www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se poate cu ASIO4ALL.

www.asio4all.de

Este un driver stand alone de ASIO care iti da posibilitatea de a folosi mai mult placi de sunet simultan. Stiu sigur ca merge in Reaper fara probleme dar nu ma pot pronunta in privinta altor DAW-uri.

Recomandarea insa este sa nu te duci pe calea asta. Mai bine strangi bani si:
1. Iti cumperi o interfata cu mai multe canale 
2. Am auzit de niste studiouri bune in Timisoara, fa-ti un bine si mergi la cineva care stie ce face.

Posted

Suna aiurea, da, dar Focusrite nu prea a pus mare pret pe optimizarea acestor interfete. Scarlet nu are interfata de driver, deci nu exista nici un motiv sa ramai la driverul nativ. Depinzand de vesiunea de Windows, ASIO4ALL s-ar putea sa ofere o imbunatatire fata de cele native Scareltul-ui. In schimb, in cazul placilor cu DSP, nu prea ai de ales. So no worries!

Posted

https://www.soundonsound.com/sound-advice/q-how-can-i-use-multiple-audio-interfaces-together

Probabil se poate trebuie cautate articole similare

Q. How can I use multiple audio interfaces together?

Citeste  articolul

probabil este nevoie de un ASIO ‘multi-device’ driver.  asta  pune probleme ... ..poate un Asio4all

dar trebuie incercat inainte de a cheltui banii pe ceva ce nu stii daca este OK ..

Posted
13 hours ago, IV MetalFoundry said:

Suna aiurea, da, dar Focusrite nu prea a pus mare pret pe optimizarea acestor interfete. Scarlet nu are interfata de driver, deci nu exista nici un motiv sa ramai la driverul nativ. Depinzand de vesiunea de Windows, ASIO4ALL s-ar putea sa ofere o imbunatatire fata de cele native Scareltul-ui. In schimb, in cazul placilor cu DSP, nu prea ai de ales. So no worries!

Cum adica, faptul ca nu are interfata de driver inseamna ca nu e optimizata? Si eu am tot focusrite, un iTrack solo, si pot modifica buffer size-ul si frecventa de esantionare atat din control panel la windows cat si prin optiunile din Reaper, deci nu inteleg care e problema. In niciun caz ASIO4all nu are cum sa aduca vreo imbunatatire, prin definitie este un driver independent de hardware. 

De asemenea, doar ca o observatie, probabil ai vrut sa te referi la placi cu efecte incorporate, pentru ca altfel absolut toate placile de sunet care au iesire USB/Firewire au DSP, cu el se face esantionarea semnalului si impachetarea datelor pentru respectiva interfata.