denis_symbiotic Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Am ramas destul de surprins! http://www.metalhead.ro/stiri/Rotting_Chri...s-aid-59662-l-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Imi retrag toate cuvintele urate care le-am sous despre domnul Gorsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Formatia Rotting Christ nu va mai concerta in Malaezia luna aceasta, asa cum fusese anuntat. Naspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Stiam ca ia facut Grosmann o chitara lui Sakis Tolis, dar probabil ca a fost mult mult mai atent la detalii, la chitara aceasta. Sa speram ca Grosmann va incepe sa faca o medie mult mai mare de chitari super ok . P.s. nu am nimic cu Grosmann. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Mi-a spus si mie personal(same pics), s-ar putea si Wayne Findlay din MSG sa renunte la Dean si sa faca la Grosmann, so nu se stie. Interesant oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloby Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Ma bucur. Promovam produsele de calitate, de altfel foarte rare, de la noi din tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Am ramas destul de surprins!http://www.metalhead.ro/stiri/Rotting_Chri...s-aid-59662-l-1 http://metalzone.gr/articles.php?action=de...276&lang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Nu RC, doar Sakis. Chitara arata si suna exact cum trebuie pentru genul respectiv. [Desi mie nu imi place de nici o culare cum suna ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycagon Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Nu RC, doar Sakis. Chitara arata si suna exact cum trebuie pentru genul respectiv. [Desi mie nu imi place de nici o culare cum suna ] Adevarat. Chitara arata bine. Ramane de vazut cum o sa sune. Banuiesc ca la experienta lui Sakis nu ar canta pe un jaf de chitara, deci chitara ar trebui sa sune foarte bine. Dar pana la proba contrarie, sa ii dam gir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monk90222 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 hmmm nu mai stiu exact cand... dar auzisem ca ori pe 23 ori pe 29 aprilie Rotting christ va sustine un concert in Cluj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Va sustine ? Cand ? Ieri ? Sau acum 4 zile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Am ramas destul de surprins!http://www.metalhead.ro/stiri/Rotting_Chri...s-aid-59662-l-1 Si cat le plateste Grsosmann ?ca de obicei se dau ceva banuti ca sa promovezi o firma , sau la intelegere le platesti productia unui CD sau publicitatea /promovarea trupei-artistului cheltuielile unui turneu sau alte intelegeri . Asa pe gratis nu-i prost nimeni sa-ti promoveze produsele. Nu stiu daca merita aceasta cheltuiala. Dar ii uram succes firmei Grosmann sa aiba noroc in afaceri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Si cat le plateste Grsosmann ?ca de obicei se dau ceva banuti ca sa promovezi o firma , sau la intelegere le platesti productia unui CD sau publicitatea /promovarea trupei-artistului cheltuielile unui turneu sau alte intelegeri .Asa pe gratis nu-i prost nimeni sa-ti promoveze produsele. Nu stiu daca merita aceasta cheltuiala. Dar ii uram succes firmei Grosmann sa aiba noroc in afaceri. Si asta ne intereseaza pe noi pentru ca ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited) Si asta ne intereseaza pe noi pentru ca ... ? Cum fiecare vorbeste in numele lui, tu vorbesti in numele tau cu 'noi'? 'Noi, casa regala...' Sa ne traiesti maiestate! Edited April 30, 2009 by Faust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Si asta ne intereseaza pe noi pentru ca ... ? ne intereseaza mult mai mult decat 3000 din posturile tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited) domnul slow migration se referea la "ce ne intereseaza pe noi -cat plateste Grosmann-" nu? important e ca se intampla ce se intampla cititi cu mai multa atentie Edited April 30, 2009 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 domnul slow migration se referea la "ce ne intereseaza pe noi -cat plateste Grosmann-" nu? important e ca se intampla ce se intampla cititi cu mai multa atentie Multumesc dani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Si asta ne intereseaza pe noi pentru ca ... ? De exemplu pentru ca vrem sa stim si noi cat sa-i cerem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 pai cat... dupa trupa si valoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts