alex910826 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve! Ce idoli ai? Nu neaparat din muzica Si care a fost motivul pentru care te-ai apucat sa canti la chitara? Cu respect!
crembusti Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve, sunetul tau de chitara este diferit fata de multi .La ce te-ai gandit ,ce gand , idee te-a dus sa iti faci un sunet asa de diferit?sau a fost doar feeling mai profund in tine ?
Inubis Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve. De ce/de cand practici apicultura in timpul tau liber?
DraculVaDomni Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) Salutare Steve. Te-ai gandit sa ajut oameni Romania, prin infintarea unei scoli unde persoanele care nu isi permit un profersor sa invete chitara, bass si tobe ? Edited September 3, 2009 by Chaos_AD
adibelei Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Steve de ce ai renuntat la formula Billy Sheenan si Tony McAlpine? Te-am vazut in Detroit (let's build a church), parerea mea ca asta a fost apogeul tau ca formula instrumentisti. Nu au ce cauta viori in preajma timbrului chitarii tale.
Guest adelin007 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 salut Steve!La ce varsta ai inceput sa canti la acest minunat instrument si ai inceput la fel ca majoritatea,pe o chitara ieftina cu coarde de nylon,adica la o chitara clasica? Daca da..atunci cand ai tinut-o prima data in maini si ai cantat prima nota,ai simtit cum "vraja" ei iti lumineaza oarecum viata?
Borsec Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ma bag si eu : Care este "trupa ta de vis" - numeste cei 3-4 instrumentisti geniali (in viata sau nu) + voce cu care ti-ar place sa fi cantat de la inceput, sau cu care ti-ar face placere sa canti de acum incolo.
Bong Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Care este solistul\solista tau\ta preferat(a)?
flavius Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 mai exista ceva de descoperit in domeniul chitarei electrice? constructie, sound, stil de cantat?
onrewind Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 avand in vedere ca boom-ul muzicii rock a fost cu ceva timp in urma... si ca in ultimii 10-15 ani s-a cam invartit totul in jurul acelorasi concepte demult consacrate, care crezi ca este pasul urmator in muzica? te astepti la o reinventare in vreun fel a muzicii in general si a cantatului la chitara, in special?
Guest mkskcrew Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve . De ce ai ales sa canti in cadrul festivalului Cerbul de Aur ? De ce nu sustii un concert si canti doar 2 piese ?
Doctor X Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Intrebare in afara concursului: "Traiti domnu' Vai! Cand veti renunta la Ibanez si veti semna cu Fender?" Nota: Aceasta intrebare e o gluma. Orice asemanare cu intrebari serioase e pur intamplatoare.
Shadowfaxster Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) Daca profesorul tau n-ar fi fost Joe Satriani ci un simpli profesor de chitara de care nu a auzit o lume intreaga ai mai fi fost ce esti acum? Oare secretul a fost profesorul sau pur si simplu talentul? Edited September 3, 2009 by Shadowfaxster
Guest AlinMetallica Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ce cauti in tara asta de rahat ... just kidding Daca ai fi intr-un turneu prin Romania, ce trupa romaneasca ai alege pentru deschidere...? (M-am inspirat din faptul ca Maiden a ales Trooper)
Guest freemind Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve! as dori sa stiu dupa cat timp ce ai invatat sa canti la chitara ai intrat pe scena?
Guest sparks Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Buna Steve. Stiu ca ai inceput sa studiezi muzica si chitara de cand erai foarte mic. Ai mai avut timp liber si pentru perioada de copilarie?
ThinkBlue Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve, Pe site-ul tau, in clipul de prezentare al pedalei Jemini, mai apare un chitarist, destul de talentat, pe care, coincidenta, il cheama tot Steve. Exista vreo sansa sa va vedem impreuna intr-un concert in Romania?
Guest mihad Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Buna Steve.Talentul,munca si norocul sunt ingrediente importante in viata unui artist.Ce procent au avut fiecare dintre acestea in cariera ta si daca esti sau doresti sa te implici intr-un proiect de sustinere a tinerelor talente?
lowdusk Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut! Cand vei sustine un concert in tara noastra?
Cursedone Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) Salut Steve . De ce ai ales sa canti in cadrul festivalului Cerbul de Aur ? De ce nu sustii un concert si canti doar 2 piese ? asta vroiam sa zic si eu... ma rog salut, Steve. Care e chitara ta favorita din colectia ta? ce o face asa de buna sau de ce iti place asa de mult? Edited September 3, 2009 by Cursedone
marcel Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Steve, care e trupa sau artistul preferat din Romania? Si cum ti se par sarmalele cu mamaliga? Si te asteptam sa revii cu concerte serioase! al tau fan...porcul :@)
Catalin S. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Marcele, ce faci Marcele ? De ce nu citesti topicul ? Ia uite ce-am zis eu mai sus... Cunosti vreo trupa (rock) din Romania ? Dar vreun chitarist ? Multumesc.
Guest TheFly Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut Steve! Dupa o cariera indelungata marcata de realziari frumoase pe plan artistic, cat de greu sau de usor este sa ramai original, sa nu te repeti in ce compui, sa placi oamenilor de varste diferite si in acelasi timp sa traiesti din muzica la fel ca din orice profesie? Ce eforturi si sacrificii cere susccesul si ramanerea in top?
Guest blaad Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 hello Steve, Care-i chitaristul tau preferat??ce te inspira sa iti compui melodiile??
CiocanelBloodyCIocanel Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Intrebare in afara concursului: "Traiti domnu' Vai! Cand veti renunta la Ibanez si veti semna cu Fender?" Nota: Aceasta intrebare e o gluma. Orice asemanare cu intrebari serioase e pur intamplatoare. and Steve Vai replies: well, i'm considering an endorsement contract with Grosmann
Guest Abby Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hey Steve. In general un chitarist acorda muzicii primul loc. Pe locul doi se afla femeia, in caz ca nu e un flim bun la televozor . La tine cum stau lucrurile ? [ cheers, Abby abigailgatto@yahoo.com ]
ntt Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) Steve de ce ai renuntat la formula Billy Sheenan si Tony McAlpine?Te-am vazut in Detroit (let's build a church), parerea mea ca asta a fost apogeul tau ca formula instrumentisti. Nu au ce cauta viori in preajma timbrului chitarii tale. http://www.youtube.com/watch?v=7Og14OKnDj0 Edited September 3, 2009 by ntt
B-A-C-H Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ai multi fani in Romania - lucru pe care poate ti-l amintesti din 2000, cand ai cantat la Bucuresti. Posibilitatea realizarii in Europa a unui tour G 3 care sa includa si Romania este realizabila? Daca nu, de ce?
Raduxxxx Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ce te-a determinat sa te apuci de chitara si cum te-ai descurcat in primii ani? Banuiesc ca fiecare chitarist are unele probleme la inceput, de genul unii parintii, rude, prieteni care nu-ti apreciaza "pasiunea"; ce te-a facut sa te tii de chitara?
Guest Rayvann Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut, Steve! Începând cu anii '90 calculatoarele au jucat un rol important în producerea muzicii. Ai fost surprins de aceastã schimbare?
Recommended Posts