www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vaccin-ul Pentru Ah1n1


Mr.Fritz
 Share

Recommended Posts

Vad ca se tot da pe la TV problema cu Gripa asta.

 

Ca sa va spun din propria experienta.

 

In vara 30 de preteni de-ai mei au avut aceasta gripa in urma unui olandez , era schimb de experienta pe timp de vara.

 

Gripa este una foarte usoara motivul deceselor sunt: - multi oameni o confunda cu o gripa normala , astfel medicamentatia de gripa nu are effect. E simplu trateazate de gripa romaneasca (dinaia cand ai febra si frisoane) cu furazolidon timp de 1 - 2 luni normal ca dai in complicatii si eventual deces.

- persoane care au deja anumite boli grave si in combinatie cu gripa asta sunt fatale.

 

Vaccinul este A BIG SCAM multi doctori din SUA si UK nu vor sa faca accest vaccin.

 

 

INFO : http://antivaccin.tk/

Edited by Mr.Fritz
Link to comment
Share on other sites

In sensu ca iei un medicament care nu are nici o treaba cu boala pe care o ai.Lafel si cu Gripa asta nu reactioneaza la medicamentele pentru gripa simpla.(Furazolidon mi-a venit in mine , nu are nici o treaba cu gripa; am dat explu :) )

Edited by Mr.Fritz
Link to comment
Share on other sites

Dragii mei, faptul ca lumea devine SUPRAPOPULATA de IMBECILI care profita de faptul ca omenirea nu mai este subiectul SELECTEI NATURALE face parte din realitatea noastra cotidiana (vezi Idiocracy :) )

... iar exact acesiti IDIOTI SUPRA(CO/PO)PULATORI sunt cei care se caca pe ei ca vine noua ordine mondiala conspirativa si virusata sa ii extermine.

... macar de ar avea dreptate...

Link to comment
Share on other sites

Dar cati caini mor pe secunda de foame? Dar furnici?

Cate planete crezi ca dispar sau devin sterile in urma unui eveniment catastrofal, pe secunda? Dar stele?

http://curious.astro.cornell.edu/question.php?number=644 (LE: iese cam 3000 pe secunda, daca nu vreti sa calculati)

 

Man thinks he's so important :)

Edited by FiveseveN
Link to comment
Share on other sites

De pe Mediafax, miercuri 04. 11. 2009:

 

Miercuri, 4 noiembrie 2009 / 14:54:55

 

Un german a manifestat o reacție adversã deosebit de gravã, dupã vaccinarea contra gripei A H1N1

 

BERLIN (MEDIAFAX) - Un bãrbat în vârstã de 30 de ani din Dusseldorf este primul pacient german care a suferit complicații ce i-au pus în pericol viața, dupã ce a fost vaccinat împotriva virusului gripal A H1N1, informeazã, miercuri, cotidianul local Rheinische Post, citat de site-ul Thelocal.de.

 

Dupã ce i s-a administrat la acest sfârºit de sãptãmânã vaccinul Pandemrix, la cabinetul unui medic generalist, pacientul s-a plâns de amețeli, frisoane ºi dificultãți respiratorii, înainte de a intra în ºoc anafilactic ºi de a-ºi pierde cunoºtința, relateazã ziarul german. Medicul a reuºit sã stabilizeze pacientul ºi sã alerteze serviciile de urgențã, care l-au transportat la un spital din apropiere. El a fost externat ulterior în aceeaºi zi.

 

Potrivit unui purtãtor de cuvânt al municipalitãții Dusseldorf, o astfel de reacție la vaccinul împotriva virusului A H1N1 este "foarte rarã" ºi poate fi cauzatã ºi de alte vaccinuri. Un purtãtor de cuvânt al Institutului Paul Ehrlich, care administreazã vaccinurile pentru Guvern, a spus cã incidentul a fost înregistrat, dar a adãugat cã experții trebuie sã investigheze problema mai detaliat, pentru a determina cauzele exacte ale reacției adverse manifestate de bãrbat dupã administrarea acestui vaccin.

 

Luni, agenția naționalã de control ºi prevenire a bolilor, Institutul Robert Koch, a anunțat cã numãrul cazurilor de îmbolnãvire cu gripã A H1N1 s-a dublat într-un interval de doar douã zile, confirmând previziunile privind rãspândirea rapidã a bolii în aceastã toamnã.

 

 

Un prim caz de rezistențã la Tamiflu s-a înregistrat în Olanda

 

HAGA (MEDIAFAX) - Un prim caz de rezistențã la Tamiflu, principalul antiviral folosit împotriva gripei A H1N1, a fost constatat în Olanda, a anunțat miercuri Institutul olandez pentru Sãnãtate ºi Mediu (RIVM), citat de AFP.

 

"Un pacient care prezenta simptome ale gripei a fost infectat cu un virus H1N1 rezistent la oseltamivir", comercializat sub denumirea de Tamiflu, a precizat RIVM într-un comunicat.

 

"Aceasta este pentru prima datã în Olanda când un virus H1N1 rezistã la oseltamivir", a adãugat institutul.

 

Virusul rezistent al gripei "se transmite mai puțin rapid", a explicat o purtãtoare de cuvânt a RIVM, Jessica Grootenboer. "Nu existã nici un motiv de panicã", a insistat ea.

 

Organizația Mondialã a Sãnãtãții (OMS) a înregistrat pânã în prezent 39 de cazuri de rezistențã în lume, potrivit RIVM.

 

Zece persoane au murit în urma infectãrii cu virusul H1N1 în Olanda, care s-a confruntat cu o "micã epidemie", conform RIVM. O mie de persoane mor în fiecare an în aceastã țarã din cauza gripei de sezon.

 

Gripa pandemicã A H1N1 s-a soldat cu "cel puțin 5.700 de morți" de la apariția bolii în martie-aprilie, potrivit unui bilanț al OMS dat publicitãții la 30 octombrie.

 

 

Sorry, nu am avut timp sa sterg diacriticele...

 

Ideea e ca faimosul vaccine nu e chiar atît de bun pe cum pretind autoritatile!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma asteptam sa nu "ia" diacriticile, dar uite ca au aparut...

Link to comment
Share on other sites

Guest Gratisyahu

bai, eu sunt mai gica contra de felu meu. Distractia asta cu gripa porcina, nu e cumva vreo metoda de spalat bani si combinatii d-astea...in general?

Link to comment
Share on other sites

Tipul din video e tipul care a scris cartile despre illuminati reptilieni. Omul nici nu a terminat liceul... Voi pe ala il credeti cand vine vorba de sanatatea voastra? :)

In anglia nici nu iti da vaccin decat daca ai astm sau ceva dinainte. Eu cred ca daca vroiau sa omoare oameni dadeau la toata lumea. Aberatii din partea unui aberant.

Link to comment
Share on other sites

Tipul din video e tipul care a scris cartile despre illuminati reptilieni. Omul nici nu a terminat liceul... Voi pe ala il credeti cand vine vorba de sanatatea voastra? :)

In anglia nici nu iti da vaccin decat daca ai astm sau ceva dinainte. Eu cred ca daca vroiau sa omoare oameni dadeau la toata lumea. Aberatii din partea unui aberant.

 

Prefer sa-l cred pe David Icke (chiar daca din entuziasm excesiv mai si exagereaza) decît guvernele si "stiintza oficiala"... On the other hand, la cîtzi cretini cu diploma am vazut la viatza mea, titlurile universitare ma lasa rece... ^Imi vine în minte un sondaj de opinie realizat în China, din care reiesea ca, pe-acolo, nu doar politicienii, ci si savantzii au mai putzina credibilitate decît prostituatele. O prostituata îtzi spune "te costa atît" si gata... "Savantul serios" ba-tzi spune ca un aparat de zbor mai greu decît aerul este o imposibiliate fizica si-tzi serveste si demonstratzia matematica (i s-a întîmplat lui Traian Vuia) ori afirma ca sunetul nu poate fi înregistrat (i s-a întîmplat lui Edison, tot la Academia Franceza). Ca veni vorba de Edison, caruia i se datoreaza atîtea: avea doar 4 clase!!!!!!! Iar despre Academia Franceza, înca o perla culeasa de-acolo: "Nu exista meteoritzi, nu pot cadea pietre din cer, pt.ca în cer nu exista pietre!!!!' Pe asta a zis-o Lavoisier, unul dintre cei cu care ma chinuia profa de chimie....

 

Hai sa facem acum noi o teorie a conspiratie anti-Zeitgeist. Uite eu zic ca Zeitgeist a fost lansat pe piata tocmai de marile guverne pentru a testa populatia. Un argument zeitgeistian ar fi ca guvernele nu au protestat la aparitia acestui videoclip. Nu a existat nici un fel de raspuns. Apoi filmul Zeitgeist a fost realizat cu un buget destul de mare. Multe scene reclama accesul realizatorilor la o baza de date solida. Sa mai punem acum acolo si filmarile de calitate exceptionala, actori si tot restul. Ai nevoie de un buget destul de mare. Cine a avut interesul sa investeasca atat? Ce scop urmareste? Cheltuieste cineva milioane pt salvarea omenirii? DAca da atunci cine este acest cineva? Vrem sa stim numele binefacatorului sa-i multuim.

Asta e o teoria a conspiratziei bine construita. Singura parte unde-tzi pot da dreptate, char asta e. Amendamente: Zeitgeist nu este chiar o tîmpenie, desi pe-alocuri se mai si exagereaza... Faza cu fabricarea religiilor parca tot în Zietgeist era.... Cît despre Iluminatzi si masoni, ei bine, vrei - nu vrei, ei tot exista. Sub acest aspect, Zeitgeist e de preferat istoriografiei oficiale, care trece infiorator de multe sub tacere...

Link to comment
Share on other sites

conspiratia exista insa e la un nivel de atatia bani ca la noi pare ca nu exista. totul pare negru sau alb sau gri in f de unghiul din care privesti. ne sunt servite aceleasi abureli ca in cazul org mod genetic. in urma cu cca juma de an am vazut pe tv la noi un virusolog roman care spunea o kestie asemanatoare celor de mai sus: vaccinurile sunt un mod de abordare invaziva a organismului. previzionez ca prin 2200 razboaiele nu vor mai fi fizice ci strict comerciale: ce mamanci, ce bei, ce iei, etc, ce vezi, etc etc.

Link to comment
Share on other sites

Oleolo ce aberatii p-aici. Evident gripa porcina e pt. reducerea populatiei, mai ales a romanilor ca si-asa se inmultesc prea tare si raman tiganii in urma. Deci DA! Conspiratia masono-iluministo-porcina este URIASA. Oleololo nu va vaccinati ca-i naspa rau. Daca puteti refuzati si vaccinul impotriva hepatitei B ca si-aia e inventata manca-ti-as. BTW am inteles de la reptilieni ca de fapt porcii planuiesc un take-over al planetei pt. ca s-au saturat sa fie facuti friptane!!!!!!!!!1111111oneoneoneeleven

:) :) :):D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Nu va vaccinati pur si simplu pentru ca sunt sanse mari sa ai efecte secundare, that's all :). - ca la orice vaccin.

 

Va zice asta cineva care nu a avut niciodata bolile copilariei :). Doar amigdalita de douar ori pe an every year.

 

le: n-am avut nicidoata gripa :)

Edited by Sthell
Link to comment
Share on other sites

Mass-media (TV, internet, radio, ziar) prosteste. Prosteste la greu; crezi tot ce vezi si auzi FARA CA TU SA GANDESTI CEVA.

In legatura cu Zeitgeist

http://www.descopera.ro/maratoanele-descop...omedia-erorilor

Mai poti crede ceva?

 

Evenimente ca atentatele din 11 septembire, criza economica etc. sunt controlate de o grupare numita masonerie, niste oameni ce LA PROPRIU controleaza tot in lume.

Nu am sa va spun ca este foarte mult de discutat, in rest, cititi carti.

Traim in prezent intr-o lume naspa; asta-i adevarul.

Link to comment
Share on other sites

Ideea a fost ca accest vaccin nu este momentan bun au fost o gramada de cazuri in istorie in care primele variante ale unor vaccine au facut mai mult rau.

 

Eu am vrut sa va spun ceva real ce mi sa intamplat mi-e cand ma duceam la boli infectioase si un specialist mi-a zis clar ca este mai simpla decat o gripa normala.

 

 

Acu vad ca ati inceput numai cu tampenii sa dati si report , pe forumul asta nu mai poti scrie nimic.... (Trist)

 

PS:Am vb din cunostinta de cauza nu din povesti filmuletele le-am pus doar sa va arat ca sunt si altii care sunt de aceasi parere, puteti sa va duceti sa discutati cu un medic sa vedeti ce va spune

Edited by Mr.Fritz
Link to comment
Share on other sites

Guest Big Tree

Parerea mea e ca asta e o alta forma de a demoraliza , bun a aparut parca boala vaci nebune , apoi aviara apoi porcina ... sa fiu si eu un predicator , eu zic ca urmatoare gripa o sa fie cea canina ( deci ... Vite , porci , gaini -> Animalele de baza la prepararea produselor din carne , deci de aci reies multe ) si culmea e ca numai oameni se imbolnavesc .

Si faza cu 2012 , alta abureala ... ei vor ca noi sa ne oprim din facut teme , din mers la scoala , din documentare ( oricum ne distrag cu atatea chesti gen : filme , calculator( internet) , droguri , alcool etc) si sa ne vedem de viata , adica sa nu ajungem oameni mari sa ii detronam noi pe ei , de asta le este frica!

Link to comment
Share on other sites

Norvegia cu 4.8 mil locuitori, are 15 decese. Asta inseamna cel mai mare nr din Europa. Cu toate astea, nu s-a inchis nicio scoala. S-a inceput vaccinarea celor considerati in zona de risc: personalul medical, astmatici, cardiaci, diabetici. Urmeaza apoi vaccinarea tuturor celor pina in 18 ani, apoi restul. Familia regala a fost vaccinata, nu insa si membrii guvernului, atita vreme cit nu fac parte din "grupa de risc".

 

Fender si Gibson suna la fel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.