zizi Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Pret: 1800 Localitate: braila Contact: 0771210872 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi 1 morris hurricane stella , corp mahon stratificat,grif maple,tastiera palisandru ,doze ALNICO duble:N 5,9-12,5kom ,M 7,2-12,9kom B 7,5-13kom=1800lei 2 alden XG-SPECIAL ,corp paltin,grif maple ,tastiera palisandru, doze duble P90 ecranate pe interior N 7,5-10kom , B 14,5-18,5kom =1800lei 3 fender reghin vintage,corp paltin placat cu maple, grif maple ,tastiera palisandru ,doze duble ALNICO : N6,5-13,5kom , M 7,5-13,2kom, B7,5-12,5kom=1500lei
vektor Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Foarte misto Reghinul ala, am un prieten care are una rosie si e chiar ok. Merita 140 de lei. Oh, wait... Seriously now, 100 de lei pentru neckul reghinului, chiar si asa retastat cu drujba cum e 3 2
Ponticus Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 31 minutes ago, vektor said: Foarte misto Reghinul ala, am un prieten care are una rosie si e chiar ok. Merita 140 de lei. Oh, wait... Seriously now, 100 de lei pentru neckul reghinului, chiar si asa retastat cu drujba cum e Nu fiti rautaciosi .. omul a specificat ca este "vintage" .. gaurile de langa freturi sunt carii provenite de la maple-ul cu care este placat corpul 1
mad_max924 Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 chitara morris imi este cunoscuta,am avut ocazia sa pun mana pe ea acu vreo 12 ani la Timisoara,daca ati sti a cui a fost si ce valoare are nu v-ati mai grabi cu comentariile mare respect rgc
Ponticus Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 6 minutes ago, mad_max924 said: chitara morris imi este cunoscuta,am avut ocazia sa pun mana pe ea acu vreo 12 ani la Timisoara,daca ati sti a cui a fost si ce valoare are nu v-ati mai grabi cu comentariile mare respect rgc Ar fi bine de ştiut .. pretul poate deveni 1800 Euro ..
Popular Post mad_max924 Posted February 7, 2018 Popular Post Posted February 7, 2018 cel putin chitara i-a apartinut lui Tony Ceapa zis si Barbut (pt cunoscatori) probabil cel mai mare chitarist roman de metal al tuturor timpurilor Tony nu se dadea inapoi de la niciun fel de metal preferatul lui fiind cuprul,la un moment dat chiar pusese bazele trupei Copper Zeppelin din caracal dar a fost carotat fara rusine de Tache Drojdie, liderul trupei rivale,Alluminium Butterfly de la ciorogarla chiar in fata casei de discuri Buleftrecord unde urma sa primeasca discul de inox alimentar chiar eu l-am rugat pe Tony cu 2000 de marci sa mi vanda chitara acu vreo 12 ani ,cand ne am intalnit la festivalul Cerbul De Zinc dar nu a vrut gurile rele spuneau chiar ca si-ar fi pus corzi de cupru pe chitara pt ca suna de intepeneai de fapt si Tony a intepenit cand a incercat sa scoata niste contactori de la un tablou aflat inca sub tensiune,luna viitoare se fac 7 ani r.i.p. Tony,restul e istorie 6 10
zizi Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 mai baieti,poate reusescsa pun sunetul la toate chitarile si pe urma stam de vorba,s-ar putea sa veniti sa ma rugati sa va reglez chitarile
mad_max924 Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 s-a intamplat odata,am imperecheat un corp de reghin(paltin) cu um grif de roytek si cu niste doze vechi japoneze,rezultatul-peste mexicanul care deja il aveam la vanzare si asta fara misto l-am pus la vanzare pe rgc l-am dat cu 300 lei omul super multumit m-a sunat sa-mi multumeasca si sa ma intrebe ce doze erau de sunau asa bine daca eu o auzeam ca suna bine si ceream 1500 pe ea,adica de 5 ori mai mult decat toate componentele,eu zic ca era buleala asta incerci matale,sa dai buleala la fraieri pai aici ti-ai gasit matale sa dai buleala? acu 3 ani ai pus o chitara sx strat pe rlx.ro la 1500 lei cand ea ima magazin era 370 noua? eu am trimis mesaj si v-am intrebat daca ati gresit cu un zero si ati raspuns ca acela e pretul corect verdict-buleala boss,vezi matale forumul asta?aici cineva isi cumpara o chitara si daca eu nu stiu cand si a intarcat copiulul aia care a bobinat dozele,mai sunt inca 5 sau 6 care stiu si il ajuta intoarce-te inapoi pe rlx si dac te lasa sufletul sa dai buleala da-o acolo unde nu poate nimeni sa intervina 4 1
mad_max924 Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 asta ca sa nu mi mai aduc aminte de chitar care eposibil sa-i fi apartinuta lui Merca
SKU Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 4 hours ago, zizi said: mai baieti,poate reusescsa pun sunetul la toate chitarile si pe urma stam de vorba,s-ar putea sa veniti sa ma rugati sa va reglez chitarile Partikip 1
kovu_tlk Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 4 hours ago, zizi said: mai baieti,poate reusescsa pun sunetul la toate chitarile si pe urma stam de vorba,s-ar putea sa veniti sa ma rugati sa va reglez chitarile Cum zicea un baiat p-aici acu ceva vreme, instaleaza-ti usa zdravana de fier, sa nu ti-o darame doritorii. 3
kizu Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) Chitara- Morris Hurricane- a fost la vanzare pe OLX, in Timisoara. Pretul: 300 lei. Daca cumparai mai multe chitari, primeai reducere: 250 lei bucata. Mai avea un pic si le vindea la kilogram, cu bataie! Edited February 8, 2018 by kizu
Eldrian Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 1 hour ago, kizu said: Chitara- Morris Hurricane- a fost la vanzare pe OLX, in Timisoara. Pretul: 300 lei. Daca cumparai mai multe chitari, primeai reducere: 250 lei bucata. Mai avea un pic si le vindea la kilogram, cu bataie! Cat de serios este vanzatorul ala ? Ma gandesc serios sa dau o fuga pana la Timisoara doar ca sa ma conving de minune, si sunt sigur ca nu o sa plec cu mana goala.
kizu Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Uite aici chitara si baiatu¨ care vinde. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-statie-marathon-ID4Zrsv.html#40440e5c5c
mishwall Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 "Teapa" nici macar nu mi se pare termenul potrivit pentru oferta de aici, pentru ca asta ar insemna ca ar putea pacali cumva pe cineva ... asta pare mai mult o gluma proasta.
FilakFarber Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 il urmaresc pe john cruz de la braila asta de ceva vreme pe ou-liu-ics si de multe ori m-a mincat sa ii scriu..dar nah..virsta m-a invatzat sa nu mai imi pun mintea si pierd timpul cu toti cretinozoizii sau shmenarii de ocazie..ca incet incet tarishoara asta isi face citeva nume respectate si printre bishnitzoizii de chitari..lucru foarte trist dupa mine..ce dracu bai...nu mai e buna piatza de anvelope furate si amplifuri din anii 80-90 etc etc? la Timisoara sint doi nene din astia dar macar aia dau chitarile la preturi foarte ok..le cara din jermanya de pe flowmarkt la pret de nimic sau gratis si le vind pina in max 100 de oiro...deci nu e chiar asa tragic..desi ideea in sine ca exista talciococalari pe plaja noastra ramine trista..la craiova e deja-probabil megacunoscutul butoideuntura mario manuc sau cum pooladinozaurului il cheama care are vreo 30 de anunturi cred, cind apare ceva la pret foarte normal de scula second in doi timpi si trie miscari a luat-o si reaparae la vanzare dupa citeva zile cu citeva sute de lei extra bonus sari neamule..a incercat si pacilea..ma bucur ca nu prea vinde...in schimb prostache asta de braila le intrece pe toate..pe o-liu-ics avea cam pret standard 25 de bulioane...bai frumosule..orijinalule..ecsceptionalule..hauzi aci...iti urez sa nu vinzi nici o tigaie dintralea ce le ai p-anuntzuri...pt ca din doua una..sau esti nascut cu gene-pool de codrin stefanescu sau esti un nesimtit de prima clasa..tind spre varianta b..si atunci ai merita sa iti umble careva la potentiometrii...fara ecranare PS nebunaticule macsimilian..cind am o zi proasta citesc postarile tale...sper ca ai scris versuri la viata ta...pe bune man...musai 1
Eldrian Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 On 2/8/2018 at 11:11, kizu said: Uite aici chitara si baiatu¨ care vinde. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-statie-marathon-ID4Zrsv.html#40440e5c5c Fix la el ma refer.
FilakFarber Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 da acesta e unul dintre cei doi...are cu duiumu chitari..vestea buna e ca gasesti chitari interesante la preturi bune la el..niciodata nu pune poze in timp real cum ar veni..ci chiar si poze cu ce a vindut demult..tocmai sa te atraga sa mergi pina la el...dar cert e ca are foarte multe ..si amplifuri si chitari electrice si acustice etc...nu prea se pricepe el dar...poti lua ceva bun la bani buni..pt ca ai de unde alege
Alexandru Pitac Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 On 2/11/2018 at 07:18, FilakFarber said: da acesta e unul dintre cei doi...are cu duiumu chitari..vestea buna e ca gasesti chitari interesante la preturi bune la el..niciodata nu pune poze in timp real cum ar veni..ci chiar si poze cu ce a vindut demult..tocmai sa te atraga sa mergi pina la el...dar cert e ca are foarte multe ..si amplifuri si chitari electrice si acustice etc...nu prea se pricepe el dar...poti lua ceva bun la bani buni..pt ca ai de unde alege Ai cumparat vreo chitara de la el? De mult ma bate gandul sa trec sa vad ce are pe acolo
FilakFarber Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 pina in TM? nu are rost..da am luat ...cum ziceam is ok dar s arevenim la lutierul..pardon macelarul anului in ro...https://www.olx.ro/oferta/chitara-stratocaster-hohner-profesional-ID9lJSj.html#938e68ed5d 1
ady marius Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 sunt interesat, iti dau un ibanez prestige si un marshall jcm 800 pe fender reghin si alden XG-SPECIAL astept mesaj privat
szeki Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Pe olx "fenderul reghin vintage" se numeste "fender stratocaster vintage", are pret mai bun, numa' 1200, si " suna de nu se poate,are sunet dulce in registrul jos". https://www.olx.ro/oferta/chitara-fender-stratocaster-vintage-ID5X3Qs.html#80f6a1a0e5
Recommended Posts