www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crembusti

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

crembusti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 12 mill Localitate: bucuresti Contact: 0771449322 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi M-audio venom este cumparat de pe thomann.de undeva prin 2012-2013 nu le-am folosit foarte mult. (http://m-audio.com/products/view/venom#.VTDwVPmUfn8) 700 ron Reloop keypad l-am cumparat prin 2013-2014 de la djsuperstore si l-am folosit pana acum.(http://www.reloop.com/reloop-keypad) - E foarte bun daca folosesti ableton - Sunt inca in garantie - Ableton lite 9 (are limita undeva la 8 canale ceea ce nu prea e amuzant) 500 ron
  2. crembusti

    Saxofonist

    salut maestre ... pai de unde esti ?
  3. OFFTOPIC tu faci diferenta intre blues si hard rock? stii daca scrii ca e hard rock s-ar putea sa gasesti mai repede un bassist pt ce vrei tu, decat unu care cauta blues ... nush daca ma intelegi... pace out !
  4. No Offense... exclus metalistilor !!! si pe bune nu postati chesti off-topic ca pe bune nu ma intereseaza parerea voastra indiferent de ce ziceti ... Salut suntem 2 tipi momentan e trupa in formare sunt eu (chitarist) si vocalul ...avem nevoie teoretic de basist si tobosar ...dar daca stii sa canti la vrun alt instrument si crezi ca poti face fata incercam orice Acum sa trecem la chestiile obligatori ... instrument si amp ... daca nu ai amp nu e bai ma pot ocupa eu dar nu garantez un sunet calumea (nu prost doar nu calumea)... minim 3 ani experienta cu un instrument, adica sa stii sa canti si sa nu trebuiasca sa iti arat eu ce trebuie sa faci ... imaginatie foarte multa .... daca esti vrei sa faci parte din trupa trebuie sa hang-uiesti cu noi ... daca nu iti place de noi nu inteleg dc ai vrea sa fii in trupa ... noi cantam funk blues chesti de genu dar adaptate la timpurile noastre ...nu te gandi la o chestie futuristica ...termenu potrivit e old school ...dar cu gust ... cred ca ne incadram undeva cu : hendrix, pearl jam, eric clapton , stevie wonder , james brown , chuck berry ... si cand suntem prea beti exploited e o gluma suntem din bucuresti sala avem, nu o platim dar trebuie sa contribuim la adaptarea ei ...un cinel , o bere , daca strici ceva contribuim cu toti ...chesti de genu daca ai nevoie de ceva contribuim cu toti... like a family p.s. lasam regulile cu TREBUIE sa fim la sala si cacaturi de genu ca iti taie tot chefu si numai ai inspiratie... daca nu ai chef sa vii spui frate nu am chef sa vin nimeni nu o sa te judece pt ca toti trecem prin asta si ni se pare bullshit !!! so we need a funk soul brother
  5. le dai doar inpreuna ... ca m-ar interesa cabinetu ?
  6. si oameni de pe rgc tot nu se schimba ...bro ia spunemi te intereseaza ceva funk? da-mi pm daca iti place ideea
  7. bro te intereseaza ideea de funk? inveti multe chesti noi la tobe care sa te ajute pe vitor
  8. ) tare ... dar la noi e naspa ca lumea nu se omoara cu funku ... app si clapari sunt bine veniti pe aici
  9. asta e o dovada cat de greu se gaseste un tobar
  10. deci uite asa ... cautam un tobosar (de preferinta mexican) sa fie cu capu pe umeri si sa ii placa sa se distreze ... nu caut oameni diseperati dupa scena sau dupa faptul de a canta si a se da mare .... caut un gagiu relaxat care sa poata sa bata funk la tobe si sa aibe atitudine .... Ven hermano en la batería, para hacer avanzar al mundo! pace out!
  11. esti foarte simpatic ... dar chiar nu m-am prins ....
  12. weed need people deci sariti ... bassist a aparut deci cine mai are scule pe acasa si vrea sa se alature e bine venit ... keep it funk !!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.