Guest Boba Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Salut! Sunt implicat intr-un proiect legat de imbunatatirea nevoilor si pe cat posibil rezolvarea problemelor in ceea ce priveste utilizarea simplei umbrele. e o zi ploiasa ai o umbrela ce te enerveaza cand o folosesti? cand o deschizi sau chair cand ajungi cu ea in casa..aceste probleme ce apar as vrea pe cat posibil sa le postati pentru un scop nobil! e mai mult un brain storming asa la o cafea la un suc..mai puneti o idee..m-ar ajuta enorm de mult..Va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boba Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ca sa va ajut sa intelegeti mai bine tema, suntem un grup de studenti de la design carora ne pasa si vrem sa realizam un proiect si pt asta avem nevoie de orice informatie. Un ex bun este . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 suntem un grup de studenti de la design aaah... acum am inteles de ce am fost injurat pe pm. =)) erati de la design. i hurt your feelings vreau un tuner incorporat si o umbrela care sa nu falseze (no really... ce dracu sa mai modifici la o umbrela????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) Am urmarit cu interes filmuletul postat, mi-a placut foarte mult de prezentator si de ideile prezentate. Ca sa va ajut pe voi, cea mai mare problema care o am cu umbrelele este structura lor sensibila. Mi s-a intamplat de cateva ori ca vantul sa imi dea umbrela peste cap, deci clar aici ar fi nevoie de o structura mai rigida . Altceva, interesant ar fi sa fie manerul cald, nu foarte, dar sa iti tina de cald la mana. Succes cu proiectul Edited October 19, 2009 by Riccardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ca sa va ajut pe voi, cea mai mare problema care o am cu umbrelele este structura lor sensibila. Mi s-a intamplat de cateva ori ca vantul sa imi dea umbrela peste cap, deci clar aici ar fi nevoie de o structura mai rigida . Daca nu s-ar da peste cap, s-ar rupe.... Preferi sa o intorci la loc, sau sa cumperi alta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 mie mi se pare teribil de incomod sã port umbrelã, mai ales din cauzã cã îmi ține o mânã ocupatã. poate cã ar putea sta pe umeri, singurã... ºi o altã problemã mi se pare portabilitatea obiectului când nu e folosit. mi se par uriaºe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 mie mi se pare teribil de incomod sã port umbrelã, mai ales din cauzã cã îmi ține o mânã ocupatã. poate cã ar putea sta pe umeri, singurã...ºi o altã problemã mi se pare portabilitatea obiectului când nu e folosit. mi se par uriaºe. tocmai d-aia sunt la vanzare de fiecare data cand ploua... la colt de strada si metrou... p.s. umbrellas are for pussies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiur Alexandru Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 umbrele cu functie de vibtaror sau mixer...3in unu (una) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cris_t Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Din punctul meu de vedere umbrela nu ar trebuii sa fie perfect rotunda pentru ca tot timpul imi picura pe ruxacul de la laptop apa de pe ea. Sa aiba o forma ovoidala. Plus ca daca sunt 2 persoane (fara ruxace) iar te avantajeaza forma. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 umbrela cu minibar daca se poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 cred ca cel mai bine ar fi sa propuneti scoaterea la vanzare a umbrelelor de la motogp...cu tot cu fete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ar fi frumos o umbrela mai rezistenta care sa nu se dezmembreze la vant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Nu va feriti de natura. Nu o sa fiti mai putin sexy daca sunteti uzi decat daca sunteti ne-a gica culu din liceu cu creasta colorata si-ochelari ce va feresc oricum juma' de fata de ploaie. Deci singura chestie care imi da prin minte ar fi rigiditatea si asta pentru conditiile in care ploua cu grindina ca deh atunci prezinta un pericol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 umbrela minigun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 eu zic ca tot scheletu ala ieftin din umbrela sa fie inlocuit cu fier beton si materialu de pe schelet sa fie inlocuit cu hartie igienica umbrela cu mp3, umbrela-portofel, umbrela cu forma de triunghi pentru domnu caruia nu ii plac umbrelele rotunde umbrela cu lumanari (ai grija sa nu iti ia foc paru) umbrela intr-o conserva (ar rezolva problema caratului umbrela-prof de chitara (cand nu ploua poate sa te invete cateva acorduri de baza) umbrela fara plasa, doar scheletul umbrela-parasuta (classic) umbrela-ciocan (2-in-1 si foarte practic daca esti afara si bati cuie cand vine ploaie esti protejat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigiflex Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 gumbrella Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tase Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 in loc de umbrela clasica.. un simplu pix care la apasarea unui buton, activeaza un camp de forta deasupra ta. La fel ca la navele extraterestre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Sa fie cat mai mare sa nu iti picura ploaie care scurge pe geanta, dar totusi sa fie cat mai mica cand o inchizi si destul de rigida sa nu il duca vantu si sa nu te curentezi daca loveste umbrela un fulger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 (edited) si sa nu te curentezi daca loveste umbrela un fulger Si sa nu mori daca te arunci de pe bloc... Trecand peste infantilismele specifice, daca vreti ceva mai practic decat o umbrela try a raincoat: @Boba, la ce Universitate? Edited October 19, 2009 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Marquis Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Salut!Sunt implicat intr-un proiect legat de imbunatatirea nevoilor si pe cat posibil rezolvarea problemelor in ceea ce priveste utilizarea simplei umbrele. e o zi ploiasa ai o umbrela ce te enerveaza cand o folosesti? cand o deschizi sau chair cand ajungi cu ea in casa..aceste probleme ce apar as vrea pe cat posibil sa le postati pentru un scop nobil! e mai mult un brain storming asa la o cafea la un suc..mai puneti o idee..m-ar ajuta enorm de mult..Va multumesc anticipat! Am sa fiu un pic rautacios: Go ask Rihanna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 My bad. ) Daca loveste un fulger umbrela nu daca loveste umbrela un fulger ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 daca vreti ceva mai practic decat o umbrela try a raincoat: AMEN!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boba Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Bai, parerile voastre (riccardo, broknstrngz, onrewind,cris_t, cursedone, kreatorul,tase,lovele si fiveseven) sunt chiar ce cautam, ms! Faza e ca pe langa sugestiile voastre ati incercat sa gasiti si rezolvari sau din contra ati gasit o rezolvare la cva ce nu exista ex umbrela mp3..sa fim seriosi..nici dracu nu se uita la tne cu un proiect ca asta..nici macar in japonia..oricum nu ma asteptam la atatea posturi si chiar ms! cum zicea cineva Constraines are designers best friends! cam asta caut si eu ..probleme..ca rezolvarea lor e o munca de schite peste schite cafea tigari si nopti nedormite.. si Tase, da m-am gandit si eu la faza aia numai ca e patentata treaba fara macar sa fie testata.. asa ca nimeni nu stie daca e posibila..ms tuturor si postati ideile in continuare! multam!! ps fiveseven: U.A.U.I.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Constraines are designers best friends! Constraints are a designer's best friend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boba Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 yep..scze ..Constraints..mea culpa.. stii nu vreau sa fiu rau da de ce mereu pe un forum orice greseala de tastare tb taxata..gen mai invata baaaaa limba romana..se scrie "faci" nu "faic"...si cacaturi de genu asta..pm..oricum ms fiveseven! e bine ca stiu ca cineva imi citeste posturile:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Asa-i cand te plictisesti luni seara Nothing personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 O umbrela-masina ar fi super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 (edited) hai mai sa fim seriosi,numai glume..ce naiba! Problema cu umbrela sta in felul urmator...are spitele alea care se intorc de la vant si apoi nailonul ala care te protejeaza de ploaie(numai capul ca in rest esti fleasca)...sa nu mai zic si de manerul cu tija aia care te pune mereu in dificultate ,,pe ce parte sa tin umbrela,pe stanga sau pe dreapta?"...ca se desface si mai accidenteaza pe cei din jur.E o mare problema chiar umbrela in sine asa ca cea mai buna solutie ar fi, sa fie interzisa si scoasa in afara legii. Edited October 20, 2009 by Fictum Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 (edited) Sa aibe si emblema Skoda pe ea ca vad ca pt tine Skoda=Ferrari. Nu mi-as pune la avatar Skoda nici daca ar sta Jason X la usa cu macheta sa ma taie. Da mai baiatule ai ceva cu mine? Am pus poza asta ca nu am avut alta mai buna sa pun...ce naiba??....nu am avut inspiratie si mi-e lene s-o schimb...hai schimb-o tu daca nu-ti place...altfel taci acol in mm...sa te mance Hannibal Lechter ca vad ca pe el il ai la avatar.... Edited October 21, 2009 by balu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts