vektor Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nu stiu daca e numai la mine, dar bannerele acopera [iar] My Assistant. Si de ce multe topicuri noi au mp3playeru activ, chiar daca nu au atasat nici o piesa ?
Cosu Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Reamintesc... Am impresia ca nu functioneaza sitemul de rating (stelele) al trupelor din sectiunea "Inregistrarile noastre". I-am dat un ciocan si a luat-o. Ar trebui sa mearga rating (tocmai am testat si e ok) si options (idem). Va rog sa testati votati si etc sa vedem ca e in regula. Pls I need feedback!
horica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 salut. nu stiu ce se intampla dar nu pot posta la mica publicitate niciunde,in rest nu am nici o treaba,merg posturile.... oare ce-o fi??? precizez ca am incercat de la vreo 3 calc si nimic!!!
Cosu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ce mesaj primesti cand incerci sa postezi ?
horica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 <H1 id=unableDisplay>The website is unable to display the webpage</H1> HTTP 501/HTTP 505 <H2 id=whatToTry>What you can try:</H2> Go back to the previous page. res://ieframe.dll/http_501.htm# More information This error (HTTP 501 Not Implemented or HTTP 505 Version Not Supported) means that the website you are visiting doesn't currently have the ability to display the webpage, or support the HTTP version used to request the page. For more information about HTTP errors, see Help. asta-i-am dat cu copy paste......
Cosu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 incerci sa postezi un text anume sau face asa orice ai scrie ?
horica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 un text anume,simplu,o vanzare...am postat acuma ceva la vanzari si vad ca merge orice as scrie,merge si fara nimic,numai textul ala nu merge.... ps:sterge tu topicul gol te rog...
Cosu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Daca poti da-mi pe mail la cosu@rgc.ro textul. Cel mai probabil am setat ceva prea restrictiv si da eroare la un cuvant anume (care apare si in contexte neortodoxe aka hacking ).
Guest Superman Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 posturile se mai serg dupa ce scriem"se paote inchide multumesc" ?
Cosu Posted February 10, 2008 Author Posted February 10, 2008 Transformatorul electric ce alimenta zona mea a luat foc. Au fost aprox 5 ore de downtime pana cand a fost inlocuit.
Guest Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Hmmm, o mica problema: nu mai pot da stelute userilor (nu functioneaza ratingul cand ma uit la profilul userilor). Nici ieri n-a functionat, nici azi. Imi spune "your rating has been updated" dar nu se modifica grafic.
Cosu Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Ratingul userilor este o medie aritmetica rotunjita la un intreg. Cu cat userul are mai multe ratinguri cu atat ponderea unui vot scade si e posibil ca ratingul total sa nu fie influentat de un singur vot.
Guest Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Acum merge. Nu am incercat sa dau stelutze decat unor useri (useri noi) ce nu aveau rating.
Cosu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Tipul asta de navigare se numeste breadcrumbs. Poti sa faci un screenshot cu problema? Nu inteleg exact. Merci
Guest Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A disparut bannerul cu MCMusic? La mine nu mai apare.
hades Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 (edited) nu a platit tributul (glumeam) nici la mine nu apare Edited March 7, 2008 by hades
Guest Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hehe, OK boss. O mica sugestie: nu puteti sa adaugati inca un skin pentru forum? O alta culoare, mai inchisa, albastrul asta deja ma face sa
Guest Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Skinul sa apara ca optiune pentru fiecare user. Nu sa fie un skin universal. Sa fie 2-3 ca sa ai de unde sa alegi.
Radu i Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 sustin...ceva putin my eyes friendly gen argintiu sau, in fine, macar 2 sa avem de unde alege
Guest daemon Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 "De fiecare data cand deschid mai mult de 5 taburi de RGC in IE7, incepe sa mearga greu. Intr'un final se blocheaza si trebuie sa'l inchid. De la un timp se intampla constant, indiferent de existenta sau lipsa altor pagini. Numai la RGC imi face figuri." Tin sa spun ca inca mai e problema, si se agraveaza, omorandu'mi toate aplicatiile cu 1 tab sau 2... Din nou, doar la RGC.
Cosu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Am incercat sa reproduc problema ta si nu am reusit. Mai pateste cineva asa?
Guest daemon Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Am senzatia ca nu mai pateste nimeni... poate sa fie de la mine? desi nu'mi explic de ce numai pe RGC imi face figuri, si pe forumuri facute pe acelasi sistem nu
Radu i Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 se poate face in asa fel incat cand trimiti un mesaj sa nu mai fii nevoit sa scrii un titlu? poate sa completeze automat cu "no title".
AddRien Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 (edited) Se intampla uneori ca in jurul orei 1 (noaptea) siteul sa fie inaccesibil. Mi se intampla doar mie? Si eu am patit-o... in jur de 1-2 ingheata. Si nu s-a intamplat numai azi. Sper sa nu fie ceva grav. Edited March 29, 2008 by AddRien
Cosu Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Cel mai probabil e din cauza unor scripturi de backup care mai ingheata chestii. L-am mutat la alta ora mai putin frecventata. Daca mai sunt probleme postati aici. Cosmin
Cosu Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 It's beyond my reach. Si eu astept versiunea cu linkul
Recommended Posts