ramurel Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Da , dar asta ma supara . Pot oricand sa pun mana pe chitara si sa postez inceputul . Dar as faceo daca ar veni 3-4 oameni si ar spune " Da ma , nu pot sa descifrez tabulatura , canta tu inceputul " . Dar nu , pentru ca nimeni nu incearca sa cante macar tabulatura aceea banala , este banala , nu ai ce sa nu intelegi de la ea . Acele 3 parti sunt identice , o canti pe prima si restul curge pe moment , nu ai cum sa nu-ti dai seama . Tu chiar nu pricepi cã nu poți cânta dupa acea tabulaturã, pentru ca are prea puține indicații ? Pune fratele meu câteva secunde din bucata care te obsedeazã ºi dacã o recunoaºte careva vei dormi liniºtit la noapte... Altfel vei avea coºmaruri precum George Constanza din Seinfeld, care fredona "Master of the house" non-stop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 @korko . Ti-am ignorat comment-ul acela de mai sus deoarece am observat ca tu esti total pe langa subiect si postezi aiurea . Si cu acest al doilea comment ai demonstrat chiar mai mult . sigur..de ce nu .... eu sunt ferm convins ca tu nu ai nici cea mai vaga care este melodia din moment ce ieri nu stiai o nota , iar azi ai facut un tab , iar la modul in care ai descris ieri piesa poate fi orice melodie....si sa stii ca faptul ca ai Gibson nu te ajuta la absolut nimic , daca nu stii sa canti la chitara nu am nici cea mai vaga idee cine iti e profesor si nici nu ma intereseaza , dar sa stii ca sunt 2 variante sau e un diletant (daca te-a invatat sa retii bip bap bum-uri in loc de note caz in care tu nu ai nici o vina) sau nu ai inteles tu ce a vrut sa spuna . eu iti urez bafta pe taramuri americane , dar sa stii ca baietii aia sunt mult mai "intoleranti" ca si noi cei de aici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Se pare ca D-l Calin vrea sa ne puna la incercare talentul prin acea minunata tabulatura, nu sa-si afle titlul piesei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Tinere CalinC, tin sa-ti amintesc faptul ca e in interesul tau sa afli numele melodiei, nu al nostru. Ori faci un tab cum trebuie (sau chiar mai bine, partitura, important e sa aiba duratele notelor), ori pui o inregistrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) Mai Caline, traiti-ar Gibsonu' lu' matale, inainte sa te faci de ras pe vreun forum american hai sa-ti spun cateva chestii: 1) Nu folosi interjectii gen "pam bim param pam" pentru a sugera o melodie. Nimeni n-o sa inteleaga o iota. E ca si cum i-as explica la telefon unui mecanic auto cum suna un motor care-mi face probleme. 2) Cand te referi la corzi, foloseste notatia EAGDBe. 3) Cand faci un tab ai grija sa-l faci in primul rand corect. Vezi ca asta de l-ai pus aici e pe dos. 4) Am avut curiozitatea (surpriza!) sa incerc sa-ti reproduc tab-ul. Nu-mi suna a nimic cunoscut mie. 5) Nu-mi spune mie cum sa-mi ocup timpul liber. Hai bafta! Edited February 21, 2011 by Doctor X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Lol. Atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Uitati , am pus o inregistrare . Finalul nu cred ca este chiar acela dar intro-ul da . Stiu ca e o intregistrare proasta .... cu telefonul , chitara la rece . Sound clip 04.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Si korko , Dr X . Ador cum hiperbolizati voi totul. "5) Nu-mi spune mie cum sa-mi ocup timpul liber. " . Inca nu ai inteles ca n-am sugerat asta . Useru-ul spunea ca poate unii au treaba si de aceea nu-mi citesc tabulatura si eu i-am spus ca daca userii au treaba , nu intra pe forum , isi rezolva " treburile " . Acum ai inteles ? " si sa stii ca faptul ca ai Gibson nu te ajuta la absolut nimic , daca nu stii sa canti la chitara " . Cum spuneam . Tu doar comentezi de dragul de a face postari . Nu am vrut sa ma laud ca am Gibson , tot chitara e si sincer nu-si merita pretul . " eu iti urez bafta pe taramuri americane , dar sa stii ca baietii aia sunt mult mai "intoleranti" ca si noi cei de aici . " Da ... deci , am postat pe un forum american si ei chiar au fost curiosi si au luat in serios chestia cu " ba bi bum " . Si daca nu ati observat , multi muzicieni folosesc metoda " ba bi bum etc " pentru a descrie melodiile . Sa incep cu James Hetfield ? Si nu , mai intoleranti decat romanii sunt doar germanii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 (edited) Sa vedem daca o recunoasteti . Edited February 23, 2011 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 here Sound clip 04.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Tot nu-mi trezeste nicio amintire, dar pot sa-ti impartasesc parerea despre Gibson. Intr-adevar nu-si merita pretul: sta prost la mentinerea acordajului, cel putin. Restul nu-l comentez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 here Hmmm... Pare a fi dintr-un film western marca Sergio Leone... Spun asta, deoarece în chiar prima secundã se aude o împuºcãturã... Acuma, io zic s-o pui ºi "la amaricani" ... "Juriul s-a zãpãc...ãããã... s-a lãmurit ! " [b.D. ...] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Si daca nu ati observat , multi muzicieni folosesc metoda " ba bi bum etc " pentru a descrie melodiile . Sa incep cu James Hetfield ? [/size][/color] Serios? Când sunt în studio și își fredoneazã o melodie între ei sau când întrã pe forumuri online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Useru-ul spunea ca poate unii au treaba si de aceea nu-mi citesc tabulatura si eu i-am spus ca daca userii au treaba , nu intra pe forum , isi rezolva " treburile " . Da ... deci , am postat pe un forum american si ei chiar au fost curiosi si au luat in serios chestia cu " ba bi bum " . Am zis ca nu mai comentez, dar ma mananca deshtele. E vorba despre tabulatura aia pe dos, nu? Un link catre postul de pe forumul american se poate? Multam! Edited February 24, 2011 by Doctor X Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Si eu as vrea sa vad link-ul respectiv . Dar de ce ai mai revenit aici ? Nu au stiut americanii ce piesa este ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Si eu as vrea sa vad link-ul respectiv . Dar de ce ai mai revenit aici ? Nu au stiut americanii ce piesa este ? Nu , dar aici am pus prima oara inregistrarea , stai calm . Edited February 24, 2011 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=1414476 E clar ca americanii sunt foarte intelegatori: I don't think anyone is going to work it out from that.Also, is your tab upside down by any chance? I have no idea what you are trying to say. Stop bumping your stupid thread, no one is gonna answer you. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 busted ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Nu eºti "pe-acasã", Doctore... Mulțumim pentru efort ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Nu eºti "pe-acasã", Doctore... Mulțumim pentru efort ! Nu-i bai. A durat doar 5 minute. Deci, in concluzie, nu suntem numai noi nebuni, intoleranti si rai de gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Da ? Si nu au fost intelegatori ? Vezi ca a comentat cineva cu insulte ? Au spus frumos ca nu-si dau seama . " Stop bumping your stupid thread, no one is gonna answer you. " . Mda . Dupa ce a postat asta , alt user a venit si a zis " What a jerk " . Ai uitat sa mentionezi asta , nu doctore ? Fiecare user a venit frumos si a spus ca nu intelege . Cativa chiar au incercat sa descifreze ce am vrut sa zic pe acolo , adica chiar au vrut sa ma ajute . " I have no idea what you are trying to say. " " I don't think anyone is going to work it out from that.Also, is your tab upside down by any chance? " Astia ti se par oameni intoleranti ? Macar recunoasteti , asta e ideea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Da ? Si nu au fost intelegatori ? Vezi ca a comentat cineva cu insulte ? Au spus frumos ca nu-si dau seama . Aceleaºi reacții le-ai primit ºi aici ( posturile #3, #6 ). Cred cã ar fi trebuit sã ai mai multã rãbdare... Ceea ce-ți recomand ºi de-acum încolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Da ? Si nu au fost intelegatori ? Vezi ca a comentat cineva cu insulte ? Au spus frumos ca nu-si dau seama . " Stop bumping your stupid thread, no one is gonna answer you. " . Mda . Dupa ce a postat asta , alt user a venit si a zis " What a jerk " . Ai uitat sa mentionezi asta , nu doctore ? Fiecare user a venit frumos si a spus ca nu intelege . Cativa chiar au incercat sa descifreze ce am vrut sa zic pe acolo , adica chiar au vrut sa ma ajute . " I have no idea what you are trying to say. " " I don't think anyone is going to work it out from that.Also, is your tab upside down by any chance? " Astia ti se par oameni intoleranti ? Macar recunoasteti , asta e ideea . Replica "what a jerk" s-a referit la gramatica aluia de a postat (probabil cei doi aveau o disputa pe tema asta), nu la altceva. Citeste si continuarea. Si aici cine te-a insultat? Te-au luat un pic la misto, dar parerea generala a fost ca nu intelege nimeni nimic. La fel ca si pe Ultimate Guitar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Intr-adevar le-a placut foarte mult metoda ta cu bam-bim-bum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Hmmm... Pare a fi dintr-un film western marca Sergio Leone... Spun asta, deoarece în chiar prima secundă se aude o împuşcătură... :lol: Acum apare o alta mare dilema.Cine pe cine s-a impuscat ??? Edited February 24, 2011 by ggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 :lol: Acum apare o alta mare dilema.Cine pe cine s-a impuscat ??? s-a impuscat sunetistul, ca sa nu fie nevoit sa ghiceasca piesa pi pa bi bum pa pi pi bam bam bum bam boo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 I shot the sheriff , but I did not shoot the deputy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Da ? Si nu au fost intelegatori ? Vezi ca a comentat cineva cu insulte ? Au spus frumos ca nu-si dau seama . " Stop bumping your stupid thread, no one is gonna answer you. " . Mda . Dupa ce a postat asta , alt user a venit si a zis " What a jerk " . Ai uitat sa mentionezi asta , nu doctore ? Fiecare user a venit frumos si a spus ca nu intelege . Cativa chiar au incercat sa descifreze ce am vrut sa zic pe acolo , adica chiar au vrut sa ma ajute . " I have no idea what you are trying to say. " " I don't think anyone is going to work it out from that.Also, is your tab upside down by any chance? " Astia ti se par oameni intoleranti ? Macar recunoasteti , asta e ideea . eu cred ca d-l Calin nu prea stie engleza de li se par amabili americanoii.. Cum spuneam . Tu doar comentezi de dragul de a face postari . Nu am vrut sa ma laud ca am Gibson , tot chitara e si sincer nu-si merita pretul . say what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Yupeeeee!!!! Bravo! Io puteam sa ascult inregistrarea lui Calin o luna si tot nu m-as fi prins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts