tulvan Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 buna ziua. am deschis acest topic cu dorinta de a afla ce exercitii faceti in fiecare zi, pentru intarirea degetelor, pentru cresterea independentei lor, sau pentru orice altceva. as vrea sa am un " program" zilnic cu astfel de exercitii, pentru a avansa mai repede. sunt sigur ca o sa ajute multa lume raspunsurile voastre. multumesc anticipat.
Cosu Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 arunca un ochi aici si foloseste functia de cautare data viitoare cand deschizi un topic nou http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1341
dgeekoo Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Faci vreo 6 game si dupa aceea mai studiezi inca 6 ore (zilnic). Atentie la pauzele de relaxare.
DraculVaDomni Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 20 de flotari 30 de minute miscare in fiecare zi, indiferent de sport, halbere, sticlism sau chestii de genul
eduard.alexandru Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Eu joc baschet de 2-3 ori pe saptamana, minim 3 ore. Cateodata ma accidentez si nu-mi mai trebuie chitara 2 zile.
Guest AlinMetallica Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 http://www.ultimate-guitar.com/lessons/gui...ed_playing.html Uite-te la warm up exercies. Imi plac! Sunt destul de obositoare cu toate ca folosesti 3-4 degete, iti creste dexteritatea pe degetele mainii stangi si dupa (poate mi se pare mie) poti sa canti mai rapid si cu mai multa precizie.
karpi Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 (edited) buna ziua. am deschis acest topic cu dorinta de a afla ce exercitii faceti in fiecare zi, pentru intarirea degetelor, pentru cresterea independentei lor, sau pentru orice altceva. as vrea sa am un " program" zilnic cu astfel de exercitii, pentru a avansa mai repede. sunt sigur ca o sa ajute multa lume raspunsurile voastre. multumesc anticipat. Exercitii Yoga de RABDARE ( fara tutun daca se poate ) Si cum a spus @cosu cauta pe rgc.ro sunt multe sfaturi si discutii +link-uri. Edited April 17, 2010 by karpi
ramurel Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 (edited) Cîinelui meu nu-i mai trebuie, aºa cã e numai bunã pentru exerciții... A, plus aºa ceva : Cosu edit: ramurel a fost suspendat 30 de zile pentru acest mesaj Edited April 17, 2010 by Cosu
Guest Guitar Hero Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 uite iti recomand practic o melodie sa incercis a o canti... sincer eu pana acum mai mult de 1 minut jumate nu pot canta din ea... desi e un singur riff.... cauta tabul la melodia Undead cantata de Hollywood Undead . crede'ma ca o sa imid ai dreptate... e chiar nemaipomenita pt forta si ceva independenta in degetul mic mai ales
Guest iKarus Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 uite iti recomand practic o melodie sa incercis a o canti... sincer eu pana acum mai mult de 1 minut jumate nu pot canta din ea... desi e un singur riff.... cauta tabul la melodia Undead cantata de Hollywood Undead . crede'ma ca o sa imid ai dreptate... e chiar nemaipomenita pt forta si ceva independenta in degetul mic mai ales ala e defapt riffu din crazy train:D:D.
Guest Guitar Hero Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ala e defapt riffu din crazy train:D:D. ai in principiu nu m'am referit la melodie cat la riff... e bun de exercitiu
Nightlight Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://soulfulguitar.blogspot.com/2010/04/...-exercises.html (imi fac reclama la blog da) Este cel mai recent post. Se refera la exercitii pe care le poti face inainte de "practice session". Le poti folosi ca si exercitii pentru dexteritate de asemenea. Sper sa te ajute
Recommended Posts