www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Feedback despre cumparatori/vanzatori


felix
 Share

Recommended Posts

Sa actualizez și eu lista de cumpãrãtori/vânzãtori de încredere: midnight rider, leo2pop, alexyz, Musaro Adriano, gombotz, Falling_into_infinity, guitarsarpe, malaianu mihai, gibsonman, George, Blackthorn, CulBoji, freelancer, boc, longobarza.

 

Pânã acum n-am avut surprize neplãcute. :)

Link to comment
Share on other sites

Oameni buni: SLOW MIGRATION & THE HUBA HUBA'S; Les Paul 1960; Joe Satriani.

-cu primii doi m-am intalnit acum ceva timp, foarte de treaba oamenii.

-cu "Joe" am impins cu telefoane un colet de la sediul curierului pana la mine acasa(distanta de 5 min cu masina, o zi a durat drumul Timisoara-Bucuresti, si vre-o 5 restu).

Link to comment
Share on other sites

Azi ( 10 oct. 2008) am cumparat o chitara marca Takamine si un cablu Vox, de la MC MUSIC. Multumesc public si sunt placut impresionat de Calin Ilie si de intreaga sa echipa. Pe langa sediul si depozitul, care arata la standarde adevarate, locuind si in Suedia am idee de magazinele de profil din intreaga Europa, pe langa felul deosebit si elegant de a face afaceri cu instrumente si echipamente muzicale, aceasta echipa stie sa aibe rabdare, sa iti puna la dispozitie tot ceea ce ceri, fara aberanta expresie " va rog sa nu o acordati ca se strica" sau "alta nu mai avem, e singura" sau atatea aberatii auzite de-a lungul anilor... la standurile din mag. Muzica (Proel, Zapada, Senia, sau alti dubiosi din incinta...). Ti se ofera, un scaun, un amp. performant. Esti servit cu o cafea, cu apa minerala. Ti se recomanda, ti se da garantie, dar cel mai important mi se pare sentimentul de siguranta si seriozitate cu care am plecat de acolo. Este primul magazin profesionist de profil pe care il gasesc dupa vreo 22 de ani de stat pe scena, atat ca actor, cat si ca muzicant, in Romania. Desi a aparut cumplit de tarziu si la noi....in sfarsit bine ca a aparut, piata echipamentelor si a instrumentelor are de acum un sprijin serios in Romania prin Calin Ilie, el insusi pe langa comerciant, om de muzica si instrumentist.

Ca sa nu existe dubii, nu am actiuni la firma MC MUSIC, nu am amicitii sau colaborari cu echipa MC MUSIC!

Multumesc Calin Ilie, Mr. Jackson, si intregii echipe de acolo, si mai ales lui Cristi Gram, cel care inca odata isi demonstreaza calitatile de artist profesionist si care cu generozitate ma (si mi-a) recomandat acestei firme de mare viitor!

Edited by Atelierul
Link to comment
Share on other sites

Guest Rayvann

Am vrut sa cumpar un stompbox, am primit pedala acasa in provincie sa o incerc, am platit si am fost multumit.

Am primit si o mica amintire.

Multumesc lui Doctor X pentru Bad Monkey, cablu, corzi si multa seriozitate :) .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Evitati sa faceti afaceri cu userul VOMITAL. S-ar putea sa luati teapa asa cum am luat eu de la dansul. Urma sa facem un schimb, pachetul meu a ajuns in 3 zile la el, pachetul lui nu a ajuns nici dupa o luna jumate ( ba e adresa gresita, ba ca nu merge nu stiu ce pedala si sa mai trimit ceva, ba ca "azi le-am trimis, ajung imediat etc"). Nu stiu daca postez unde trebuie sau daca e alta modalitate de a atentiona ceilalti useri. Credeam ca pe forumul asta sunt oameni mai de calitate pentru care cuvantul dat inseamna ceva.

Edited by cristeadnl
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am cumparat un Fender Champ 600 de la Red si totul a mers ca la carte. Ampul era exact in starea in care era prezentat in post (foarta buna) si el a fost foarte prompt atat pe forum cat si in ceea ce priveste tranzactia propriu zisa. As mai cumpara de el fara nici o ezitare :)

Link to comment
Share on other sites

numai cuvinte de lauda la adresa lui "dudu". am cumparat recent de la el o chitara(mai precis tokaiul ls150), tranzactia fiind una ce depasea 1000E. desi il stiu de ceva vreme, mi s-a confirmat inca o data, cu varf si indesat ca e extrem de serios, foarte precis in descriere(uneori chiar exgareat...hahaha), punctual, atent la la toate detaliile....ce mai, as putea continua mult si bine. m-a sunat sa-i confirm "primirea" chitarei, dupa care m-a sunat si a doua si a treia zi sa vada daca sunt multumit.

 

concluzie: nu exista(cel putin din cate imi aduc aminte)ceva care sa se fi putut face mai bine in toata treaba asta.

 

as repeta treaba fara sa ezit oricand, fara nici o indoiala

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Mariusescu

Una bucata Schecter C-1 cumparata cu succes de la Vladsteen. Un plus de la mine pentru totul (mai ales pentru rabdare si seriozitate).

:)

:)

Edited by Mariusescu
Link to comment
Share on other sites

Salut tuturor. Tocmai mi-am luat teapa acu recent acu vreo 2 saptamani de la un tip iulian, username 77iulian, nu prea stiu mai nimic de tip stiu doar ca-l cheama iulian, e din bucuresti si canta cu fosta tipa de la Hiq din spusele lui. Mi-a vandut un pod 2.0 si un pedalier la 500ron iar cand le-am pornit acasa totu parea ok.. dupa 10-15 min.. se reseteaza procesoru,ori se bloca :) , tipu baga vrajeli ca poate e nush ce baterie de prin el ca a schimbato el mai demult... bun.. il trimit la reparat ca n-aveam de ales la care imi zice tipu ca plateste el reparatia blabla.. dupa care nu mi-a mai raspuns la tel. Il trimit la reparat la service la guitar shop, dupaia ajunge la service la avaudiosys la care imi zice tipu de acolo ca ma costa 380ron reparatia(e fututa placa de baza..numa constatarea asta ma costa 100ron! :|) :):) acu tipu nu mai raspunde la telefon si bafta.. asa mi-am luat teapa cu un procesor f***t..(scuzati-mi expresia dar chair nu prea ai cum sa nu ai nervi la asa ceva....). Tipu mai vrea sa mai vanda cateva chestii.. deci eu va spun ce mi s-a intamplat mie... va sfatuiesc sa nu cumparati de la el sa mai luati si voi vreo teapa.

Edited by Exodus
Link to comment
Share on other sites

Ce mi-a raspuns cand i-am zis ca nu se fac faze dinastea:

"asculta bai ***** cu ochi:1.tu nu vb asa cu mine pt k esti un mic labagiu si atat.2.procesorul era ok,asa cum stiam io k e,mai mult nu ma intereseaza.3.dak tot te crezi asa destept,de ce nu l-ai probat cand ai venit sa-l iei?ti l-am bagat io,cu forta,pe gat?4.si pt k esti un bulangiu,cu mare placere! :) " tot eu sunt bulangiu...:)

Edited by Exodus
Link to comment
Share on other sites

Pot sa aprob a venit cu effectu la mine initial am crezut ca e sensibil la tensiune fiind model american , din contra pe un regulator de tensiune lafel facea si asta exact in aceas zi cand la primit baiatu. (am avut si eu pod2.0)

 

Iar cu un raspuns de genu eu vas sfatui sa nu cumparati de la persoana respectiva.

 

Numai bine

Link to comment
Share on other sites

yesterdays=a dat anunt ca vinde un rockcase cu 110e si dupa trei zile la rand de cautari din partea mea (si pm si mess) in care ii comunicam ca ii accept conditiile, inclusiv plata transportului pana in bucuresti, ma anunta ca are client cu 149e (cat costa de nou la thomann!). judecati si singuri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.