www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

B-A-C-H

Active Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    craiova

Other Information

  • Gear
    clasica

B-A-C-H's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Un adevarat titan, actorul replicilor memorabile, chiar cand avea roluri secundare: - In nemernicia mea, ca un caine turbat... - Nu trage, dom' Semaca, sunt eu, Lascarica! - Bumbac! Fereastra e deschisa: zboara! etc!!!
  2. Ai multi fani in Romania - lucru pe care poate ti-l amintesti din 2000, cand ai cantat la Bucuresti. Posibilitatea realizarii in Europa a unui tour G 3 care sa includa si Romania este realizabila? Daca nu, de ce?
  3. Grisha Goryachev canta Guajiras de Lucia
  4. Marius canta mai bine decat liderul actual. Si nu e singurul!
  5. Am vazut cativa chitaristi foarte buni pe acolo dar nici cu "al nostru" nu mi-e rusine! Succesuri!!
  6. Wrong. Asta cu Henric al VIII-lea e doar o legenda... faina, ce-i drept, dar lipsita de suport real. Baiatul era prea ocupat cu decapitarea muierilor ca sa mai compuna si muzichie. Bafta.
  7. Daca nu poti raspunde cererii, vezi-ti de treaba ta. Bafta.
  8. Un chitarist cu stil propriu este si cel din imagina alaturata. Pacat ca nu a avut timp sa faca mai mult..., poate altfel ar fi fost vazut Malmsteen
  9. B-A-C-H

    Judas Priest

    Judas Priest ruleaza Nu pot spune ca am o singura piesa favorita. Sau un singur album. Mi-a fost ciuda cand au cantat anul trecut la bulgari, iar eu nu am putut pleca la concert. Ce-i drept, acum vocea lui Rob e cam obosita , dar inca merita.
  10. Hai sa le adaug si eu: - o clasica docila si - o electrica nervoasa (Jackson JS 30 Kelly)... Prin urmare, 661/231.
  11. Trec si eu la inventar un Jackson JS30 Kelly - prima chitara electrica, cumparata cam acum 1 an, parca... E chiar o chitara prea buna pentru mine, daca am in vedere abilitatile mele reduse si timpul si mai redus pe care il pot dedica studiului... Stiti, desigur, ca se dezacordeaza greu (strings through body) si ca are un sunet taios si un grif "user friendly" . Totusi, ma bate gandul sa o tradez si sa o inlocuiesc cu o alta chitara, de calitate asemananatoare, dar care sa fie mai usoara. Nu de alta, dar la asta nu mai pot canta decat stand asezat, cu chitara pe genunchi. Complicatiile aparute dupa o fractura de clavicula nu imi permit sa stau mult timp in picioare cu o chitara "serioasa" atarnata de gat. Voi pune si ceva fotografii cu chitara - desi nu e nimic iesit din comun la ea, cunoasteti cu totii modelul.
  12. Nu trebuie sa sap Tu esti cel care nu a inteles Nu am spus ca Mangini nu e mare percutionist (observati ca evit cuvantul "tobosar", care poate avea conotatii peiorative). Am spus doar ca demonstratia aceea cu un kil de batai pe minut nu este un criteriu pentru a desemna cel mai mare... percutionist. Hai noroc.
  13. http://youtube.com/watch?v=lqAuuIDU2sw BB King si Gary Moore - the thrill is gone
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.