www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alegeri Prezindentiale 2009


Sto
 Share

Recommended Posts

  • Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bea mai mult sau care e secretul ala? :) )))) sau te referi la Maresal :) )))))))

+++++++++++++++11111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tocmai m-am intors si eu de la vot. Cu multzi ani n urma, am jurat pe sabie ca, dak vad un candidat cu pleata, il votez orice-ar fi. L-am votat deci pe Remus Cernea. Sunt sigur ca nu ajunge in turul II, dar alta varienta mai anti-sistem nu am gasit. Pe moment, cel putzin...

Link to comment
Share on other sites

ma asteptam intr-un fel la asta... oricum acum se stie pe cine trebuie sa votati daca vreti sa iesim din criza secolul asta :)

 

Uneori mi-e teama ca secolul se va sfîrsi înaintea crizei. Asta a fost înca una "din cugetarile optimistului de servici"...

Link to comment
Share on other sites

IO cred ca esti un tip foarte destept si incerci sa ascunzi simpatia ta pt PD-L. Altfel ar trebui sa-mi schimb opinia despre tine.

 

Sunt ferm convins ca stii ca "independenta" EBA tragea la barca lu tata. NU inteleg cum ai vazut-o inofensiva. Acuma noh tu stii ce e pe harta mintii tale. Dar EBA e oricum dar nu inocenta. E fata lu tata si prietena doamnei Udrea si a altor doamne. In plus nu vad cum poate fi inofensiva o tipa care nu stie scrie si citi si reprezinta pe cineva in parlamentul Romaniei pe bani buni si are o raspundere. Un vot pentru EBA e un vot pentru PD-L sau un vot pt Baselin.

 

Sper ca nu am jignit dar mi se pare ca faptul de a ascunde simpatiile in felul asta e in spiritul PD-L ceea ce e bine pentru un fan PD-L.

 

Suspectez pe multa lume de ipocrizie, sper sa fi gresit aici dar totusi nici chiar asa sa spui "inofensiva EBA".

I-am zis inofensiva tocmai pt. ca nu cred ca pe sub pleata aia superba (aici nu seamana cu Popeye Marinelu', care are o carare multilateral dezvoltata) sunt prea multzi neuroni... Dar din cîtzi ciumpalaci au ajuns la Bruxelles ca SA NU ne reprezinte, ea mi se pare cea mai inofensiva. Ca sa te prinzi de nuantza, vezi cazurile Jiji & Co. Referitor la EBA, dak nu se luau ~aia de pleata ei, nici macar nu ma osteneam sa ma dau jos din pat. In this case, votul negativ a fost mainly la adresa "deontologilor"... A!!!! EBA are o pasiune comuna cu mine: caii. (Personajul calare pe care il vezi in avatarul meu... sunt chiar eu!) Pentru tanti Nutzi Udrea, par igzampel, nu ma dadeam eu jos din pat... Sau, mai stii, dak se angajeaza la "Hooters", poate k ma ostenesc s-o votez pt. categoria "boobs of the year". Ooops, stai k Hooters nu e la noi în Rromînika! Mai greu de ajuns, ramîn în pat...

Link to comment
Share on other sites

:):):D:)

 

 

Asta chiar e cea mai tare. Io insa cred ca ei ii plac altfel de cai. Din aia pe care ii baga femeile in pat (armasari).

Nu, pe bune, chiar nu stiai k don'shoara EBA are tzacaneala echitatziei? I-a aparut poz(n)a (mai pe cal, mai pe lînga cal) prin toate tabloidele... Referitor la "armasarii" pe care si-i baga ea in pat, mama, ce mai ciumpalaci!

Link to comment
Share on other sites

Lasa-ma cu oamenii din jurul lor, Eba, Boc, Nastase etc. Vorbesc strict de ei. Geoana e PROST. Si nici macar nu isi doreste sa fie presedinte, este manipulat de femeile din jurul lui, de nevasta-sa si de soacra-sa care il imping de la spate. Sa nu mai vorbesc cat de penibil a fost la dezbaterea aia, ii picase fata cand l-a prins Antonescu cu usa, se astepta sa se poarte toti cu manusi unii cu altii ca in comunism. Nu pot sa cred ca nu puteti sa faceti un compromis, nu sunteti satui de PSD?! Vreau sa aud un lucru bun facut de vreun membru al acestui partid infect.

Link to comment
Share on other sites

"In turu doi il votez pe Geoana si daca interzice chitarile in Romania. Chiar nu-l mai suport pe Base.

 

Daca in turul doi l-am avea pe Hitler contra Base l-as vota pe Hitler.

 

NU-L mai suport pe Base si compania."

 

La fel ca tine. Dupa aia plec din tara.

Link to comment
Share on other sites

 

"1. Sonia maseazã oameni. 150 de lei pe orã. La Sonia, finalizãrile oscileazã între cele de vis ºi cele incendiare. “Cred cã merg la vot duminicã. Presupun cã cu Bãsescu votez. În turul doi o sã meargã cu Geoanã. Eu vreau sã iasã Bãsescu. “ "

 

uite

vine asta si imi anuleaza mie votu

ar trebui sa primeasca interdicite la vot cei cu retard mintal

Link to comment
Share on other sites

Sunteti penibili baieti. Daca tot plecati si nu stati 5 ani cu viitorul presedinte pe cap, macar aveti bunul simt si nu va prezentati dracului la vot. Voi stiti ce votati? Votati presedintele Romaniei, nu presedintele vostru. Va fi ales unul singur, nu cate unul pentru fiecare. Si atunci nu pot sa nu-mi amintesc ca PSD-ul este partidul KGB-istilor si mafiotilor.

Nu poti vota comunismul din ignoranta, nici ca masura a antipatiei pentru fiica presedintelui. Trebuie sa ai simtul raspunderii pentru votul asta, ce dracu, nu de joaca!

Cu toate problemele si defectele lui il stimez pentru ca a condamnat in mod oficial comunismul. De ce abia el a facut asta si nu presedintii dinaintea lui? V-ati gandit la asta? Raspuns: Constantinescu a declarat el insusi ca a fost invins de structurile comuniste, iar Iliescu, ei bine, sa zicem ca Iliescu pur si simplu nu a vrut sa scape de ele. Care a fost rezultatul declaratiei din Parlament a lui Basescu? Scandalul produs de Vadim (daca ati uitat urmariti pe youtube videoul intitulat CV TUDOR TAMPIT), cererea de suspendare, apoi referendumul. Ati fost manipulati sa credeti ca Basescu nu are cuvant ca nu si-a dat demisia asa cum a zis, dar cum ar fi fost sa se tina de cuvant si sa ne lase pe mana lor? Poate ca e Basescu penibil dar e ultima bariera impotriva renasterii comunismului. Daca tot sunteti asa destepti de ce nu l-ati votat pe Antonescu? Intruneste singurul vostru criteriu de "nu Basescu". Cu Antonescu chiar am fi avut o alternativa decenta in turul doi.

Ne mai miram ca inca apar profi comunisti in scoli. Apropo, cunosc un prof care face inscrieri in PSD la o scoala de arte si meserii din Bucuresti. Locul e strategic ales: exista clasa a 13-a, deci mai multi majori, apoi astia fac orice sa treaca ca sa ia si ei o diploma la sfarsit. De prof nu se ia nimeni ca si ceilalti sunt la fel.

Ganditi inainte sa actionati.

Link to comment
Share on other sites

Prietene Gorel. Daca in profilul tau nu s-au strecurat erori, bag seama ca nu ai ajuns inca la varsta necesara pentru vot. Pot sa-ti spun ca esti cam vehement in a prezenta parerile personale ca pe adevaruri universale. Permite-mi sa-ti amintesc cateva lucruri.

PSD a mai fost la guvernare undeva prin perioada 2000-2004 daca-mi aduc bine aminte, si nici nu s-a intors comunismul, nici alte chestii apocaliptice nu s-au intamplat, ba chiar dupa parerea mea umila a fost una dintre cele mai de succes guvernari post obsnoo (89). Parerea mea umila e ca s-a intamplat asta din cauza ca la momentul respectiv PSD avea oameni pregatiti, nici vorba pentru ca erau "comunisti" sau "caghebisti" (a se vedea guvernarea 96-2000, si cei "zece mii" de specialisti ai lui tzapu).

De asemenea recomand sa nu cazi in capcana ieftina cu moguli, parlamentarii cei rai etc. "Stunt"ul cu referendumul e una din cele mai mari tepe politice pana azi (din nou, parerea mea), santaj sentimental asa de ieftin.... dar pe de alta parte asa de eficient... Propun o tema de cercetare. Daca parlamentarii sunt asa rai, si prea multi, care e cifra corecta? de ce sa ramana 300 si doar o camera? Hai dracu sa ramana 200. Sau 100. Sau mai bine da-i in maica ma-sii pe toti, si o camera e prea mult. Hai sa desfiintam parlamentul, si legile le adoptam prin referendum, nu? Nu mai puneti botu' la telenovele de-astea ieftine inspirate de pe la emisiuni gen "Dansez pentru tine".

Personal nu pot sa votez cu Basescu din cauza simpla ca nu-mi place sa fiu luat de prost. Cam ca in momentele cu referendumuri, sau cu EBA, sau cu "draga Stolo", ca sa le amintesc doar pe cele mai importante. De asemenea din punctul meu de vedere Presedintele Romaniei este un om pe care ar trebui sa pot sa-l privesc cu respect. Ei bine, pe Basescu nu pot sa-l privesc cu respect, si de asemenea simt ca nu ma reprezinta genul lui de om.

Referitor la alegerea mea, am votat cu Antonescu, si in turul 2 voi vota cu Geoana. In primul rand pentru ca nu cred ca omul din varf poate schimba ceva pe plan intern. Make no mistake, oricine ar iesi, tot acolo suntem, si in directia aia ne indreptam. Nu vin comunistii, nu ne ocupa rusii si kgb-ul, nu ne fura tara, e deja vanduta. Nici macar in politica interna nu e foarte mult loc de intors, asta daca tinem cont de angajamentele la FNI. Vreau doar ca ala din capu' statului sa fie un baiat educat, care sa dea bine pe sticla, sa faca o diferenta in politica externa, si (chiar daca ma repet) sa nu ne ia chiar asa de prosti.

 

In final doresc sa-ti atrag atentia dl Gorel ca ti-am vorbit civilizat, nu am folosit injurii, nu te-am luat de sus, si as prefera sa-ti revizuiesti atitudinea atunci cand folosesti apelative de genul "penibili" la adresa colegilor de forum. De asemenea tin sa precizez ca tot ce am enuntat mai sus sunt parerile mele personale, nu neaparat corecte, dar pe care eu le sustin.

 

Peace.

Link to comment
Share on other sites

Sunteti penibili baieti. Daca tot plecati si nu stati 5 ani cu viitorul presedinte pe cap, macar aveti bunul simt si nu va prezentati dracului la vot. Voi stiti ce votati? Votati presedintele Romaniei, nu presedintele vostru. Va fi ales unul singur, nu cate unul pentru fiecare. Si atunci nu pot sa nu-mi amintesc ca PSD-ul este partidul KGB-istilor si mafiotilor.

Nu poti vota comunismul din ignoranta, nici ca masura a antipatiei pentru fiica presedintelui. Trebuie sa ai simtul raspunderii pentru votul asta, ce dracu, nu de joaca!

Cu toate problemele si defectele lui il stimez pentru ca a condamnat in mod oficial comunismul. De ce abia el a facut asta si nu presedintii dinaintea lui? V-ati gandit la asta? Raspuns: Constantinescu a declarat el insusi ca a fost invins de structurile comuniste, iar Iliescu, ei bine, sa zicem ca Iliescu pur si simplu nu a vrut sa scape de ele. Care a fost rezultatul declaratiei din Parlament a lui Basescu? Scandalul produs de Vadim (daca ati uitat urmariti pe youtube videoul intitulat CV TUDOR TAMPIT), cererea de suspendare, apoi referendumul. Ati fost manipulati sa credeti ca Basescu nu are cuvant ca nu si-a dat demisia asa cum a zis, dar cum ar fi fost sa se tina de cuvant si sa ne lase pe mana lor? Poate ca e Basescu penibil dar e ultima bariera impotriva renasterii comunismului. Daca tot sunteti asa destepti de ce nu l-ati votat pe Antonescu? Intruneste singurul vostru criteriu de "nu Basescu". Cu Antonescu chiar am fi avut o alternativa decenta in turul doi.

Ne mai miram ca inca apar profi comunisti in scoli. Apropo, cunosc un prof care face inscrieri in PSD la o scoala de arte si meserii din Bucuresti. Locul e strategic ales: exista clasa a 13-a, deci mai multi majori, apoi astia fac orice sa treaca ca sa ia si ei o diploma la sfarsit. De prof nu se ia nimeni ca si ceilalti sunt la fel.

Ganditi inainte sa actionati.

 

Sunt de acord ca fiecare e liber sa-si exprime parerile liber. Mi se pare insa ca esti un pic prea vehement si asa cum altii iti respecta dreptul la opinie ar fi frumos sa il respecti si tu pe al lor. Mi se pare putin hilar ca tu vorbesti de simtul raspunderii legat de vot si critici pe altii pentru exercitarea democratica a unei optiuni electorale oricare ar fi aia, in conditiile in care tu nu ai drept de vot inca.

Link to comment
Share on other sites

Din fericire inca nu e garantat 100% rezultatul pt. turul 2, tot ce-a fost azi pe la televizor au fost doar niste estimari.

 

Sper doar sa iese Crin, e ultima speranta cred.

 

Oricum privind la perspectiva Geoana/Base... sunt serios tentat sa plec din tara inainte sa iese vreunul dintre astia doi.

Link to comment
Share on other sites

daca nu va place dictatura eu zic sa il votati pe Geoana/Antonescu/etc, cred ca nu poti sa si fii lucid si sa si crezi ca Base tot mai e fata democratiei. s-a dus efectul Nastase din 2004. s-a facut de cacao, cotroceniul il vede ca pe propriul lui parc de distractii, sa isi bata joc de banii nostri doar sa aibe el puterea. pai cum p.l.m. sa stam si sa ne uitam la el cum ne da k.k.t. cu lingurita zicand ca suntem adevarata majoritate? majoritatea a votat cu PSD, PNL si PRM, dar lui Base nu i-a placut de fatza lu Iohannis, deci il mai intereseaza de vreo majoritate?? acum bine ca mai si merge la TV si ameninta cu criza alimentara si mai stiu eu ce, in timp ce noi tot nu avem premier si tara moare de criza financiara acuta. JOS TIRANIA! JOS BASESCU! treci inapoi pe vas, matelot!

Edited by Cursedone
Link to comment
Share on other sites

cum poate o persoana care mai are cel putin 1 neuron functional sa il mai voteze odata pe traian basescu?

Simplu...e beat. Alta varianta nu exista. Oricum Geoana o zis ca cica va face ceva cu salariile ca si ala care sapa shantzu sa primeasca cat un doctor...toate's aberatii. Fie Basescu sau Geoana oresedinte, ca tot mai bine decat sa fie Nicolae Ceausescu si comunism.

Link to comment
Share on other sites

Nu-i totuna cu cine votezi in Romania? Toti ne fura.

 

Da, dar una e cineva care-ti fura 10% din venit si dupa aia te lasa in pace, si alta e cineva care-ti fura 20% din venit si-ti mai da si-n cap dupa (asta daca pricepi metafora).

Oricum, ai sunat ca o baba fatalista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.