Cosu Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cristi Gram, chitaristul formației PHOENIX, va susține pe 21 noiembrie 2009, la Sala Radio din Bucureºti, concertul "State of mind". Artistul va fi acompaniat în concert de un cvartet de coarde. Concertul va marca ºi lansarea albumului- solo Cristi Gram - "State of mind". Biletele se vor pune in curand in vanzare pe blt.ro. Componenta: Chitarã: Cristi Gram (Phoenix) Bass: Iulian Vrabete (Holograf) Violã: Andreea Retegan Violã: Iulia Rãileanu Violoncel: Mihaela Bãdican Violoncel: Iulia Gheorghe (Tiarra) Tobe: Ionut Micu Cristi Gram - State of Mind Audio Preview HighQuality
onrewind Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cred cã nu chitaristul formației Phoenix va susține concertul, ci chitaristul Cristi Gram. Aºtept cu nerãbdare ceva ce se anunțã a fi de departe interesant. Felicitãri ºi succes, Cristi!
canstantzin Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Foarte interesant. V a fi ceva unic si nou.
Guest adriannyg Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cred cã nu chitaristul formației Phoenix va susține concertul, ci chitaristul Cristi Gram. Aºtept cu nerãbdare ceva ce se anunțã a fi de departe interesant. Felicitãri ºi succes, Cristi! bine punctat
Musaro Adriano Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) Eu zic ca merita vazut!! Lam mai vazut pe cristi live si ofera mereu un spectacol la standarde de calitate inalte! foarte profesional! Felicitari pentru album, numai bine! Edited October 8, 2009 by Musaro Adriano
Radu Burcea Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Eu zic ca merita vazut!! Lam mai vazut pe cristi live si ofera mereu un spectacol la standarde de calitate inalte! foarte profesional!Felicitari pentru album, numai bine! exact!
Guest Torque Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sunt curios cum va fi albumul acesta pe care domnul Gram il promite de o vesnicie
gadjo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 nu ma lasa sa dld sampleurile.. zice ca nu am voie/nu sunt logat. pe lg asta.. mult noroc lui Cristi Gram cu proiectul.
Guest Granata Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Astept albumul, mult succes cu acest proiect instrumental.
Squier Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Astept albumul, mult succes cu acest proiect instrumental. de abia astept cand vor fi afisate pe blt.ro detaliile referitoare la zona salii,pretul biletelor sa mi pot comanda online?
Cosu Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 S-au anuntat si preturile pentru bilete: Cat 1 - 100RON Cat 2 - 75RON Cat 3 - 50RON
gramsteen Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 (edited) Ieri am vazut sala. A fost renovata 100% ! Pot sa spun ca din orice loc vizibilitatea este excelenta si am convenit cu organizatorii sa fie un pret unic pentru bilete. Adica 85 RON. Pare mult la prima vedere, insa e un eveniment fara sponsori si nu am facut rabat la calitate (sunet ,lumini, materiale promotionale) dpdv material. Muzical nu pot sa comentez. Se repeta intens si fiecare va da maximul posibil si chiar imposibil daca va fi "atmosfera". Mi-ar face placere sa va cunosc personal la acest concert pe cat mai multi dintre voi. Discul meu solo se va fi disponibil la eveniment. Sunt in faza de masterizare si joi pleaca la inmultit... Nu fac multe ca nu mai merge vanzarea de cd-uri...imediat o sa fie disponibil worldwide pe torrente. Asta e... Edited October 27, 2009 by gramsteen
Guest geok Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Da...am vazut ca biletele la concertul lui Cristi Gram sunt deja disponibile pe BILETE.RO si in reteaua Eventim. Se pare ca va fi un spectacol cu totul deosebit. Mult succes..ne vedem la concert!!!
Musaro Adriano Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Am o intrebare: biletu se poate cumpara direct la Sala Radio inainte de eveniment sau unde se cumpara pentru cine vine din ploiesti sau provincie? merci anticipat!
gramsteen Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment...m+State+of+mind
Musaro Adriano Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gata, resolvat!! ne vedem pe 21, merci!!
Cosu Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Puteti descarca un preview high quality audio al abumului! Cristi Gram - State of Mind Audio Preview HighQuality
Guest Granata Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Puteti descarca un preview high quality audio al abumului! Cristi Gram - State of Mind Audio Preview HighQuality Astept cu nerabdare aparitia albumului, preview-ul e extraordinar.
lowdusk Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Mi-am luat si eu ieri un bilet ;-) Dar la ce pret va fi CDul?
gramsteen Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Pretul discului este 50 RON fiind un disc de "nisha". Sunt peste 400 de ore petrecute in studio la realizarea lui. Insa la concert (21 noiembrie 2009), va avea un pret promotional ! Adica 30 RON. Azi am avut tratative cu organizatorii, sa mai faca o categorie de pret pentru locurile din spatele salii. Mai accesibila. Sa vedem... Ar fi pacat sa nu am public la acest concert.
karpi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Pretul discului este 50 RON fiind un disc de "nisha". Sunt peste 400 de ore petrecute in studio la realizarea lui. Insa la concert (21 noiembrie 2009), va avea un pret promotional ! Adica 30 RON. Azi am avut tratative cu organizatorii, sa mai faca o categorie de pret pentru locurile din spatele salii. Mai accesibila. Sa vedem... Ar fi pacat sa nu am public la acest concert. Un public cat mai numeros si mult succes . Trebuia a organizeze Cosu ceva "tombola" , concurs , duel etc.. pentru tinerii de pe rgc.ro care ar dori sa mearga dar poate nu au possibilitati.
Danz Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pretul discului este 50 RON fiind un disc de "nisha". Sunt peste 400 de ore petrecute in studio la realizarea lui. Insa la concert (21 noiembrie 2009), va avea un pret promotional ! Adica 30 RON. Azi am avut tratative cu organizatorii, sa mai faca o categorie de pret pentru locurile din spatele salii. Mai accesibila. Sa vedem... Ar fi pacat sa nu am public la acest concert. Salut, Cristi. Noi, cei din provincie de unde si cum il putem procura ? Desigur, cu autograful autorului...
lowdusk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pretul discului este 50 RON fiind un disc de "nisha". Sunt peste 400 de ore petrecute in studio la realizarea lui. Insa la concert (21 noiembrie 2009), va avea un pret promotional ! Adica 30 RON. Azi am avut tratative cu organizatorii, sa mai faca o categorie de pret pentru locurile din spatele salii. Mai accesibila. Sa vedem... Ar fi pacat sa nu am public la acest concert. Mi se pare ok pretul, si daca dai autografe dupa ... cu atat mai bine!
bolly Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gata, resolvat!! ne vedem pe 21, merci!! rezolvat si eu! ne vedem!
Guest geok Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Au aparut bilete la concerul lui Cristi de 55 RON. http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment...m+State+of+mind
Guest The Moan Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Pretul discului este 50 RON fiind un disc de "nisha". Sunt peste 400 de ore petrecute in studio la realizarea lui. Insa la concert (21 noiembrie 2009), va avea un pret promotional ! Adica 30 RON. Azi am avut tratative cu organizatorii, sa mai faca o categorie de pret pentru locurile din spatele salii. Mai accesibila. Sa vedem... Ar fi pacat sa nu am public la acest concert. Salut Cristi ! Am auzit numai cuvinte de lauda vis-a-vis de felul cum canti iar de cateva ori am si ascultat ceva piese pe net . Intradevar esti un tip care cunoaste problema in ale chitarii . Felicitari si mult succes in continuare . Am sa fac si eu rost de cd-ul tau , autograful ma intereseaza mai putin , dar piesele , din sample-urile ce le aud pe rgc par chiar beton .
Squier Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 UP!!! ne vedem acolo,sper din tot sufletul sa fie prezenta numeroasa pe masura concertului ce ne asteapta
Recommended Posts