www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

joerusi

Active Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joerusi

  1. Norvegia cu 4.8 mil locuitori, are 15 decese. Asta inseamna cel mai mare nr din Europa. Cu toate astea, nu s-a inchis nicio scoala. S-a inceput vaccinarea celor considerati in zona de risc: personalul medical, astmatici, cardiaci, diabetici. Urmeaza apoi vaccinarea tuturor celor pina in 18 ani, apoi restul. Familia regala a fost vaccinata, nu insa si membrii guvernului, atita vreme cit nu fac parte din "grupa de risc". Fender si Gibson suna la fel.
  2. Pt un exemplu clasic, asculta "All You Need Is Love"- Beatles. E o capodopera moderna de masuri compuse.
  3. Majoritatea sunt indie, dar poate ai auzit de Van Morrison, Robben Ford si Joe Bonamassa...sau AG Weinberger. Sunt si ei acolo. Ca orice top, totul e trecator. E liber oricine sa incerce.
  4. Update 2 nov. 1 in Norvegia, 4 in Global Blues Chart. Multumesc pentru sustinere Global Blues Chart
  5. Update 1 nov. Locul 1 in Norvegia, locul 6 in Global Blues Chart. Pt metalisti, as mentiona ca in All Genre sunt pe 2 in Norvegia, Dimmu Burgir pe locul 1:))
  6. Am incercat foarte multe, dar de citiva ani folosesc Keeley Katana, cu care sunt foarte multumit. Keeley Katana Tone Booster
  7. Update 30 oct 2009 Nr 1 in Norvegia si nr 7 in Global Blues Chart. Global Blues Chart
  8. Subscriu 100% la sfaturile lui Karpi. Si arunca o privire si aici: O solutie simpla.
  9. Sunt cele mai bune. N-am avut niciodata o problema. Le folosesc de ani de zile intre pedale.
  10. Cifrele cu verde reprezinta locurile urcate , cele cu rosu locurile coborite. Insa de multe devine confuz, daca te uiti la chartuei diferite. Si e firesc. Pt ca te poti uita la Chartul global, national, local si pe All Genre sau genuri specifice. Celelalte cifre sunt o insumare a accesarii "produsului" de catre ascultatori si fani. Cel mai tare creste in momentul in care un mare procentaj din cei care iti sunt fani iti acceseaza muzica si o mai si cumpara. In acelasi cosh intra nr de ascultatori unici, nr de accesari de pagina se combina cu acesta si la un moment dat un singur IP nu mai este calculat, daca a ascultat de un anumit nr de ori. Cam asta e, nu stiu daca te-am lamurit total. Personal il folosesc mai mult pt promovarea de show so contactarea cu noi sali de concerte. Varianta pro iti permite sa trimiti mail la fani , de ex cint am concert la Oslo, trimit un afis si un mesaj special si fiecaruia ii aparare ca un mail unic, e o chestie care da bine, in loc sa primeasca un spam trimis la altii 1000. Te salut cu mare drag si respect.
  11. Nu va suna niciodata. Orice chitarist cu exerienta (nu musai in ceea ce priveste cintatu dar in ce priveste "meshterire" de chitari) iti va spune ca lemnul chitarei si modul de asamblare au un impact asupra sunetului. Schimbarea dozelor nu e deajuns.
  12. Va multumesc frumos. Update. Nr 1 in Norvegia, nr 9 in Global Blues Chart. Global Blues Chart
  13. Un sfat prietenesc...Poate reusesti sa obtii si niste lampi de rezerva, sau asigura-te ca le poti achizitiona de la ei, iar daca chiar te hotarasti, sa fii pregatatit din timp. Poate dura mult pina iti vin.
  14. Favoritele mele... -SUAAna Popovic-Serbia -Romania, my friend. Super artista.
  15. Multumesc. Am urcat nr 1 in Norvegia si nr 16 in Global Blues Chart. Multumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Global Blues Chart
  16. Un clasament nu e cea mai potrivita formulare. Dar citeva preferinte...in ordine aleatorie. Fane Adumitroaie, Eugen Caminschi, Florin Ochescu, Cezar Zavate, Cyfer, Nicu Patoi.
  17. Update! Am urcat pe 20 in Global Blues Chart. www.reverbnation.com/joerusi http://www.reverbnation.com/controller/mai...enre_geo=Global
  18. SI in Norvegia e greu, insa ajuta foarte mult cluburile de blues. Cluburi nu in sensul de local ci in sensul de asociatie. In fiecare orasel exista club de jazz si de blues, in plus o gramada de festivaluri sustinute de stat in parteneriat cu fime locale. Asta creeaza o mare emultatie si concurenta eficace. Imediat ce reuseste cineva sa scoata capul, e invitat peste tot, mai intii in zona sa , apoi la Oslo si eventual la festivaluri. Din ce tin minte eu ca era in Romania, problema era ca totul se focalizeaza pe orasele mari si o anumita locatie. Aici e altfel. Clubul de jazz sau de blue sau de rock, isi aleg locatia in functie de artistul invitat; daca e jazz si e soft, se poate face intr-o sala mai mica si linistita, cu sound on stage, daca e rock se poate inchiria piata publica, etc. Cam asta e. Te salut si tinem legatura!
  19. Si pe reverbnation e la vinzare, si pe Bizmo. In 3 sapt apare si pe iTunes si amazon.
  20. Update: maxi-single-ul a continuat urcarea din ultima saptamina, ajungind pe 56 in Global Blues chart. Deasemenea, a intrat la All Genre Norwegian pe locul 8 si s-a stabilizat pe 2 la Blues Norway. Va multumesc tuturor pt sustinere! www.reverbnation.com/joerusi
  21. Foarte faine colaborarile pe care le ai pe net. Si artisti buni. Americanii sunt in top la a se mobiliza, la a incerca mereu lucruri noi, de la genuri pina la site-uri. A vinde muzica pe net e un lucru foate greu, in conditiile in care majoritatea site-urilor de muzica sunt urmarite...de muzicieni:). Este foarte interesanta statistica ce arata ca americanii se cumpara intre ei, in timp ce in Europa de Est abia de se asculta intre ei.... Subscriu 100% la ideea ca muzica trebuie facuta publica, trebuie sa incercam sa ne scriem propria muzica, sa avem curajul s-o postam si sa lasam publicul sa decida. In alta ordine de idei, m-am stabilizat pe locul 2 la chartul blues norvegian, am urcat in Global Blues Chart pina pe 71 si am intrat in All Genre Norwegian Chart pe 9. In Norvegia sunt in general trupe conscrate pe primele locuri (ex Dimu Borgir is nr 1, Morten Harket de la A-HA e si el in primii 20) astfel incit pt mine este foarte bine, lumea aici cam cumpara la downlodare ce le place, am primit o gramada de mesaje pozitive, contracte pt gig-uri si la vara pt ceva festivaluri. Incurajez pe toata lumea sa inregistreze si sa posteze. www.reverbnation.com/joerusi
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.