante, in privinta "Steve Vai(la indigo) forever" te ajuta si look-ul! tine-o ascendent!
Recommended Posts