midnight rider Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Duminica 18 decembrie,ultimul concert Midnight Express din acest an,membrii cu drept de vot (mai mult de 5 posturi)au intrarea libera,cei interesati sa-mi dea PM,si vor fi trecuti pe lista de invitati,oricat de multi ar fi,totusi sa nu depaseasca 1000,ca atunci il mutam la polivalenta Va spun dinainte sa nu ma mascariti,dar voi avea foi cu textele,fiindca se inregistreaza,si nu vreau sa refac vocea pt ca am uitat vreun vers.Sperca dupa inregistrarea asta o sa fie material destul pt albumul live pe care vrem sa-l scoatem. Raul si Adi vor sa-si aduca toate clapele,respectiv tobele,asa ca am sa cant de la prima masa,ca numa toba ocupa toata scena de la big mamou va astept Am uitat....ce ora credeti ca ar fi potrivita pt.incepere,ca e Duminica? Edited December 10, 2005 by midnight rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 pai depinde cat va dura.ar fi bine sa putem prinde mijloace de transport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Mda... de preferabil ar fi sa prindem niste mijloace de transport. Eu daca nu am cu ce sa plec nu prea am cum sa ajung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Si eu vin. I can't miss this Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 I shall be there! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 pai depinde cat va dura.ar fi bine sa putem prinde mijloace de transport. Lasati-o ba dreacu.. adica omul se ofera sa va bage gratis la concert si voi faceti mofturi ca daca nu prindeti troleu.. sa fim seriosi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Eu vreau sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 midnight rider, vin si eu! [azi am reusit o noua perfomanta. am ratat toate (4) concertele pe care le asteptam de ceva vreme. e drept ca se suprapuneau, dar la unul din ele era musai sa merg. long-term planning sucks] Am uitat....ce ora credeti ca ar fi potrivita pt.incepere,ca e Duminica? mai bine ii intrebi pe cei din mamou. sa nu fie 'prea devreme' pentru ei. s-au mai vazut cazuri.. bafta multa la carat scule si multumim de invitatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Lasati-o ba dreacu.. adica omul se ofera sa va bage gratis la concert si voi faceti mofturi ca daca nu prindeti troleu.. sa fim seriosi.. da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_star Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Bravo SuperTare....... Vin Si Eu....... UN Chitarist desavarsit... o formatie care daca ar fi promovata zdravan ar cam rupe **** lejer... scuzati exprimarea Cosu: o scuzam ca e prima oara cand dai cu oistea in gard. M-ai prins intr-o pasa buna ... Edited December 10, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_star Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Bravo SuperTare....... Vin Si Eu....... UN Chitarist desavarsit... o formatie care daca ar fi promovata zdravan ar cam rupe **** lejer... scuzati exprimarea Cosu: o scuzam ca e prima oara cand dai cu oistea in gard. M-ai prins intr-o pasa buna ... !0x.... apreciez.... Cand e urmatorul duel al chitaristilor????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 Atentie;toata lumea va fi trecuta pe lista dupa nickul de pe forum cred ca ora de incepere va fi 20 30 sau 21 din cate cunosc io formatia asta ,ora de final va fi undeva pe la 2.00AM sau chiar mai tarziu cam putini doritori cearny?felix?michel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Doamne .. sigur ca da ... sper doar sa ajung ... sa nu intervina ceva aiurea ... deci vineri canta ilun cu marcel ... sambata un jazz ceva .. duminica la voi .. nu e rau ... va tineti de cantari ... bravo domne' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 as vrea sa ajung si eu insa sambata plec catre ai mei si nu se poate amana. oricum promit ca nu mai ratez un viitor eveniment. indiferent de costul biletului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Rares, fac tot posibilul sa ajung... treaba e ca si eu sunt prins cu trupa in perioada asta si nu stiu exact ce program am... oricum man, sunt sigur ca o sa rupeti clubul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 si eu vin ..si o ora buna ar fii un 7-8 ...ca sa nu depasim 2 noaptea ...si cum zicea un prieten " eu cand voi fii mare vreau sa ajung ca Rares!!! "... .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Vin si eu . Can't wait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Jack Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 si eu ma numar printre fanii devotati ai trupei midnight express. cum sa ratez concertu asta? o sa fiu acolo(gratis sau nu). respect si admiratie ptr totu rares si ceilalti membrii. tot asa! blues rocks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Lista se inchide sambata,17 dec.la ora 18,ca sa pot sa va scriu pe toti si sa dau lista la organizatori imediat ce am stabilit ora de incepere am sa o comunic peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 (edited) Vreau si eu treceti-ma si pe mine pe lista! Sper doar sa nu cantati prea tarziu ca oamenii mai muncesc a doua zi Super super concert se asteapta, si chiar ma mir ca se baga asa putina lume... Edited December 14, 2005 by Elethan Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 80% vin si io, m-ati facut curios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miky Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Sooper tare gestu lui rares. O sa vin si io aja ca daca se poate, trece-ma si pe mine pe lista. Concertu poate sa inceapa oricand si sa dureze cat mai mult, chit ca a doua zi e luni, e vorba de LYNYRD SKYNYRD ROMANESC !!!! si nu numai !!!! exista inregistrari cu midnight sau cu trans express? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sihaya Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Nu sunt o impatimita a genului trebuie sa recunosc ca ascultam dar nu cu prea multa pasiune, asta pana cand am fost la ultimul concert din Big Mamou unde a cantat Rares Totu si am ramas o fana pe viata a lui. Esti grozav omule, eram aproape in extaz, nu mai stiu de cand nu am mai ascultat muzica atat de grozava, ma obsedeaza All along the watchtower, ce ai facut acolo pe mine una m-a fascinat. Nu am mai auzit asa suntete si nu am mai vazut pe cineva care sa simta muzica atat de intens. Iti multumesc si te rog vreau sa stiu cand si unde vei mai canta pentru ca vreau sa vin sa te aud. Am intrat pe rgc.ro doar pentru ca vreau sa vin la concertul de duminica si am descoperit oameni grozavi care stiu sa aprecieze muzica. Oricum voi veni la concert dar am sa continui sa vizitez rgc-ul imi place, nu stiu a cui a fost ideea dar palaria jos si plecaciuni site-ul e bine realizat si se misca bine. O zi grozava tuturor, ne vedem duminica la concert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sihaya Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Nu vreau sa stiu decat la ce ora sa fim acolo, eu si prietenul meu venim sigur, si mai vin cativa prieteni (sper) de ai mei, oricum ESTI GROZAV OMULE imi place grozav de mult ce am vazut la ultimul concert (ala cu Jimmi Hendrix), de atunci ascult all along the watchtower fara oprire cateodat, e demential, e nebunie curata, imi da fiori .... Abia astept sa vina duminica, lucrez, dar nu ma intereseaza plec, vreau sa vin devreme sa prind un loc in fata sa pot sa te vad, asa ca anunta ora de incepere, pls, in rest toate bune, menajeaza-te pt duminica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 ...deci la ce ora e pana la urma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Hai shefu', zi-ne cand Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Fost, vazut/ascultat, (plecat la pauza de 00:30 ), placut MULT Bah, care v-ati anuntat si n-ati venit, ati pierdut o cantare de MARE CLASA ! Baietii au cantat, au sunat si au fost BETON. Apropo, ca suntem pe site chiaristic, tonul lui Rares este (cum zicea cineva de p-aci) ZID Rares, multam fain pentru o seara superba Keep rockin' Bafta maxima PS Michele, asteptam poz(n)ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 (edited) Fost, vazut/ascultat, (plecat la pauza de 00:30 ), placut MULT Bah, care v-ati anuntat si n-ati venit, ati pierdut o cantare de MARE CLASA ! Baietii au cantat, au sunat si au fost BETON. Apropo, ca suntem pe site chiaristic, tonul lui Rares este (cum zicea cineva de p-aci) ZID Rares, multam fain pentru o seara superba Keep rockin' Bafta maxima PS Michele, asteptam poz(n)ele Venit, ascultat, ramas "paf" Eu nu pot sa comentez la ora asta un asemenea concert sunt inca sub influenta lui. Rares multumesc! Edited December 19, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts