Adinel Berehorschi Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Salutari, Se pot folosi doua placi de tip Scarlet Focusrite simultan? In caz ca am una si am de gand sa achizitonez inca una din motive de input-uri si de cash, nu imi permit una cu mult mai multe intrari. Detin un Focusrite Scarlet 2i2 MK2. Multam!
ramurel Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Nici înseriate, nici în paralel nu merg ! Mai degrabă un mixer stand-alone in fața plăcii !
kovu_tlk Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 O vinzi si-ti iei una cu mai multe intrari 1
Adinel Berehorschi Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 Ok, guys. Una cu mai multe intrari sa fie!
IV MetalFoundry Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Se poate cu ASIO4ALL.www.asio4all.de Este un driver stand alone de ASIO care iti da posibilitatea de a folosi mai mult placi de sunet simultan. Stiu sigur ca merge in Reaper fara probleme dar nu ma pot pronunta in privinta altor DAW-uri. Recomandarea insa este sa nu te duci pe calea asta. Mai bine strangi bani si: 1. Iti cumperi o interfata cu mai multe canale 2. Am auzit de niste studiouri bune in Timisoara, fa-ti un bine si mergi la cineva care stie ce face.
manbearpig Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Atentie, daca folosesti ASIO4ALL, atunci nu vei mai putea folosi driver-ul nativ ASIO al interfetei tale, care este mai performant, fiind special optimizat pentru ea.
IV MetalFoundry Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Suna aiurea, da, dar Focusrite nu prea a pus mare pret pe optimizarea acestor interfete. Scarlet nu are interfata de driver, deci nu exista nici un motiv sa ramai la driverul nativ. Depinzand de vesiunea de Windows, ASIO4ALL s-ar putea sa ofere o imbunatatire fata de cele native Scareltul-ui. In schimb, in cazul placilor cu DSP, nu prea ai de ales. So no worries!
karpi Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 https://www.soundonsound.com/sound-advice/q-how-can-i-use-multiple-audio-interfaces-together Probabil se poate trebuie cautate articole similare Q. How can I use multiple audio interfaces together? Citeste articolul probabil este nevoie de un ASIO ‘multi-device’ driver. asta pune probleme ... ..poate un Asio4all dar trebuie incercat inainte de a cheltui banii pe ceva ce nu stii daca este OK ..
manbearpig Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 13 hours ago, IV MetalFoundry said: Suna aiurea, da, dar Focusrite nu prea a pus mare pret pe optimizarea acestor interfete. Scarlet nu are interfata de driver, deci nu exista nici un motiv sa ramai la driverul nativ. Depinzand de vesiunea de Windows, ASIO4ALL s-ar putea sa ofere o imbunatatire fata de cele native Scareltul-ui. In schimb, in cazul placilor cu DSP, nu prea ai de ales. So no worries! Cum adica, faptul ca nu are interfata de driver inseamna ca nu e optimizata? Si eu am tot focusrite, un iTrack solo, si pot modifica buffer size-ul si frecventa de esantionare atat din control panel la windows cat si prin optiunile din Reaper, deci nu inteleg care e problema. In niciun caz ASIO4all nu are cum sa aduca vreo imbunatatire, prin definitie este un driver independent de hardware. De asemenea, doar ca o observatie, probabil ai vrut sa te referi la placi cu efecte incorporate, pentru ca altfel absolut toate placile de sunet care au iesire USB/Firewire au DSP, cu el se face esantionarea semnalului si impachetarea datelor pentru respectiva interfata.
Adinel Berehorschi Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 Sunt de acord cu manbearpig. Am cam testat placa audio si cu driver-ul de la Focusrite si cu cel de la ASIO4ALL. Din punctul meu de vedere, poate nu am facut ceva ok, dar cat l-am folosit eu, Focusrite za best.
Recommended Posts