www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
  OntZ said:
vad cumva un boss ce-1 acolo? :)

Daaaa, e comoara mea. Nici nu pot sa-ti inchipui cum am facut rost de el, a fost o minune!

Daca ma crezi, mai are si acum folia protectoare.

E ca si nou, si are aproape 30 de ani!

ilun said:
in ce amp bagi toate alea?! :) ...a si, cum ii eq-ul ala mxr?

Despre amp:

Nu am vrut sa zic nimic deocamdata, dar daca tot ai intrebat, hai sa zic: de cateva zile ma bucur de sprijinul unei firme germane numita Vintage Amp (as putea sa zic ca sunt endorser, insa o sa vorbim alta data despre cum merge treba cu endorsementul).

Cel care le construieste este Jürgen Rath, un tip deosebit de misto si priceput, care a lucrat si lucreaza numai pentru "heroes" cum ar fi Blackmore si multi altii.

Mi-a facut o statie unicat, un combo de 60w. Tot el a facut si conceptul pedal board-ului, urmeaza acum sa mi-l construiasca.

Sunt foarte bucuros ca ma ajuta cu tot ce am nevoie, avand in vedere ca nu lucreaza pentru publicul larg. Statia este incredibila, o sa-i fac si un review in curand.

Despre EQ:

Am avut EQ-ul "normal" de la MXR, insa i l-am facut cadou in vara prietenului meu Andrei Balasa, cu ocazia implinirii varstei de 13 ani. Cand m-am intors in Germania am vrut sa-mi iau altul la fel, insa trebuia sa astept cam 3 saptamani. Deoarece EQ-ul KFK era direct disponibil, l-am incercat, mi-a placut si l-am luat pe loc. Nu e nicio diferenta intre ele, sunt foarte bune ambele. KFK are 2 iesiri, dar nu cred ca o sa am vreodata nevoie de acest feature.

Eu m-am obisnuit inca de la inceput sa cant cu EQ, mi-am dat repede seama ce diferenta e intre un sound normal si unul cu EQ. Dupa parerea mea, orice efect sau statie ai avea, nu suna c**os fara un EQ, abia atunci isi da drumul si arata tot ce poate.

Posted
  Killahead said:
Daaaa, e comoara mea. Nici nu pot sa-ti inchipui cum am facut rost de el, a fost o minune!

Daca ma crezi, mai are si acum folia protectoare.

E ca si nou, si are aproape 30 de ani!

cred ca te-ai dat baldabac peste cap pana l-ai gasit :) ce minunate erau pedalele pe vremea aia.....

ontopic:

post-4550-1195589414_thumb.jpg

chitara maestrului, si chitara studentului :)

Posted

@Ontz "cred ca te-ai dat baldabac peste cap pana l-ai gasit"

E foarte offtopic, insa trebuie sa-ti povestesc cum am facut rost de el.

In anul 1992 (!) mi-a spus un cunoscut din Resita (Costi Iorga il stie, e vorba de Rocco) ca a primit niste scule din Germania si vrea sa le vanda, sa vin sa vad daca ma intereseaza ceva. Vorba lunga saracie: printre ele era si acest efect, care evident nu stiam pe atunci cat valoreaza. Am cantat ceva timp pe el, apoi am trecut pe alte scule si l-am pierdut din vedere. Dupa ce a stat 10 ani in lada mea cu scule, am zis sa-l incerc, ca sa vad daca mai functioneaza. M-a dat pe spate, evident. Si inca ceva: de cand cu ebay-ul am aflat cat valoreaza jucaria!

@Teckus

Nu, Mr. Hector e bine-mersi! E un amp care imi place foarte mult si sunt foarte bucuros ca l-am cumparat, insa nu puteam sa renunt la oferta asta poate unica.

@Ilun

Chiar te-ai uitat? Tare! Nu credeam ca se uita cineva la ce scriu eu acolo. Thanks!

Posted

OK, o chitara, ceva? :)

In fiecare zi, cand vad post nou la threadul asta, imi canta inima, mai vad o chitara...ceva. :)

Cand colo, tot despre statii vorbiti.

Guest Adriani
Posted
  Dimitriyus said:
Frumoasa colectie! Sa fie iubite cu placere. :)

Sar'na !

Guest deadlok
Posted (edited)
  Cosu said:
2) De ce este o banda neagra peste dozele chitarelor din dreapta? Are si alt rol decat cosmetic?

Dimebag Darrel folosea banda adeziva pe marginea dozelor pentru a nu agata in ele corzile cand abuza Floydul... Posibil si aici sa fie la fel.

Edited by deadlok
Guest MrJackson
Posted

Adi, daca vrei sa vinzi RGT320-u sa-mi dai un telefon :)

Guest Adriani
Posted (edited)
  deadlok said:
Dimebag Darrel folosea banda adeziva pe marginea dozelor pentru a nu agata in ele corzile cand abuza Floydul... Posibil si aici sa fie la fel.
Cam asa ceva. Ma trezesc mai tot timpul cu prima coarda agatzata de doza. E stresant ca la "main guitar" sa-ti faca fitze in concert, asadar am hotarat sa-mi pun scotch.
  MrJackson said:
Adi, daca vrei sa vinzi RGT320-u sa-mi dai un telefon B)
Domnu' Jackson, am pus poza respectiva ptr ca am vazut topicu' cu pricina si nu ptr ca as vinde ceva.In plus Dvs beneficiati de super discount d la firma. Parerea mea...Cele bune ! ;)
  Cosu said:
Impresionanta colectie de chitare Ibanez :) Am doua nelamuriri :1) Ce model este basul acela? (in poza nu se distinge mare lucru)2) De ce este o banda neagra peste dozele chitarelor din dreapta? Are si alt rol decat cosmetic?
SR 506. Cel mai bun bas pe care l-am avut ! Suna bestial si super echilibrat ptr fiecare coarda in parte. Nerecomandat ptr slap, recomandat ptr Jaco's addicted fans.Rolul cosmetic e ptr Andreea Balan... sau Banica.( si ptr el...si ptr ea) :(
  Johnny I said:
i'll go for the Universe
Si io la fel ! :)
  Matei said:
Sa-ti traiasca...ce mult sunt dragele de ele.
Bigamismul salveava RomaniK ! :) Edited by Adriani
Guest Adriani
Posted
  felix said:
ma jur ca e ultima :)

Ceva imi spune ca nu-i asa. :) Cunosc povestea asta. E boala, frate ! :)

Guest Adriani
Posted
  felix said:
daca stau bine sa ma gandesc... nu mi-ar strica un tele :)

Nice gear Adi :) ... pui la bataie si o poza cu restul sculelor? (amp-uri, pedale)

Multumesc, sigur ca da. In curand va fi gata noul meu site www.manolovici.ro, cu info. diverse, inclusiv cu o rubrica gear. Mai ai putintica rabdare. :)

Guest MrJackson
Posted (edited)
  Adriani said:
Domnu' Jackson, am pus poza respectiva ptr ca am vazut topicu' cu pricina si nu ptr ca as vinde ceva.

Ziceam si eu asa... pe viitor. Intotdeauna prefer una cantata :)

Edited by MrJackson
Posted
  lukeblue said:
Fain stratul,bun,bun... dar daca nu iti iei si un tele negru ca sa se asorteze cu restul nu ai rezolvat nimic :)B):):) .

cred ca as merge mai degraba pe un tele crem, mexican la care o sa fac upgrade de neck american cand o sa imi permit... faza e ca stratul asta, comparativ cu un strat mexican tot cu maple neck nu suna la fel de spart deci nu prea pot sa obtin un ton apropiat de tele cu el. :(

Guest costi iorga
Posted

Sau asta?

post-5156-1196141080_thumb.jpg :)

:)

A propos, Relu, unde-ti tii chitara? La cabana? :)

Posted
  art vandalay said:
Update:

post-972-1196108314_thumb.jpg

chitara din spatele cutiei ce e?