Guest nothin Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pai haaai . lasi lumea in suspans aici
Guest Ildest Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Chiar ... lasi lumea in suspans .... vrem sa iti vedem jucaria .....
Guest MrJackson Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Eu in continuare sunt fan Jackson.. dar asta nu inseamna ca mi-as cumpara unu. In schimb o sa imi fac un custom care sa arate a Jackson. Cu feature-uri mai bune si mai ieftin...
teckus Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Acum de o juma' de ora a ajuns(din CJ). Atat va pot spune suna de intepenesti Mai multe mai incolo s-o mai sap putin. Poze n-am deocamdata dar ii exact ca si asta: (poza ii luata de pe net)
Cosu Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Acum de o juma' de ora a ajuns(din CJ). Atat va pot spune suna de intepenesti Mai multe mai incolo s-o mai sap putin. Poze n-am deocamdata dar ii exact ca si asta: (poza ii luata de pe net) Omule esti un barosan! Sa o stapanesti sanatos! Daca nu sunt prea indiscret cati marafeti a facut tigroaica asta japoneza?
felix Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 lopata cu pedale (mersi fain lu' george pt. ea) si bucuria mea verde ...ibanez TS-9 cu cine trebuie sa ma culc ca sa vinzi TS-9-le ?
teckus Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ....tigroaica asta japoneza? Ii japoneza? Am intrat in panica cand am vazut pe spate pe chei scris "Made in Japan" si nu Gotoh. Nu ma pot abtineeeeeee sunaaaaaaa de mori incettttttt. Ibanezul ala(RGT, la care am pus poze mai sus) suna ca o balalaica ruseasca cu sarma in loc de corzi pe langa asta
Guest MrJackson Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ma tu ai castigat la loterie sau ai spart vreo banca ? Serios acuma, sa o canti cu maxima sanatate. Felicitari pentru achizitie!
malex Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 (edited) Nu ma pot abtineeeeeee sunaaaaaaa de mori incettttttt. hahahahaha......welcome to the club da fratzie, ti-ai luat chitara nenica.... dar fii atent, aia este hotrodded, nu te astepta la versatilitate.....aia e FOR ROCK BROTHER s-o stapanesti sanatos PS comentariu (la spritz ): ma uit la ESP si constat - asta si-a luat o curva io o doamna; pai p*zda masii, cica fiecare dupa varsta ..... da' tare m-as da si la curva lui PPS auzi mah? lasa dreaq hiba.....chiba.....liba.......ptiuuuuuuuuuuuuu.....i-ba-ne-zu-ri-le (na, c-am nimerit-o ) alea Edited November 17, 2006 by malex
man1ak Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 PPS auzi mah? lasa dreaq hiba.....chiba.....liba.......ptiuuuuuuuuuuuuu.....i-ba-ne-zu-ri-le (na, c-am nimerit-o ) alea Ia cu apa...
Alex_Strat69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Da ! Asa treaba chiar merita sa o canti sanatos . Is curios cat a costat !!!
malex Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ia cu apa... meiniacule, sezi bland mah, ca aici vorbim de scule mah.... bun si SeZeul ala a lu matale, da...... aidi, stii? nu te-ntinde
man1ak Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 meiniacule, sezi bland mah, ca aici vorbim de scule mah.... bun si SeZeul ala a lu matale, da...... aidi, stii? nu te-ntinde ti-a revenit dictia? vezi ca face bine apa (putina)?
teckus Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 (edited) Poze reale Tawny si Gina Gina Uite si un sample de sunet cu Gina[semnal scos din line out-ul ampului si ca efecte numai pedalele (fara zoom) pe canalul de clean cu gainu pe la ora 9 (25%)] esp_sample1.mp3 Aceleasi setari dar prin canalul de drive(od1) cu gainul 25% esp_sample2.mp3 Edited November 19, 2006 by teckus
Cosu Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Fain de tot! PS: nu mai tine boxe mari langa TV ca te trezesti cu curcubeu pe el
Guest black_danny Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 eu nu am chitara ...momentan vreau sa imi iau chitara electrica.ce m-ati sfatui sa aleg?dispun de vreo 5 mil
Guest EPSYLON_CURSE Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Grosmann strat nature sau Grosmann II. uita-te aici www.grosmann.ro
Guest Cipri Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 am si eu o Hora ... cu e doze, 2 simple una dubla, o sa ii mia -pun una dubla d e ibanez sa fie umpic mai agresiva:P si am un tube overdrive de behringer .. cant de vreo 3 luni scuzati editarea textuala am o tastatura ciunga rau ) si pune space cand vre a
Guest Baumwolle Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 scuzati editarea textuala am o tastatura ciunga rau ) si pune space cand vre a Asa o fi, dar avem bun simt, nu?
estebe Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 care-i legatura cu bunu simt ca eu nu m-am prins...
EADGBE Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 care-i legatura cu bunu simt ca eu nu m-am prins... +1
Guest Baumwolle Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Chiar vrei sa-ti spun? Sunt de parere ca felul in care scrii pe net te reprezinta. Si tastatura mea este fitoasa la capitolul "space" si cu toate acestea nu ma vedeti scriind cu picioarele...
estebe Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ionele, pai asta-i motiv suficient sa faci omu nesimtit? Mai ales ca isi cere omu scuze si explica motivul...Ma da rapid esti in a emite judecati de valoare... @Cipri: sa le folosesti sanatos.
Cosu Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Nu mai fiti nervosi ca va stresati si dupa aia vi se face rau
Mr.Fritz Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Da este o chitara cu adevarat speciala inca odata maestrul Eddy Van Hallen a venit cu o ghidusie de a lui
Guest Steven Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 (edited) Nu stiu cu ce ghidusie a venit "Eddy Van Hallen", insa stiu sigur ca Edward (Eddie) Lodewijk Van Halen a venit cu multe ghidusii... Apropo..frumoasa chitara!Sa o stapanesti sanatos!! Edited November 20, 2006 by Steven
barbarossa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 da i aia luata de la art? k nu vad sa scrie "special". sau ti-ai luat "americanca"?
Guest MrJackson Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 J.Craft ruuullllzzzzz!!! Bravo Art! Sa o stapanesti sanatos...
Recommended Posts