Guest _Theo_ Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 umm...dc nu iti iei un gibson? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Super misto tokai-ul ala, cat a costat? Apropo, felix, ce de pedale, parca mai demult faceai cu mare pasiune apologia procesoarelor, ce te-a facut sa te razgandesti? Nu pot sa spun cat a costat Tokaiul, e strict confidential. Pedalierul l-am facut ca sa nu ma mai car cu GT8 la fiecare repetitie. Fi sigur ca daca o sa apara GT9 sau GT10 sau cine stie ce naiba de la Boss, o sa imi iau in continuare procesor. Intamplarea face ca pedalierul sa sune chiar bine cu toate ca l-am facut asa, mai mult in necunostinta de cauza ca nu am avut unde sa testez pedalele pe care le-am luat de pe ebay. umm...dc nu iti iei un gibson? :-? Pentru ca un Gibson LP Standard lefthand nou sare de 3000$ si nu imi permit. Muzica pentru mine este momentan un hobby si nu o afacere. Si sincer, am 2 chitari care se apropie foarte mult calitativ de un Gibson. Probabil ca intr-o buna zi, o sa am si un Gibson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 haha pai ziceai ca avantajul procesoarelor e ca nu te mai cari cu pedalele.. dar in fine De sunat, or suna sau nu mai bine pedalele, insa cert e ca sunt mult mai distractive decat un procesor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 haha pai ziceai ca avantajul procesoarelor e ca nu te mai cari cu pedalele.. dar in fine N-ai inteles ce am vrut sa zic. Ideea e ca pedalele le las la sala de repetitii si GT8 il folosesc acasa. Oricum, avand in vedere ca pe amp am 2 canale de distorsiune si un clean, e posibil ca in curand sa folosesc amp-ul si atat. Nu ma refer la cum suna... multe efecte le poti obtine usor pe procesor iar pe pedale, numai cu o investitie serioasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Super misto tokai-ul ala, cat a costat? N-o sa-ti vina sa crezi. I'm the man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Jucarii, jucarii Edited November 11, 2006 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Da parca ziceai ca libanezu nu e al tau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 rupe ibanezu ala, ma ia cu bale cand il vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 rupe ibanezu ala, ma ia cu bale cand il vad Nu-i chiar asa, eu is putin dezamagit, in nici un caz nu merita 2500 Euro.(mai multe intr-un review viitor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Nu-i chiar asa, eu is putin dezamagit, in nici un caz nu merita 2500 Euro.(mai multe intr-un review viitor) mi-ai spulberat un vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Oki man... abia astept recenzia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 me three!!!!! ca si mie imi curgeau balele dupa ibz rgt320 qbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 la banii aia sunt convins ca sunt altele mai faine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Da arata bine .... pacat ca are floyd ... SI eu as fi foarte curios sa vad cum suna un Ibanez la 2500 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) la banii aia sunt convins ca sunt altele mai faine. Sigur... Da arata bine .... pacat ca are floyd ... SI eu as fi foarte curios sa vad cum suna un Ibanez la 2500 euro. Fara c.o.a.i.e. si la rece si amplificata, am crezut ca-i de la corzi le-am schimbat si se vede diferenta dar nu-i nimic sa ma dea pe spate. Jacksonul de 500 Euro suna mai plin cu mai multa forta si la rece, mai ales amplificat. La finisaj ii impecabila , n-am ce zice, nu i-am gasit nici un defect, dar sunt chitari care nu costa atitia bani si sunt finisate la fel. Nu ma prea dau eu in vant dupa Ibanez dar din ce-am vazut pe net la modelul asta visam, imi ziceam: "daca vreodata ibanez atunci asta-i" acum dupa ce am pus mana pe el nu mai zic nimic. Oricum ii o chitara buna se vede "pur sangele" din ea numai ca pe mine nu m-a "lovit" cum ma asteptam. Edited November 11, 2006 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Degeaba fratzilor... ce-am eu nu aveti nici unul ... don't mind me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Degeaba fratzilor... ce-am eu nu aveti nici unul ... don't mind me... nu esti singurul care se ocupa cu d-astea ... pune poza cu toata chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 nu esti singurul care se ocupa cu d-astea ... pune poza cu toata chitara a zis-o in gluma, de ce te iei de om? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 nu m-am luat de el, relax.... eu sunt curios sa vad toata chitara pentru ca presimt ca e ceva homemade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 e clar home-made, nici nu trebuia sa mai ceri confirmarea, se vede clar in poze si in post Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 e clar home-made, nici nu trebuia sa mai ceri confirmarea, se vede clar in poze si in post care poze?... ca eu vad doar spatele unui headstock.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 nu m-am luat de el, relax.... eu sunt curios sa vad toata chitara pentru ca presimt ca e ceva homemade de data asta nu. just my good-old "blue-arts" de 60-si-ceva de euro de pe ebay.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 (edited) care poze?... ca eu vad doar spatele unui headstock.... scuze, poza.....dar totusi, fake-ul e prea grosolan sa nu iti dai seama Edited November 13, 2006 by p_aciulea Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 scuze, poza.....dar totusi, fake-ul e prea grosolan sa nu iti dai seama am spus mai sus... credeam ca e ceva home-made si eram curios sa vad cum arata chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 toma!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 I like pedals Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 I like pedals asta-i reclama la Boss mai bine pune poza cu zebrele Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 asta-i reclama la Boss mai bine pune poza cu zebrele Hehe, SD JB&Jazz zebra, sa vad cum fac rost de un Rockcase pt toate pedalele astea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adriani Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Sigur... Fara c.o.a.i.e. si la rece si amplificata, am crezut ca-i de la corzi le-am schimbat si se vede diferenta dar nu-i nimic sa ma dea pe spate. Jacksonul de 500 Euro suna mai plin cu mai multa forta si la rece, mai ales amplificat. La finisaj ii impecabila , n-am ce zice, nu i-am gasit nici un defect, dar sunt chitari care nu costa atitia bani si sunt finisate la fel. Nu ma prea dau eu in vant dupa Ibanez dar din ce-am vazut pe net la modelul asta visam, imi ziceam: "daca vreodata ibanez atunci asta-i" acum dupa ce am pus mana pe el nu mai zic nimic. Oricum ii o chitara buna se vede "pur sangele" din ea numai ca pe mine nu m-a "lovit" cum ma asteptam. Un sfat, daca-mi permiti: schimba-i doza de bridge cu un Di Marzio original. Se schimba treaba si lemnul se pune in valoare cu adevarat. (...mai depinde si ce gen muzical canti). In ceea ce priveste pretul, intradevar ai dat cam mult ! De unde ai achizitionat-o ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Hehe, SD JB&Jazz zebra, sa vad cum fac rost de un Rockcase pt toate pedalele astea... Wow ... la tine parca ar fi magazin de desfacere ... mai lipseste sa spui ca ai si cate 2-3 bucati si gata ... Iti apreciez pasiunea ... pe care de fapt o impartasesc si eu , unii colectioneaza timbre ( pe care nu le folosesc niciodata) , altii masini .. si unii colectioneaza echipament muzical , in cazul nostru pedale . O intrebare totusi .. tot lantul ala de pedale nu iti strica din sunet ( adica paraziti, zgomot, sunet dubios etc). Si acum sa pun si eu o poza cu o parte din visul meu , cealalta parte vine mai greu ... e mai speciala si se fac putine. Puteti ghici ce o sa intre in acel case ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts