www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tulvan

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tulvan

  1. A cantat cineva pe asa ceva? daca da (si daca nu) ceva pareri despre ea ar fi de mare folos. ms.
  2. buna ziua. am deschis acest topic cu dorinta de a afla ce exercitii faceti in fiecare zi, pentru intarirea degetelor, pentru cresterea independentei lor, sau pentru orice altceva. as vrea sa am un " program" zilnic cu astfel de exercitii, pentru a avansa mai repede. sunt sigur ca o sa ajute multa lume raspunsurile voastre. multumesc anticipat.
  3. niiiice. regreti ca ti-ai lipit sticker-ele pe ea?
  4. de exemplu, chitarile lui kirk mi-a atras atentia http://cache.wists.com/thumbnails/a/19/a19...2733c29350-orig http://4.bp.blogspot.com/_7ouBYJ0SCyQ/SNpE...itarcloseup.jpg
  5. ) sigur cu semnul de la mercedes o sa imi pun ) have fun in vacanta
  6. buna ziua. as dorii sa imi personalizez chitara, gen corzi negre, anumite sticker-e... nu stiti ceva magazin online sau "fizic"? am gasit o discutie pe rgc, dar toata lumea zicea sa isi faca (persoana care intreba de sticker-e) singur ceva. eu as vrea sa imi aleg din mai multe, si doar sa le lipesc multumesc anticipat.
  7. stie cineva ceva profesor bun de chitara in cluj-napoca? sau ceva grup, sau scoala unde se preda? multumesc.
  8. ii foarte calumea cu guitar pro, dar cam complicat.
  9. ms mult.. am sa il descarc acuma si o sa incerc.
  10. de ce zici tu alea sunt "tabulaturi", nu partituri. tabulaturile sunt peste tot, dar partituri nu gasesc.. sunt aceleasi, dar difera putin sunetul..
  11. as continua, dar nu am mult timp pentru invatat, pentru ca incepe facultatea in curand.. aa.. si inca ceva.. nu stiti ceva site cu partituri ale pieselor celebre?
  12. Buna ziua. De o luna mi-am luat chitara electrica si m-am pus sa invat individual dupa niste lectii luate de pe un site de torrent-uri, lectiile numite "learn and master guitar with steve krenz". La inceput am crezut ca ii minunat, era manual, videoclipuri si "jam along cd's " dar banuiesc ca multi dintre voi l-ati vazut. In 2 saptamani am invatat sa cant fara ezitari "ode to joy" ( pe 2 corzi) si "love me tender" (pe 3), si inca cateva mai putine cunoscute, toate simpliste. Problema ii, ca in aceste lectii, totul este prezentat pe portativ. Nelamurirea mea este : ar trebui sa continui sa invat asa totul pe portativ, tinand cont ca piesele pe net sunt prezentate "tip" tabulaturi.. si sunt putin confuz.. ar trebui sa invat pozitia notelor pe portativ si toate elementele teoretice pentru a canta piesele preferate sau este ceva mai simplist? nu ma intereseaza sa compun, vreau doar sa invat sa cant dupa niste tabulaturi pentru mine, pentru mandria personala Daca aveti ceva propuneri v-as multumii. As vrea sa invat sa cant ceva piese simple si frumoase la inceput, pentru a capata incredere in fortele proprii. Imi pare rau ca v-am ocupat timpul, Multumesc Anticipat.
  13. ma mai gandeam la roland cube 15r daca gasesc la SH.. de el ce zici? cu amplificatorul acesta o sa raman mult timp, de aceea intreb asa de mult multumesc anticipat
  14. acela era prima mea optiune, dar nu pot sa mai strang.. s-ar merita unul SH la 270RON? ce parere ai? multumesc
  15. imi pare rau pentru tatal tau, sper sa se faca bine..daca as fi sa il iau, banii o sa ii am peste o saptamana, doua.. ai fi de acord 300ron cu transport cu tot? mai mult chiar nu pot sa dau. iti urez numai bine.
  16. buna ziua. mi-am luat de curand o chitara electrica, ibanez grg170dx. si acuma am nevoie de un amplificator ieftin de camera, de invatat.. buget maxim 300 RON am gasit astea doua, dar nu stiu daca sunt bune, astept pareri si sugestii, multumesc. Hartke HMG15R http://..ro/afisare.php?magazi...ari=&id=330 , Crate qt15r?http://..ro/afisare.php?magazi...tual&id=322
  17. da, am inteles asta.. dar si cand nu cant 'linia' aia creste un pic.. oare de la microfonie? am bagat la laptop si nu se aude aproape deloc, probabil de la difuzoarele mici.. dar am bagat si niste boxe mari, si dupa aia chitara si se auzea urat.. nu stiti oare de ce? ms.
  18. daca o sa fac bani pentru profesor, o sa ma duc, as vrea asta.. dar daca nu o sa am bani, vreo o luna sigurr nu o sa am , o a incerc sa invat si singur..
  19. ma salvezi din nou cursedone am gasit asta inainte sa imi iau chitara, si am tot cautat dupa aia si nu am mai gasit. ms mult, sper sa gasesc tot de ce am nevoie. tu cum imi recomanzi sa invat sa cant, varianta cu profesor nu este accesibila, pentru ca sunt 'broke' momentan.. ms mult
  20. am facut asta.. dar asa cum o acordez? cand am zis ca nu am bani, vorbeam serios chiar nu am DELOC acuma...
  21. ms mult pentru rabdare.. imi pare rau pentru aceste intrebari stupide am facut asa si merge.. o intrebare as mai avea.. am electrica.. microfonul trebuie sa fie langa boxe sau langa chitara? daca pun chitara langa microfon, si nu ii bagata la boxe, nu reusesc sa scot un sunet asa de tare incat sa se vada in program. ms anticipat
  22. am inteles.. am zis minus si plus doar asa ca sa mi se explice la fel de simplist.. am citit post-ul acela.. dar nu stiu notele si alea..
  23. cu aptuner, nu inteleg cand imi scrie 'minus' sau 'plus' acolo.. imi poate explica cineva cum se face mai exact? multumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.