LORD-C Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://www.hotpress.com/news/7492280.html Dumnezeu sa-l odihneasca!...
Guest OratioMentis Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Eu inca mai caut motive sa cred ca nu este adevarat. Si asta mai ales pentru ca link-urile de pe net aproape ca nu pot fi accesate...
vldmlt Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Eu inca mai caut motive sa cred ca nu este adevarat. Si asta mai ales pentru ca link-urile de pe net aproape ca nu pot fi accesate... http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Moore Dumnezeu sa-l odihneasca !
Guest OratioMentis Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://en.wikipedia....wiki/Gary_Moore Dumnezeu sa-l odihneasca ! Ce sa mai spun... Ma simt lovit rau. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa fie primit acolo unde se duce. Mi-e clar ca Dumnezeu a aranjat un concert cu el
minu Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dumnezeu sa il odihneasca ! ... ce vesti triste...
chris_27 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A fost ghitaristul care si-a lasat cea mai mare influenta asupra mea si m-a ajutat sa ascult bluesul altfel dintre toti ghitaristii si am crescut cu el. Am fost si sunt mare admirator...E foarte trist:(...Nici nu am apucat sa-l vad vreodata live:( Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gadjo Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Gary Moore died on 6 February 2011 in his sleep while on holiday in Spain. Macar nu s-a chinuit. Dumnezeu sa-l odihneasca
cristeadnl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nu am cuvinte. Initial am zis ca e o gluma proasta... R.I.P. Mii de multumiri pt muzica sa.
Guest OratioMentis Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cold, cold feeling...cu Albert Collins alaturi. Piesa asta va merge pe repeat...zile intregi. E sentimentul a ceva ce nu se va mai repeta vreodata...
StratMan Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 nu-mi vine sa cred! anul asta pe 4 aprilie, ar fi implinit 58 de ani. mare pierdere...enorma pt. muzica! RIP.
Sto Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Acum am citit stirea pe Blabbermouth... Am inceput 2011 cu stangul la capitolul decese... sir care se continua parca de anul trecut. Ufff...
Sammy M. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) Am auzit la radio... Mare mare pacat! Se duc toti usor,usor si nu vine nimeni din spate! Edited February 6, 2011 by Blackwater
Radu Burcea Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Am primit un mass in care se zicea ca a murit Gary Moore...mi s-a pus un nod in gat si tot speram ca e o gluma proasta,ei bine...se pare ca nu e... Nimic de spus decat: TRIST! Dumnezeu sa il odihneasca...toti se duc...o sa ramanem cu "vedetele de carton" ca adevaratele valori le numaram pe degete..parca ar fi specie pe cale de disparitie!
andjar Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 e si mai trist ca gary moore chiar credeam ca mai are destul.Ce ne facem ca marea generatie se cam apropie de finish...vor muri legende din ce in ce mai des in urmatorii ani.
Guest Gary Moore Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 RIP GARY MOORE. Cel mai bun chitarist din toate timpurile.
soniaxl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nu pot sa cred , tocmai ce zdranganeam pe Parisienne Walkways dupa care am zis sa mai citesc una alta pe aci ....trist R.I.P.
Guest Dam Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Macar atat ii datoram , cateva cuvinte si un ramas bun celui care ne-a bucurat sufletul cu muzica sa.A reprezentat o mare inspiratie pentru mine si pentru multi altii. Odihneasca-se in pace.
Guest Baumwolle Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) Încă nu-mi revin... Ce farsă bolnavă. Edited February 6, 2011 by Baumwolle
Gyzmo Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Fie-i tarana usoara! Si cand l-am vazut la Bucuresti, forta nativa, n-ai fi zis c-ar suferi de ceva (daca de boala/afectiune s-o fi stins) Dumnezeu sa-l aiba in paza!
marcel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 baaai ce mi-a stat in gat vestea asta trista. Gary va trai vesnic in urechile noastre...RIP.
Nightlight Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 e si mai trist ca gary moore chiar credeam ca mai are destul.Ce ne facem ca marea generatie se cam apropie de finish...vor muri legende din ce in ce mai des in urmatorii ani. Putem doar sa speram ca vor aparea alte legende care le vor onora pe cele dinaintea lor.
SorinT Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) 58 de ani... Thin Lizzy, B.B. King, Skid Row, Ozzy Osbourne... dar nu conteaza unde a fost, conteaza CINE a fost, cred ca majoritatea dintre noi, nu se poate sa nu fi repetat niste solouri facute de Gary Moore, unii am crescut cu blues-urile lui in urechi, pentru altii a fost un ghid in tainele blues-ului. 58 de ani? Oare viata e o lumanare, cu cat traiesti mai intens cu atat te stingi mai repede? Dumnezeu sa-l odihneasca. Daca se spune ca exista "viata de dupa apoi" cu siguranta va trai in continuare datorita celor carora le-a influentat stilul, si nu doar atat. Va ramane, va trai in memoria multor generatii. Edited February 6, 2011 by SorinT
Recommended Posts