StratMan Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Cumparatorul: - Buna ziua, provine aceasta carne de la animale care au trait in fericire si fara stres? Vanzatorul: - Bineinteles! Le-am dat droguri tot timpul si apoi, le-am impuscat in timp ce se futeau! 5
Liviu.Pop Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Mah, madăr facării astia vor sa ne taie si materiile prime de ras. Ce mai urmeaza? S-ai impusti n-ai voie, sa-i injuri n-ai voie, sa ii iti exprimi parerea sincera despre ei n-ai voie, sa faci afirmatii daca nu ai dovezi clare n-ai voie ca-i defaimezi, acuma nici sa faci bancuri cu ei nu mai ai voie, sau daca le auzi n-ai voie sa razi, ca esti complice. 1
leopold Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Mah, madăr facării astia vor sa ne taie si materiile prime de ras. Ce mai urmeaza? S-ai impusti n-ai voie, sa-i injuri n-ai voie, sa ii iti exprimi parerea sincera despre ei n-ai voie, sa faci afirmatii daca nu ai dovezi clare n-ai voie ca-i defaimezi, acuma nici sa faci bancuri cu ei nu mai ai voie, sau daca le auzi n-ai voie sa razi, ca esti complice. Daca n-au astia suficient bun simt s-o pice, ar trebui sa cada ca un bolovan la curtea constitutionala... . . . Te referi la lege, banuiesc?
Liviu.Pop Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ardelenii sunt singurii care pot construi o propoziție formată din 5 cuvinte de doar 2 litere fiecare, și care să aibă sens: "- No, ni la el, mă!" Ardelenii au ajuns sa isi bată propriul record. Acum o fac din 7 cuvinte: "- No, ni la el, mă, ce be!" 3
finics Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ardelenii au ajuns sa isi bată propriul record. Acum o fac din 7 cuvinte: "- No, ni la el, mă, ce be!" No, ia ni la el ma, ce le be ! 3
StratMan Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 O blondă este oprită în trafic de un poliţist.- Permisul de conducere, vă rog!- Vai, domnule poliţist, nu-l am la mine, ştiţi, bla bla bla...- Talonul maşinii, vă rog!- Vai, domnule poliţist, nu-l am la mine, ştiţi, bla bla bla...- Cartea de identitate, vă rog!- Vai, domnule poliţist, n-o am la mine, ştiţi, bla bla bla...La care poliţistul duce mâna la şliţ. Blonda, descumpănită:- Ah, încă un alcooltest...!!! 2
Liviu.Pop Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 No, ia ni la el ma, ce le be ! No, ni la el, mă, ce mi le be! 2
Liviu.Pop Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nu cred ca se pune "ui" nu-i de-a noastra, plus ca ai zis o data "ni", nu merge sa folosesti de doua ori acelasi lucru
finics Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 "Ui" este folosit frecvent in Ardeal, cel puțin unde am crescut eu. Si nu face decât sa-l întărească prin repetitie pe "ni". 1
drrond Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nu ar merge si "No, ia ni tu la el ma, ui ce mi le be !" ? Nu sunt neaos, insa am stat 4 ani in Cluj plus ca am nevasta ardeleanca, din Bistrita. 2
Liviu.Pop Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 @drrond, cand vin la valcea sa imi adresezi personal fraza de mai sus asta ar putea fi peste vreo 2 saptamani. Cred ca v-ati dat seama ca expresia e doar ipotetica, niciodata nu va fi rostita cu adevarat. Nu de alta dar, pana spune un ardelean ditamai fraza, celalalt ii bea toata sticla. 4
Liviu.Pop Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nu ar merge si "No, ia ni tu la el ma, ui ce mi le be !" ? Nu sunt neaos, insa am stat 4 ani in Cluj plus ca am nevasta ardeleanca, din Bistrita. Atunci: No, ia ni tu la el ma, ui ce mi le tă be ! Clar ramane omu' nebăut. 1
karpi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Nu-i banc ...am vazut la TV ! din mai multe incercari cu altii cu raspunsuri halucinante tip " nu stiu ca n-am mai fost pe la scoala "....." eu nu stiu mama ca nu-s de pe aici ,,"....ajunge cu aceiasi intrebare la o femeie reporter : - care-i diferenta intre numar si cifra ? femeia: ??? !!%% reporter : spuneti un numar femeia: aaa... cinci ...? reporter : OK..acum spuneti o cifra femeia: aaa..."doishpe " ? reporter : E ! deci care-i diferenta ? femeia:..pai trebuie calculat Edited February 17, 2016 by karpi 4
StratMan Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) BRICHETA Un om foarte bogat sedea intr-o cafenea. La un moment dat, se apropie de el un evreu batran, care-i propune sa-i vanda o bricheta de aur in schimbul averilor acumulate de bogatas. Acesta rade in hohote si ii spune: - Toata averea mea pentru aceasta bricheta de aur??. - Asta nu-i o bricheta de aur obisnuita. Iata apas pe un buton.. si imediat apare un duh din ea. - Porunceste stapane ( spune duhul)!!! Ce-ti doreste inima?. Batranul ii spune: - Adu-mi o ceasca de ceai !!!. Imediat a aparut pe masa o ceasca de ceai aburind.. Bogatul..ramane paf, scoate imediat niste documente, le semneaza... si isi transfera toata averea pe numele batranului.. Fuge repede acasa, scoate bricheta si apasa pe buton. Imediat, apare duhul:. - Da stapane, ce-ti doreste inima???. Fostul bogatas ii spune: - Vreau restituirea imediata a averii mele, vreau un Jet privat, un Yacht, un Lamborghini, un conac inToscana si o vila in Elvetia !!!!. - Imi pare rau stapane, dar eu fac numai ceai sau cafea !!!!!.. Edited February 18, 2016 by StratMan 5
Recommended Posts