www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Se reia emisiunea Taverna,cu Berti Barbera si Mugurel Vrabete,prima editie duminica asta,invitati Anca Parghel si Midnight Express si altii pe care nu-i stiu,dar am sa comunic imediat ce aflu.

misto

PS bre Rares, semnatura ta ma baga-n ceatza... tu ai in posesie SHOP-UL de la Gibson unde se produc zongorele custom? :) :) :(:)

Posted
intrebare:ca sa participi ce tb sa faci?

se pot da niste auditii,se poate trimite undeva un demo?

:)

rock on :)

Nu stiu ce trebuie sa faci,dar am sa intreb in seara asta si am sa fac raspunsul public pe forum,pentru ca sunt destule trupe aici care merita sa apara.

@malex:mi-am mai luat un shop de asta,de data asta cu shcotuie de rezonanta,poate ma apuc si io de chitara,insfarsit.

Posted

sunt cam trist, iar m-a lasat ampul la Taverna,e a doua oara,gata imi iau altul :) altfel misto,Raul in mare verva, a mai cantat Eva Kiss, foarte bine, desi muzica usuratica nu a fost niciodata pasiunea mea si bulgarii care canta in Limelight, nimic spectaculos, dar bine totusi. Nicu Patoi a fost motivat :) si a cantat cu mine la sfarsit. Sa va uitati,ca io ma duc la Plant si sa imi ziceti si mie ce credeti.

2pentru trupele care vor sa participe, am aflat ca e cam cu invitatie din partea organizatorilor, dar puteti trimite material la taverna@tvr.ro, sau intrati pe siteul lui Berti, adica www.bertibarbera.com

Guest recrutul
Posted

nu e in direct? se pierde tot farmecu

Posted
nu e in direct? se pierde tot farmecu

Nu e in direct,fiindca duminica are Vrabete concert cu Holograf.Am mai prins vreo 2 editii asa,dar sa stiti ca se trage in absolut regim de live,producatorul Ioan Duma nu opreste treaba nici daca-i spui ca faci infarct pe scena.

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Superb, domnule Totu ! :)

Posted

frumos

pacat ca nu s-a dat totul , numai o singura piesa ,poate poti sa pui pe youtube si restul ?

Cand ai luat Gibson-ul mi-a picat fisa ca te am vazut si remarcat tot la Taverna .

mi-a placut .

sa nu spun ca TVR -ul meu din PC cand am vrut sa inregistrez mi-a dat raspunsul

" Internal decordor error ".......cred ca dupa careva lege a lui Murfy

apoi am bagat repede antena in alt TV pana am resetat PC-ul dar nici dupa resetare nu a vrut sa inregistreze .

cred ca trebuie sa reinstalez .

Mi-e groaza cand vad la Discovery cum ca avioanele nu mai au comenzi manuale sunt comandate doar prin computer .

A fost super , pacat ca nu te am vazut si cu Nicu Patoi .