www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sebi Jack

Active Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Sebi Jack

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Liverpool, Long Street, Baby Snakes, Black and White
 • Gear
  Gibson Les Paul Standard Faded, Fender Stratocaster Highway One, chitara clasica Reghin '83, Jim Dunlop Cry Baby GCB-95, T.C. Electronics Nova System, Marshall JCM2000 DSL100 head, cabinet custom 2x12 celestion G12T-75 speakers.

Recent Profile Visitors

4721 profile views
 1. Salut! Predau chitara (acustica/electrica) si chitara bas pentru nivel de incepator si mediu, iar pian exclusiv pentru nivel de incepator. Varsta minima este 8 ani. M-am apucat de chitara, respectiv de muzica acum 15 ani, iar pe scenele din tara si de afara activez de peste 10 ani si sunt absolvent al facultatii de Pedagogie Muzicala, unde am studiat mai ales pian, dirijat, armonie si compozitie. Orice instrument ales vine la pachet si cu ceva teorie muzicala, fara de care nu se poate trece de un anumit plafon (i.e. principiul mimesis, sau "monkey see, monkey do"). Sedintele dureaza 2 ore si sunt impartite in 2 parti: "teorie" si "practica". Cu toate astea, partea de teorie nu este prezentata ca o serie de informatii aride, ci este aplicata si inteleasa intr-un anume context muzical. Pentru mai multe detalii despre mine, metodologia mea, sau alte informatii despre curs, apelati-ma, va rog, in privat, sau pe nr 0733 955 999.
 2. Caut clapar pentru o trupa tribut Frank Zappa, numita Baby Snakes. Evident trebuie sa aiba ceva skilluri si experienta, seriozitate, dar si un pic de tzacaneala, ca na, e zappa. O cerinta optionala: backing vocals. Trupa deja repeta si are cam 3 sferturi din repertoriu (11/15 piese) aproape gata, deci va trebui sa ne ajunga din urma potentialul coleg. Cu toate astea, nu ne grabim foarte tare, pentru ca vrem sa sune zid inainte sa iesim. Pentru detalii si/sau intrebari, va rog sa ma contactati printr-un mesaj privat sau pe email ( sebijack@yahoo.com ).
 3. Trupa Liverpool cauta solist vocal (bariton-tenor) pentru concerte in tara si in Olanda, Germania, Kazachstan, Finlanda, posibil si in Anglia. Repertoriul este bazat pe muzica Beatles, piesele fiind complet reorchestrate, in stilurile blues, funk-rock, pop-rock. Se cer experienta, disponibilitate pentru repetitii si deplasari, seriozitate, modestie si sanatate mintala. Contact: 0722/396.336 - Dan 0762/77.27.27 - Adrian 0733/955.999 - Sebastian pentru cateva piese
 4. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000484396488#!/event.php?eid=185867951496505
 5. OOOPS: Acum am vazut ca am pus topicu la efecte si preamplificatoare din greseala. sorry about that. rog un admin sa-l mute unde trebuie.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.